Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
válasz
stigma
üzenetére
#107706Alex91 :
Köszi az infót, akkor lehet feleslegesen nem dobok ki 60k-t, igaz talán bukó nélkül eladható lenne.
#107707kpityu2: Köszi az infót, igen ez lenne a legjobb meggoldás, a kivitelezhető lesz.
Egyenlőre még nincs végleges ház, aminek lenne alaprajza és lehetne pontosabban definiálni, mit is szeretnék. Én is mindenképp a mai világban kábeleznék, nekem hosszútávon elég lenne 2.5GB nem kellene 10GB-es hálózat semmiképp.
#107708Patice:
#107709BB9000:
Pontos/végeles ház még nincs, de amiket nézehettem sajnos nincs kiépítve a hálózat a házban. Fura az hogy 2017 utáni mindegyik ház, de van 2021-es is, ahol szerintem egy okosotthon/okoskütyüs világban ez alap lenne.
AX92U igen EOL státuszú, AX82U-t én is már 4-5 éve vettem a lakásba, amiben lakunk, viszont ház esetében szerintem kelleni fog "plusz kraft".
Nyilván tetőtérbe nem teszek majd wifi-t inkább kamrába/szobába/nappaliba és lehetőleg középre hogy jobb lefedettség legyen.
30k alatti AX82-t meg lehet megveszem, lerosszabb esetben tesómnál cserélek neki egy AX58U-t, ami nem mai darab, mert neki aztán semmi extra igényei nincsenek, minden olyan router ami nálam volt nála landolt ajándékban
Köszi mindenkinek a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bittorrent topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gubek-Einste
Dr.NX