Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Akciófigyelő: Ilyen kedvezmények járnak a Poco F8 sorozatra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc360
addikt
Manapság már nem jellemző, hogy ezer féle archívummal kellene elbánni. Én csak ZIP-eket tömörítek az aláírásomban jelzett weboldalra, és érdekes módon - hiába gondolná szabványosnak az ember - ahány tömörítőprogram, annyi méretű ZIP-et lehetséges préselni. Az összes közül a 7-Zip eredménye a legkisebb (a kompatibilitás miatt az alap Deflate módszeren hagyva, Ultra szinttel). De pl. programok tömörítésénél sokszor a 7z tízszer gyorsabb (főleg, mióta rendesen multicore-osították), további súlyos százalékokat megspórolva.
Az Universal Extractor-t én is nézegettem régebben, de miután alapvető állományokat kitömöríteni bármi tud, nem láttam fontosnak a megosztását. Aztán a legtöbbünk úgyis WinRAR-ozik, legalábbis én a 7-Zip mellé én is telepíteni szoktam, mert annak a legjobb a context menüje (jobb klikkel másik mappába áthúzva is működik a szimpla, vagy akár szeparált mappákba történő kitömörítés). És akkor ott a licensz se számít, mert csak akkor bukkan fel a regisztrációra való felhívás, ha magát az UI-t indítja az ember.
A Windows build frissessége kapcsán nem csak az update-ek csorgása a különbség, de ezt kifejtettük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Mikrotik routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Router gondok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3935, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L530 - i5-3G I 8GB I 500GB +16SSD I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest