Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle
üzenetére
Nem akarom elkiabálni, de lehet megvan mi dob ki a 100-as csatornákról. A Samsung J5 2017 telefonom.
Tegnap vártam, hogy mikor vált csatornát, (telefon szerencsére először a 2G-re ment fel), de nem történt semmi. Médiaboxot pont előtte állítottam 5G-re, lecsatlakozott, visszaállítottam. 10 perc után még mindig nem váltott csatornát. Ekkor már gyanús volt a telefon, minden más eszközt 5G-re tettem, semmi gond. Mi a fene gond lehet a telefonommal?
Nézzétek meg, hogy egy 4 szobás panelt, milyen jól lefed a 65P. Antennák függőlegesen állnak. Korábban ajánlotta valaki. Ha nem többszintes lakásunk van, lehet tényleg ez a jobb. Erre mondom, hogy jobb az 5GHz, mint a 2,4GHz. Még közelibbnek is érzékeli, mint a 2,4GHz-t. Igaz a szomszéd csoda TP-Link routere betonon keresztül is ugyanazt a teljesítmény nyújtja, de már nem zavar. Deco sorozatot ajánlották, de ugye ebben nincs HW NAT?Kíváncsi vagyok meddig tudok a 100-as csatornán maradni. DFS csatornák is be van kapcsolva.
TeeJay lehet téged is valami olyan eszközöd dob ki, amit ritkán használsz. Meteorológia radar nem lehet. Lehet eleve sem is engedné azzal azonos frekvenciára.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Villanyszerelés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- World of Tanks - MMO
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Bittorrent topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Arany 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tegnap vártam, hogy mikor vált csatornát, (telefon szerencsére először a 2G-re ment fel), de nem történt semmi. Médiaboxot pont előtte állítottam 5G-re, lecsatlakozott, visszaállítottam. 10 perc után még mindig nem váltott csatornát. Ekkor már gyanús volt a telefon, minden más eszközt 5G-re tettem, semmi gond. Mi a fene gond lehet a telefonommal?
Gubek-Einste
Dr.NX