Hirdetés
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Megindult az Android 15 a Sony Xperia 1 VI-ra is
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- iPhone topik
-
Mobilarena
Milyen pendrive-ot vegyek? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kinghaxor
senior tag
Ma rendeltem tőlük egy ilyen pent! A biztonság kedvéért rákérdeztem, hogy ez a termékük tényleg a Sandisk Cruzer Extreme USB3 32 GB és azt a választ kaptam, hogy igen! Előre utalással fizettem, mert kíváncsi vagyok az 500 Ft-os szállítási költségre is. Elméletileg 4-én lesz náluk a pénz ( 10002 Ft mindennel együtt! ) a bank szerint, (hétvége ugye) szóval valamikor jövő héten kiderül mi lesz a vége, ha érdekel valakit majd beírom ide is.
-
kinghaxor
senior tag
Az az igazság, hogy még nem jött meg! Azt írták, hogy nem volt raktáron a pendrive és előbb meg kellett rendelniük. Tegnap kaptam egy mail-t, miszerint már megérkezett a raktárba és ki fognak értesíteni, hogy melyik nap lesz a szállítás. Negyedikén reggel érkezett meg a számlájukra a pénz, ötödikén este írtam nekik egy mail-t, hogy nem kellene e valamilyen visszaigazolásnak jönnie, hogy kifizettem a terméket, mert én nem kaptam semmit és a rendelésem állapota sem változott meg. Másnap este jött a mail, hogy megkapták a pénzt, de nincs raktáron. A többit már leírtam az elején. Talán kedden vagy szerdán már megkapom pent. Legalábbis remélem!
-
kinghaxor
senior tag
válasz overland #3219 üzenetére
Én innen vettem egy Sandisk Extreme 32 GB-os USB3-as pendrive-ot. Előre utalással és 500 Ft-os szállítási költséggel pontosan 10002 Ft. Ennyiért szerintem ez elég olcsó. Főleg, hogy 180 km-re lakom Pesttől! Nem utolsó sorban a boltra is kíváncsi voltam! Részletek az előző hozzászólásomban olvashatóak.
[ Szerkesztve ]
-
kinghaxor
senior tag
Na ez egy felettébb örvendetes hír! Akkor azt hiszem búcsút is mondhatok a 10-esemnek! Ezek után biztos, hogy semmit sem fogok kapni! Főleg nem a jövő héten! Jó kis tanulópénz! Két napi 12 órás munkanap! Pedig kerestem is véleményeket az oldalról de valamiért nem találtam meg akkor. Azért ha érdekel valakit akkor beírom majd ide a fejleményeket, bár ez eléggé off már itt.
-
kinghaxor
senior tag
Most nézem, hogy ezek a vélemények nem is a MedianetPlaza-ról vannak hanem az Interstore-ról. Most már értem én miért nem találtam meg ezeket mikor rájuk kerestem. A két cég nem ugyanaz. Meg is nyugodtam egyenlőre. Jól elbeszéltünk egymás mellett.
Guffy megelőztél! Közben nekem is sikerült észrevenni a nagy Interstore feliratot. Jó, hogy nem verte ki a szememet!
[ Szerkesztve ]
-
kinghaxor
senior tag
Elméletileg hétfőn már a futár kezében lesz a cucc! Egyébként eddig nagyon jó véleményem van róluk kommunikáció terén! Eddig bármit kérdeztem szinte mindig válaszoltak pár órán belül! A rendelés változásairól meg folyamatosan jön az értesítés! Szerintem, ha lett volna nekik raktáron már rég nálam lenne a pendrive!
Kicsit más téma: Van itt olyan aki Etron EJ168A USB3 vezérlős lappal használ Sandisk Extreme USB 3.0 pendrive-ot? Érdekelnének a tapasztalatok. Sebesség tekintetében mire lehet számítani? Egyáltalán működik vele? Azért kérdezem mert az Etronnal elég sok a baj sajnos.
-
kinghaxor
senior tag
Egyenlőre csak a régi USB2-es Kingston-ommal tudtam kipróbálni, de azzal is volt gyorsulás. Ha végre valahára megjön a Sandisk Extreme, akkor mindenképpen ki szeretném próbálni azzal is. Bár most már nagyon kezdem unni a várakozást. A bolt szerint vasárnap óta ott csücsül a raktárban a pendrive. Ma ugye meg már csütörtök van és csak annyit bírtak mondani, hogy raktáron van és előkészítik a feladásra. Vicc az egész. Négy nap alatt nem sikerült nekik odaadni a futárnak. A pénzem meg már negyedike óta ott van a számlájukon.
[ Szerkesztve ]
-
kinghaxor
senior tag
Na ha minden jól megy és Isten is úgy akarja, akkor nemsokára kezemben lesz a pendrive! Ma jött a mail a DPD-től, hogy náluk van a csomagom és hétfőn este hatig ki is szállítják. Kíváncsi leszek mit tud majd kezdeni vele az etron usb 3 vezérlője. Remélem nem lesz vele probléma.
-
kinghaxor
senior tag
Na akkor örömmel jelentem, hogy megérkezett a pendrive-om! Mondjuk a csomagolásán azért meglepődtem egy picit, ugyanis a bolt egy az egyben odaadta a futárnak gyári csomagolásban, a DPD pedig csak ráragasztotta a doboz hátoldalára a matricájukat a címemmel, telefonszámommal és a csomag azonosításához, nyilvántartásához szükséges adatokkal. Ezek után a kibontott dobozon már meg sem lepődtem, ugyanis azt már kinyitották a boltban, hogy beletegyék a számlát. Ebből következik az, hogy én már úgy kaptam kézhez, hogy a doboz még csak be sem volt csukva. Szerencsére a vastag lehegesztett átlátszó műanyag tok amiben a pendrive helyet kapott a dobozban, sértetlen volt. Persze azért előnye is volt a "csomagolásnak" mert így legalább rögtön láttam, hogy nem üres a doboz és tényleg az van benne amit rendeltem. Gondolom az 500 FT-os szállítási költségbe ez fér bele náluk. Szóval ha valaki rendelni szeretne tőlük, akkor számítson efféle dolgokra. Na meg persze a több mint 2 hetes várakozási időt sem szabad elfelejteni. Egyedüli előnyük az ár volt.
-
kinghaxor
senior tag
Egyébként tényleg érdekes ez az Etron chip. Valamivel lassabb vele a pen mint amire képes lenne. Persze nem sokkal, de lassabb. A gyakorlatban fat 32-őn 32 kilobájt-os foglalási egységgel formázva pontosan 5 perc rámásolni 29 giga különböző méretű avi-t. Ebben az esetben 95-100 között másol, de inkább 95, persze van hogy kevesebb. Exfat-ban picivel gyorsabb, ott 140 körül kezd, majd pár másodperc múlva beáll 100-ra és azt tartja végig. Persze időben ez nem sokat jelent. Így is nagyjából 5 perc telerakni. Nagyobb méretű file-ok esetében exfat-on tartja a 115-öt. Egyébként szintetikus tesztben is lemaradok picivel GrooveHero eredményeitől, de részletesebben csak holnap tudok foglalkozni vele.
(#3264) bb0t Nem semmi a te eseted sem. Még jó, hogy nem vetted át!
[ Szerkesztve ]
-
kinghaxor
senior tag
válasz s3toraph #3349 üzenetére
Én rendeltem 32-es Sandisk Extreme-et a MediaNetplaza-tól nem olyan régen. Azóta a második rendelésemre várok. Igaz az már nem az enyém lesz. Ha tőlük rendelsz, meg fogod kapni, csak sokat kell rá várni mert nincs náluk raktáron. Nekem előre utalással egy 10-esért ért házhoz a cucc. Akkor még kicsit olcsóbbak voltak. De ha részletesen érdekel a dolog, akkor olvasd el a régebbi hozzászólásaimat a topikban. A sebesség tesztekkel még adós vagyok, de sajnos be kellett vonulnom egy kis kényszerpihenőre a helyi kórházba, ott pedig nem volt netem, így ez elmaradt, de a mai nap folyamán megpróbálom pótolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ajánlott adathordozók az összefoglaló alján.
Társtopikok:
• Pendrive probléma
• Pendrive irás-olvasás sebesség
• SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Eladó több darab ÚJ M.2 WD SN5000S NVMe 512Gb SSD 2230-as SSD 2280as átalakítóval
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordával - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 250gb / 1TB SSD / 3TB Red HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest