Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• B.Ricsike

őstag

Sziasztok!

Kis szakmai tanács kellene, ugyanis tegnap kötötték a T-s 120/50-es netemet! Az általuk adott Huawei HG8245 kábelen tolja a 120Mbit-et, viszont Wifi-vel valami nem stimmel, ott csak Max 15Mbit-et tud. (Senki nem tudja miért, valószínű egy kalap sz*r az egész szerkezet!) Nem igazán tudok állítani a modemben semmit, így arra jutottam, hogy veszek egy normális Router-t, ami kiszolgálja minden igényemet. Leginkább Wifi-n használom. Sokat torren.... akarom mondani töltögetek.

Ha nem is 120 megabitet, de szeretnék kihozni egy 80-100Mbit közötti letöltési sebességet.

Ehhez kellene egy, a mai kornak és az én (nagy) igényeimnek megfelelő Router. A lényeg, hogy stabil legyen és tartsa ezeket a sebességi értékeket! Erős jele legyen úgy kb 20m távolságig.

Költeni olyan ~40K körül akarnék max.

Amit olvasgattam hirtelen (sajna mostanság kevés időm van ilyenekre), az a MIMO technológia, tehát azt jó lenne ha már tudná, akkor minél nagyobb legyen az eszköz érzékenysége, 2 vagy több antennás legyen.

De itt biztos sokkal több hozzáértő van, akik remélem eltudnak látni pár hasznos tanáccsal a továbbiakban.

Előre is köszönet!

Új hozzászólás Aktív témák