Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• stigma

addikt

válasz stigma #107705 üzenetére

#107706Alex91 :
    Köszi az infót, akkor lehet feleslegesen nem dobok ki 60k-t, igaz talán bukó nélkül eladható lenne.

#107707kpityu2: Köszi az infót, igen ez lenne a legjobb meggoldás, a kivitelezhető lesz.
    Egyenlőre még nincs végleges ház, aminek lenne alaprajza és lehetne pontosabban definiálni, mit is szeretnék. Én is mindenképp a mai világban kábeleznék, nekem hosszútávon elég lenne 2.5GB nem kellene 10GB-es hálózat semmiképp.

#107708Patice: :R

#107709BB9000:
    Pontos/végeles ház még nincs, de amiket nézehettem sajnos nincs kiépítve a hálózat a házban. Fura az hogy 2017 utáni mindegyik ház, de van 2021-es is, ahol szerintem egy okosotthon/okoskütyüs világban ez alap lenne.
    AX92U igen EOL státuszú, AX82U-t én is már 4-5 éve vettem a lakásba, amiben lakunk, viszont ház esetében szerintem kelleni fog "plusz kraft".
    Nyilván tetőtérbe nem teszek majd wifi-t inkább kamrába/szobába/nappaliba és lehetőleg középre hogy jobb lefedettség legyen.
    30k alatti AX82-t meg lehet megveszem, lerosszabb esetben tesómnál cserélek neki egy AX58U-t, ami nem mai darab, mert neki aztán semmi extra igényei nincsenek, minden olyan router ami nálam volt nála landolt ajándékban :DDD
    Köszi mindenkinek a segítséget. :R

Új hozzászólás Aktív témák