Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.Ricsike
őstag
válasz
kpityu2
üzenetére
Igazából már ott elakadtam, hogy node!

Az AP-ről már nem is beszélek! Extender meg pláne!
Elnézést, de az elmúlt 10-15 évben elszaladt mellettem ez a világ. 2004-ben érettségiztem Informatikából, akkor még nem használtunk ilyen kifejezéseket!
Szóval a lényeg hétköznapi nyelven!
Van a szolgáltatómtól kapott, jelen esetben Yettel Router-em.
Vásárolok egy Mesh Wifi routert, ami tegyük fel 2 vagy 3 részből áll! (Pl Asus Zenwifi vagy Tp Link Deco)
Ezekből az egyik rész gondolom egy Fő router, amit az én szolgáltatómtól kapott Yettel routerhez csatlakoztatok mondjuk vezetéken keresztül! A maradék 1 vagy 2 részt pedig a lakás különböző pontjain elhelyezem! Ezek a részek pedig vezeték nélkül csatlakoznak a fő routerhez, ami kiosztja nekik is a jelet, és ezek is önálló routerként üzemelnek, maximális jelerősséggel?!
Jól gondolom?(Vagy erre írtátok, hogy jobb, ha ezeket a külön részeket is vezetékkel kötöm össze a fő routerrel? Erre nincs lehetőség egyébként!)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Gubek-Einste
Dr.NX