Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mobil flották
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kivlov
aktív tag
válasz
BitRider
üzenetére
Én kérek elnézést hogy élek és mertem egy alternatívát ajánlani

7z ben tud tömöríteni ?
mert ilyen opciót nem találtam syncback-ben és azért a régebbi verziót említettem a cobain-ból mert abban még benne van ez, hátha másnak is fontos lehet mivel az újban már nincsÍrtam hogy kerülendő az újabb?
vagy ezen a fórum is csak a kötekedés megy meg az EGO hogy itt egyesek felsőbbrendűnek érzik magukat és csak az jó amit ő használ?amúgy sima zip-et ezer éve nem használok, mivel nem túl hatékony...
ugyanazt a mappát a 7z kb 30%-al jobban tömöríti nekem és ez hosszútávon nagyon nem mindegy mikor több tucat webszerverről csinálsz mentést napi szinten pl...De elnézést kérek ha belegázoltam a nagyok világába

Új hozzászólás Aktív témák
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- PlayStation 4 Slim 1TB
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest