Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • a8l

    aktív tag

    válasz motoroskanál #31714 üzenetére

    Én is kicsit állítgattam a panel alignment-et. Nem tudom teljesen tökéletesre beállítani. 10-20cm-ről nézve picit látszik hogy a kék kilóg. Messzebbről már nem látszik semmi természetesen. Azt csináltam hogy a kodin jelen volt felirat is bőven, filminfó, így mindig ellenőriztem az ábra után a valós feliraton is az eredményt. A függőleges vonalak mentén tökéletesre be tudtam állítani se a beállító ábrán se a valós feliratokon nem látni semmi szín fedési problémát. De a vízszintes vonalak mentén nem tudom teljesen 100%-osra belőni. Pár tized pixelnyit kellett csak elállítani a piros a kék panelt is. Már próbáltam úgy is hogy mindkettőt 1-1 tized pixellel lejjebb viszem de nem a kék akkor is kilátszik egy nagyon picurkát.
    Azért még nem adom fel, hátha sikerül.
    Nálad akár 10cm-ről nézve sem látszik ki egy fehér feliratnál a kék alul vagy felül 1mm-t?

    Próbálgattam az RC-t meg a többi beállítást is. Szerintem nagyon jó munkát végez az RC tényleg részletesebb vele a kép és alacsony res-nél még nincs semmi mellékhatása. 30 körül van beállítva nálam.
    Nekem a motion flow is tetszik low állásban, szép folyamatos a kép, highnál már valahogy nem tetszik az eredmény.
    Szerintem hw65 egy nagyon jó vetítő, mindenképp előrelépés volt a hw10-hez képest.
    Már csak a vásznat kéne lecserélnem, mert ez a datalux felület nagyon nem jó hozzá, eddig nem volt zavaró, de most hogy jóval több fényerő van kicsit csillog a felület.
    4K meg ráér még pár évig biztosan, majd ha lesz szinkronos anyag bőven akkor jöhet. Biztos hogy brutál előrelépés lehet a 4k felbontás az fhd-hoz képest, kb olyan mint az fhd a dvd-hez képest.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák