Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- iPhone topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Stavi
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem...
Olyan színes lézert keresek, amely képes fotót is nyomtatni...
Eddig a konica 2450, és 2550-es volt a nyerő, de idpközben beszerezhetetlenné vált...
Céghez kellene, nettó 120 rá a keret... Ezen a konikán kivul létezik ilyen tudású ebben az árkategóriában?
Köszi a segitséget, üdv Stavi -
-
tothbe
addikt
válasz
RoyalFlush
üzenetére
muszály hp-t? Inkább egy jó samsung lézert vegyél, az olcsóbb is és megbizhatóbb is.
-
tothbe
addikt
válasz
El_Diablo_
üzenetére
ne vicceljünk már. Ebben az árkategóriában csak kézi duplexest kapsz és még akkor is örülhetsz. A többi elvárásnak viszont bármelyik MP510 vagy afeletti canon multi megfelel, árban be lehet löni, melyiket vedd.
-
El_Diablo_
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan multifunkciós nyomtatót, ami képes automatikus duplex nyomtatásra, valamint cd/dvd nyomtatást is támogat? Ja, és max 30-35 ezerért. Sehol nem találtam ilyet, hátha jártas ebben valaki, és mond egy olyat amit még nem láttam

Köszi előre is!
-
RoyalFlush
őstag
Irodába milyen (HP) nyomtatót ajánlanátok ? / elég sokat lenne használva, nagyon sokat. Fontos a sebesség és megbízhatóság. 60 k körül. Előre is thx.

-
cimbike
csendes tag
Pl. EPSON Stylus DX4450, CANON PIXMA MP210, CANON PIXMA IP2500,
EPSON Stylus D92. Ezeket néztem ki eddig,de nem tudom, hogy ezekbe lehet-e utángyártott színeket tenni. Ja és jó lenne ha színek külön lennének...
-
cimbike
csendes tag
Sziasztok!
Egy tintasugaras nyomtatót szeretnék venni ajándékba, 10-20.000 Ft között. Nem profi gép kell. Multifunkcionális jobb lenne,de max.20e-be férjen bele. Ami lényeg, hogy ne legyen chipes, olcsón lehessen tölteni. Heti max.20-30 oldal lenne nyomtatva.Tudnátok ajánlani egy-két megbízhatót? (multit és simát is) Köszi előre is! -
sz.j
nagyúr
-
wach
csendes tag
Üdv,
Ajánlanátok egy fekete-fehér nyomtatót (a technológia mindegy, és lehet akár használt is), amibe olcsó a festék, és a havi 10-15 oldal nyomtatást bírja - ezalatt azt értem, hogy nem szárad be idő előtt? Egyáltalán ilyen ritkás nyomtatáshoz a lézer vagy a tintasugaras a jobb vétel?
-
Haby
tag
Sziasztok, egy kis segítséget szeretnék kérni.
Olyan nyomtató kellene nekem amivel szép cd/dvd címkéket lehet nyomtatni, és olcsón lehet venni patront hozzá. -
törölt tag
válasz
szeva000
üzenetére
Nagyon szépne köszi!
Megnéztem valóban egész jókat írnak róla kivéve fotónyomtatásnál vannak kisebb gondok a szinekkel, de másol scannel nyomtat ami nekem kell. Nemtom mondjuk a patron árak hogy lehetnek egy ien gépbe de korrektnek tűnik. Az mp520 jobb vmivel? van érdembeli különbség? Elég érdekes egyébként az ára ennek az 510nek igen változó... no mindegy köszi ha ez télleg jó lehet bevállalok eggyet. Vki esetleg még vmit ajánl amit meglessek? Vagy ez a tuti? Kössze -
törölt tag
Sziasztok!
Sürgősen szükségem van egy nyomtatóra. Az lenne a kérésem tudom tudnék olvasni csak igen sok a hozzászólás hogy mit éri meg vennem?
Nekem főleg csak szövegnyomtatásra kell majd igaz néha nem árt ha tudok fényképet is vagy iesmit nyomtatni bár mondom főleg szöveg lesz sztem. Vmi ilyne kompaktot akarok scanner nyomtató mittomén all in one
Látom a hp vs cannon a téma. Cannon job ezexerint? A szövegnyomtatás miatt nekem jobb lenne ha több patronos lenne de persze a patron ára sem mindegy meg a nyomtatóé sem.. Kicsit bonyomult, ezek a cd nyomtatók meg scanner fax meg mittomén mik egyben nem ajánlottak? Köszike ha vki leírná hogy mit éri meg megvenn imegköszönném, mik az alternatívák, sokat nem akarok rákölteni mittomén 30 körül +-10k.
nemtom mienek mostanság a nyomtató árak.
KÖszi -
RobertG
csendes tag
Nem tudom felétek mi a helyzet de pl. Debrecenben a Tesco, illetve átlag számítástechnikai üzletekben lehet kapni Epson utángyártott patronokat kb. 1000-1500 Ft/szín áron. Feketéből érdemes többet beszerezni illetve tudom ajánlani a magának a gyártónak az akciós csomagjait is átszámolod pl.: 3+1 szín + 50 fotópapír stb. ,hogy mennyire éri meg neked, sokszor olyan árban tartalmazzák az eredeti patront mint amennyibe az utángyártott kerül.
http://www.epson.hu/content/HU/hu_HU/products/product_hub/Testing-Area-Hub.ilocal.htm
Itt megnézheted a különböző nyomtatókhoz járó patronok átlagos nyomtatási kapacítását.
-
Zsé-
csendes tag
Sziasztok!
Nyomtatót szeretnék venni, és segítséget kérnék, hogy a két nyomtató között mi a különbség...- Epson Stylus DX5000
- Epson Stylus DX5050Én néztem a termék leírásást az Epson oldalán, és nem találtam különbséget...
A segítséget előre is köszi! -
dzsar
csendes tag
Egy jó nyomtatót vennék.
A keret kb 150.000Ft-ig.
Amire használnám:
Az alábbi papírokra nyomtatnék, akár fotóképeket is:
- EPSON Photo Quality Card - EPSON Fotóminőségű Kártya matt 188 g/m2
- EPSON Ink Jet Transparencies - EPSON Tintasugaras Átlátszó Fólia
- EPSON Photo Quality Glossy Film - EPSON Fotóminőségű Fényes Film fényes
- EPSON Matte Paper Heavyweight - EPSON Vastag Matt Papír matt 167 g/m2
- EPSON Photo Paper - EPSON Fotópapír fényes 194 g/m2
- EPSON Photo Quality Glossy Paper - Fotóminőségű Fényes Papír fényes 141 g/m2Gondolom kapásból valamilyen EPSON nyomtatót ajánlana mindenki.
Kérdés, hogy melyiket.Ezenkívűl fontos a fekete nyomtatás is. így felmerül az a kérdés, hogy érdemes olyan készüléket venni, ami ezt mindet tudja, vagy osszam ketté: vegyek egy készüléket színes nyomtatásra (ez egyértelműen csak tintasugaras papírok lehetnek, mert a felsorolt papírok ahhoz jók), és vegyek egy készüléket külön fekete nyomtatásra (olyan hülyén hangzik az, hogy fekete-fehér nyomtató, mindig nevetnem kell, mikor ezt hallom, méghozzá fehéret nyomtatni...
), esetleg lézert.
Fekete fehér nyomtatásnál lényeges, hogy USB minimum legyen rajta (WL-700gE routeremben van nyomtatószerver, de a LAN esetleg WLAN sem ártana(szívesebben csatlakoztatnám enternet hálózattal, vagy esetleg melyik módszer a legjobb egy nyomtató hálózatra való csatlakoztatására?). Használatáról annyit, hogy lesz úgy, hogy ki lesz nyomtatva 400 oldal egyszerre, de lesz, hogy napokig semmi, esetleg 1-2db, de havi 2000db-nál nem több.
Színes nyomtató elvárásai: tintasugaras, nagy teljesítmény (a fenti papírokkal kb ezres példányszám lesz kinyomtatva kb fél év alatt)Ami lényeges: megbizható készülék legyen, inkább adok többet érte, de a fenntartása legyen minnél olcsóbb (egy lap nyomtatási költsége lehető legkisebb legyen).
Profi terméke(ke)t vennék a fent megjelölt összegen belül.
-
Gausz
aktív tag
Hi
Kinéztem magamnak egy Samsung ML-2010PR lézert, érdekelne, hogy ehhez adnak tonert? Illetve egy toneres oldalon láttam olyat, hogy lehet hozzá kapni eredeti tonert, ill ForUse-t. Ez utóbbi milyen minőségű? Mert nyilván jobban megéri, csak nehogy panasz legyen rá.
Kösz -
Salak
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy tintasugaras nyomtatót, de nem nagyon értek hozzá, nem tudom melyik a legjobb. Ami fontos lenne a számomra, az a viszonylag gyors fekete-fehér nyomtatás, hogy ne kelljen naponta cserélni a patront, és hogy ne legyen drágább 30 ezer forintnál. Ha tud fotót is nyomtatni az nem baj, de nem alapkövetelmény, inkább a gyors/jó dokumentum nyomtatás. (Eddig HP Laserjet 6L volt, nem is volt rossz, csak tönkrement)
Előre is köszi a segítséget! -
scavy
tag
hát visszaolvasva az előző hozzászólásokat, meg tájékozódva kicsit jobban a témáról biztos hogy nemveszek lézernyomtatót. egy kérdésem lenne továbbá.
http://www.depo.hu/canon/pixma_ip5300
erről mi a véleményetek? vagy akár az ip4300 ról. 5 féle patron kell hozzá, úgyláttam darabja oan 800 ft a gyári. ha csak a feketét használom, tehát csak szöveges dokumentumokat nyomtatok, kb hány lapig bírja a fekete, tipp? előre is thx
üdv
-
Mauzes
addikt
Üdv!
Olyan 30.000 Ft körül kellene vennem multifunkciós gépet (fénymásolás, szkennelés, nyomtatás) a tesóm szülinapjára a szüleim nevében, így a használt cuccok kiesnek. A fő szempont a megfelelő minőség, ergonómia, dizájn és az "olcsó" fenntarthatóság.
Kinéztem 3 modellt is:
Canon MP460 - könnyű patront cserélni, kétpatronos megoldás, de drága a gyári, és a peach-es megoldás sem a legolcsóbb (sőt!), ráadásul kb. 275 oldalt lehet ezekkel nyomtatni (PG-50, CL-51), ami nem túl sok.
Canon MP520 - 4 patronos. Ha gyárit vennénk hozzá, az szintén nem a leggazdaságosabb, a zsírolcsó patron viszont chip nélkül jön, és nem igazán tudom, hogy a húgom mennyire lenne képes megvalósítani a cserét. Ráadásul hallottam már olyan véleményeket, hogy kicserélték, de nem ismeri fel, ilyenkor gondolom venni kell gyárit helyette...
Epson Stylus DX 6050 - ez is 4 patronos, az olcsó ForUse-patront pedig egyszerű beletenni, de állítólag az újabb modellekhez nem jók az utántöltött patronok. Na most ez még mindig igaz? És újabb gyártású modelleknél vagy újabb kiadásúaknál van ez (csak mert a 6050 már nem is annyira új modell)? Ugyanis ha ehhez lehetne kapni olcsón patront, ez lenne a legjobb.
Na most a kérdés, hogy a 3 közül melyiket válasszam? Az említett problémákra van-e megoldás, és mi lenne az? Vagy esetleg ilyen árkategóriában javasolhatnátok ezektől jobb cuccokat is...
Előre is köszi!
Üdv: Mauzes
-
hanka
tag
válasz
SzutyokMatyi
üzenetére
Ha visszaolvasnál egy kicsit, találnál is választ.
Pl: #649 és #652 hozzászólás pont egy megfelelő válasz a kérdésedre.

-
SzutyokMatyi
tag
Hello. Én abszólút béna vagyok a nyomtatókhoz de most mégis kell vennem egyet.Gondolomtam itt utánakérdezek. Akinek van rám fél perce, megkérném
írjon már le nekem kb. 3-4db márkát és modellszámot. A technológia mind1, lényeg hogy egyszerre legyen olcsó, viszonylag megbízható és normális áron legyen a festékutánpótlása. Hetente kb. 20 lapot nyomtatnék vele..Thx ha vki válaszol -
KTU
addikt
Kép (1 másik fórumon írták csak nem akartam direkt linket), hogy ne lepődj meg később a toner árakon. A színes lézernyomikat (meg persze a tintasugarasat) is viszonlag olcson adják, de utána a fenntartás.....
szerintem, foto nyomtatásra hagyd meg a mostanit, fekete lézer a dokumentumokra 20k körül már lehet kapni ezekhez van utángyártott vagy töltött toner olcsón!
Ezt a "de csak azért mert újabb" nem igazán értem
-
scavy
tag
Hello!
Énis éppen nyomtatóvásárlás előtt állok, ebben szeretnék némi segítséget kapni, mert nemnagyon értek hozzájuk. A helyzet a következő: kis családi vállalkozás, nem sokat nyomtatunk, heti 30-50 lap maximum, néha egyszerre 40-50 havi egyszer. Ezek 90 % a csak szöveg, azse túl sok az oldalon, valamint havi szinten néhány fotó. Mindenképpen színes nyomtatót szeretnék. Első kérdésem azlenne hogy lézer vagy tintasugaras? Én lézerben gondolkodom, de csak azért mert újabb, és mert elfogadható áron találtam színes lézernyomtatót. Ezenkívül gondolom evidens, hogy a nyomtatót amit veszek boltban, jár hozza 1 festékpatron/toner készlet, tehát ha 4 kell bele akkor 4, ha 1 akkor 1. Valamint az utángyártott patronókról, hogy érdemes-e vennem.
Kinéztem konkrétan 3 modellt, ezekről szeretném a véleményeteket kérni.
1. http://depo.hu/index.php?pn=product&c_main=68&c_parentid=92&c_id=207&p_id=30594
ezt most brutto 40 ert meg tudnam venni, ami szerintem bombaar erte.2.
http://depo.hu/canon/lasershot_lbp3300 erre azert gondoltam, mert olvastam a
minden-egyben festekkazettarol, gondolom igy olcsobb hogy nem 4 et kell cserelni,
de fogalmam sincs hogy milehet ez.3.
http://depo.hu/index.php?pn=product&c_main=68&c_parentid=92&c_id=207&p_id=101009
ez a 3.Válaszotokat előre is nagyon köszönöm.
Üdvözlettel:
Bekő Péter
-
Teszla_
senior tag
Hali!
Szeretnénk venni egy nyomtatót, de nem tudom, milyen lenne az ideális. Ebben kérném a segítségét a nyomtató szakiknak
A lényeg, hogy tintasugaras legyen, legyen ben alapból festékpatron (ne kelljen azt is külön megvenni), ha lehet, akkor a patron bele ne legyen túl drága, aránylga gyors és halk legyen, nézzen ki valahogy, és a legfontosabb, hogy ha a lap egyik oldalára nyomtatott, akkor rögtön tudjon nyomtatni a másik oldalra is anélkül, hogy nekem hozzá kelljen nyúlni a papírhoz (remélem érthetően magyarázok
). A max keret 20e magyar forint.
Ha esetleg akadna olyan nyomtató, amiben van szkenner, esetleg fénymásolóként is használható, akkor olyan is érdekelne.
A segítséget előre is köszönöm!
-
Zealot
tag
Helló!
Le szeretném cserélni a mostani HP845 nyomtatómat valami komolyabbra.
Főbb kritáriumok:
1. tintasugaras legyen
2. újra lehessen tölteni benne a patront
3. vmi nagyobb kapacitású patronok legyenek benne, mivel elég sok képet nyomtatok, szóval az ilyen 3-5 ml-es HP patronok szóba se jöhetnek. Ezért is tartottam meg ilyen sokáig a 845-öst mert aránylag elég jól nyomtat és a fekete patron 40ml-es a szines pedig 15.
4. NEM fontos hogy HP legyen
5. megbizható legyen (ne nyomtasson vonalasan pár nyomtatás után stb..)
6. az ár úgy 45000Ft-ig legyen
Köszi a segitséget előre is és várnám azok véleményét akinek vmi ilyesmi gépe van és jól működik. -
Gondar
tag
Nekem tudnátok egy olcsó tintás nyomtatót ajánlani amibe a patron se drága jó ár/arány teljesítmény kéne amugy sima szöveg nyomtatásra használnám meg dvd boritókra. tudtok vmit moandani ?
-
just
aktív tag
Hali!
Tudnátok ajánlani egy jó tintasugaras nyomtatót? Max 25k lenne rá a keret. thx. -
kalap24
csendes tag
Esetleg tudsz vmi konkrét tipust is ajánlani úgy 10-15 ezerért ami fotonyomtatásra is jó?
-
kalap24
csendes tag
Canon ip3300 -at néztem ki azóta? Van vmi tapasztalat róla?
-
kalap24
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni: egy olcsó tintasugaras és fotót is aránylag jól nyomtató masinára lenne szükségem.Nem akarok vmi csúcsminőséget de vmi gagyit sem akarok bevásárolni Az már lejött az eddigi hozzászolásokból hogy a canon és az epson jó márka
Előre is kösz -
SADDLER
csendes tag
Üdv.
Ui. Esetleg ha javitható a BJC-250 -es nyomtató kérem jelezzen valaki vissza, hol és mennyiért...
Köszönöm -
SADDLER
csendes tag
Üdv.
Tanácsot szeretnék kérni.
A nyomtató Typ: Canon PIXMA IP90V
& a Multifunkcios Canon PIXMA MP800R kapcsolatban.
Melyik mellet döntsek
A szitu a köv.
'Volt, egy - BJC-250 Canon nyomtatom, nagyon meg voltam vele elégedve 9 év után is tökéletesen működött, de tegnap szerencsétlen patron csere következtében a patronfeszítő műanyag pöcök letört, így a nyomtatás nem működik.
A PIXMA IP90V-t a mérete miatt néztem ki megvételre, mivel ez csak 31 cm széles, így beférne a régi BJC-250 -s helyére, ami 36 cm széles.
A PIXMA MP800R-t pedig azért néztem ki, mert van benne Scanner. Leszögezem, hogy van egy síkágyas LG Scannerem, ami a régi BJC-250-es nyomtatóm mellet helyezkedik el, ami kifogástalanul működik.
Ezért is nehéz a döntési helyzetem, mert helyszűkében vagyok...
Ugyanis, ha a Múlti PIXMA MP800R mellet döntök, amiben Scanner is van, akkor a régi jól működő LG Scannert is menesztenem kell, mert mint említettem helyszűkében vagyok.
Szó, mi szó, az új PIXMA MP800R csak akkor fér el, ha a régi nyomtatót & a régi scannert menesztem.
Csak hogy a PIXMA MP800R -nek 8 cm -el nagyobb a mélysége a szabad helyemhez képest, plusz az elején helyezkedik el a papírvezető tartó lap.
Tehát, vagy veszem a PIXMA IP90V sima nyomtatót, ami befér a régi helyére vagy veszem a PIXMA MP800R-t múltit.
Ha leszámítjuk a helyszűkét, akkor ki melyik mellet döntene, érvelne és miért?
Segítségeteket előre is köszönöm...

-
sz.j
nagyúr
Erre esetleg tudna valaki válaszolni:
'' Azt esetleg meg tudnád mondani, hogy mi különbség van a ''síma'' ML 2010 és a ML 2010P között?
(De láttam még más betűvégződésű tipusjelzéseket is.) ''
Vajon mi lehet a különbség köztük???
[Szerkesztve] -
zotyesz 1
tag
HP-t en sem ajanlok, a chipes rendszerenek koszonhetoen draga a nyomtatas, nekem canon van 2 db hp nyomtatot (az egyik kibontatlan vadi uj -hp business inkjet 1000) ajandekoztam el ismerosoknek (kinaltam ingyen funek-fanak) es meg oroltem is, hogy megszabadoltam tole, mar majdnem a kukaban kotottek ki, csak mivel vadi uj,ezert sajnaltam volna kukaba dobni. Canon ip4200-ast cd-re nyomtatasert vettem meg, most mar mindent azzal myomtatok, ezert dobtam a hp-t.
Canon ip4200 : szebb, olcsobb , gyorsabb nyomtatas, mint a hp1000-es es hp2200-as. -
tothbe
addikt
Ajánlat egyértelműen a Samsung. Sokkal olcsóbban is jössz ki és megbízhatóbb is, mint a HP. A HP már jó ideje csak egy bejáratott nagy név a piacon, és mint a Sony, ők is megpróbálnak a névvel eladni minden silány kínai legalja üzemben gyártott vacakot.
Samsung pedig feltörekvőben van a lézernyomtatók terén, és nagyon jók.
A színesre pedig: ki fogja nyomni a színes részt szürkeárnyalatokkal. -
sz.j
nagyúr
Szevasztok!
Aránylag olcsó, de nagyobb igénybevétel esetén is megbízhatóan működő, olcsó fentartású leser nyomtatóra lenne szükségem.
Én ezeket néztem ki:
HP 1020 (esetleg 1022)
Samsung 2010
Mi a véleményetek róluk? Vagy ha tudtok mást, jobbat, ajánlani akkor azt is megköszönöm.
Egy láma kérdés: föleg fekete nyomtatásra használnám, de mi van akkor ha a szövegben van színes rész is? Más árnyalattal nyomtat vagy kihaggya a színes részt???
-
adalbert1
veterán
Sziasztok!
Lakótársam szeretne nyomtatót venni. Felhasználási terület kb. a suliba kellő beadandók nyomtatása, szóval semmi extra, és a terhelve se nagyon lesz ebből kiindulva.
Minél olcsóbb és még elfogadható megoldás érdekelne, hosszabb távból kiindulva érdekes még az is, hogy a lap/ft ár alacsony legyen, ill. ennek velejárója, hogy a patron ill. utántőltés is.
Ha valaki tudna pár modellt mondani amik megfelelnek ennek, azt megköszönném. -
tothbe
addikt
válasz
stophunter2
üzenetére
ha tömör választ akar, akkor:
1. van, jók
2,3,4: igen
-
stophunter2
csendes tag
válasz
stophunter2
üzenetére
3 gép került a döntőbe. Epson Sylus Photo mind. R265, R340, és a R360-as, mert ezek cd-t és fényképet is nyomtatnak.
Kérdezném van-e tapasztalatok ezekkel? Vélemények is érdekelnének!
Úgy néztem a R340 a legnagyobb tudású, de lehet hogy nem ő a legolcsóbb ár/érték arányban.
A legfőbb kérdés: ezek olyan ''fej'' nélküli patronokkal operálnak? Tehát utántölthető patronokkal is lehet nyomtatni velük. Viszonylagosan olcsó a nyomtatás velük?
és végül: jó az Epson márka? (HP-t nem akarok venni) -
tothbe
addikt
válasz
stophunter2
üzenetére
1. Attól is függ, mennyi képet meg dvd-t akarsz nyomtatni. Képekre jobb lehet pl. egy MM-ban kitett fotóautomata, de dvd-t pl. nem tudsz ott nyomtatni.
2. nem, ez nem igaz. Ott van pl. az MP 610 vagy akár még az elődje is az MP600 vagy az 510, azok tudnak dvd-t is, és fényképet is kifejezetten szépet nyomnak. Bár ezek multifunkciós gépek, de nyomtatóban is találsz nekik megfelelőt, akár Canon-ban akár Epson-ban. -
stophunter2
csendes tag
Sziasztok!
1: megéri otthonra fényképek (esetleg dvd) nyomtatására printert venni?
2: igaz, az h amelyik printer dvd-t is tud nyomtatni az nem olyan szép fényképet nyomtat? -
Agostino
addikt
Üdv.
Szeretnék venni egy új nyomtatót, mert a HP patronárait én már nem tudom megfizetni lassan, így úgy gondoltam veszek valami olcsóbban fenntarthatót. Olvastam pár hozzászólással feljebb, hogy az EPSON-ba olcsók a patronok, viszont nekem nagyon széles a paletta, hozzáértőbbek segítségét kérném. Nem sok az elvárásom, eddig egy HP 5110-t nyúztam, szóval ez a szint nekem elég. Fekete-fehéret havonta olyan 50-60 lapot nyomok, de mellette szeretnék jó minőségben színeset is nyomtatni, főképp DVD borítókat, fotókat elvétve. Szerintetek melyik EPSON lett nekem kitatálva? -
kircipeti
senior tag
Hi!
Tudna ajanlani valaki olyan multifunkcios nyomingert, ami:
-lezer (fekete)
-jofajta szkenner (fenykepeket szkennelni)
-mukodjon fenymasolokent sz.gep nelkul
-tudjon faxolni, szinten sz.gep nelkul
Fenykepeket nem akarok vele nyomtatni.
Elore is koszi! -
Balli
őstag
Koszonom szepen a segitsegeteket
Canon es HP kozott fogok valasztani multinyomtatot az mar biztos, megneztem a gyartok honlapjat es a legfrisebb modellek a HP C5180, C4280 (gondolom ezek tudjak a CD/DVD-re nyomtatast bar nem irtak a honlapon. A C4180 tudta s gondolom ot a C4280 valtotta fel) Canon MP600. Ezek kozul fogok valasztani...
A C4280-nak van nagy eselye a 27ezer Ft-os kedvezo arnak koszonhetoen... de meg utannaolvasgatok a dolgoknak -
tothbe
addikt
nos, a lényeg a megbizhatóság és a szerviz- valamint nyomatköltség.
Ezekben erösen jobb a canon, mert a hp-k, föleg kis és középkategóriában elég hamar tönkremennek és csak egyben kapsz hozzájuk nagyobb egységeket, ami meg drága és felesleges is egy jó része. Canon-nál meg van rendes alkatrészellátás.
És ott vannak még a szinenként cserélhetö patronok egyel nagyobb katgóriában, amit a hp szintén nem preferál. -
Balli
őstag
szia Tothe olvastaam a forumot es lattam hogy Te altalaban mindig a Canon nyomtatokat javaslod a HP helyett, de miert? miben jobbak a canonok hogy ennyire preferalod oket?
Egyebkent egy 40 ezer Ft-ig keresek multi nyomtatot: fenykep,cd nyomtatas es scanneles. HP2355-ot hasznaltam mar annak a scanneles funkciojaval pl nagyon megvoltam elegedve ezert hajlok egy kicsit inkabb a HP fele.
Tud valaki esetleg linket ahol uj tipusu fenti tipusu nyomtatok vannak tesztelve? -
dhizzy
csendes tag
Ha Valaki esetleg egy A1es termál tintasugaras nyomtatót keresne, van egy eladó HP DesignJet 100am (újonnan 300e körül) 60e ftért.
ha érdekel valakit, bármikor írhat vagy hívhat
tel: 0620/ 9457 848 -
Noddy
senior tag
Köszi a választ! Sajnos a samsung kiesett legalábbis ez a tipus, mivel nem fért bele a papír csak kinyitott tartóval, a brother pedig betudja nyelni egy az egyben a papírt, igaz hogy így nagyobb helyet foglal, de a samsung is ennyit foglalna kinyitott tartóval. Szóval emiatt eset igazándiból a brotherre a választás, mert nem fogok annyira sokat nyomtatni, hogy heteken keresztűl nyitott tálcával álljon ott a nyomtató, vagy zártan de a tetején egy rakás lappal. Így kényelmesebb számomra.
Pár szó a brotherről, ha már megvettem
(egyébként a három nyomtató egyazon árban volt pontosan)
Nagyon gyorsan képes nyomtató képes állapotba kerülni, szépen és gyorsan nyomtat. Elméletileg nagyobb felbontást is tud mint a 600dpi de ezt még nem tudtam kipróbálni. Egyébként le voltam nyűgözve a hozzáadott leírástól. A kezdő toner 1500 lapot tud, a normál 2500-at, de van toner kimélő opció, ahogy néztem nem problémás a toner beszerzés, de megkérik az árát az biztos. Remélem addig bírni fogja a strapát a nyomtató ameddig én szeretném.
[Szerkesztve] -
tothbe
addikt
válasz
qpakcovboy
üzenetére
erre ne lézert akarj, föleg, ha nagy mennyiségben kell, hanem lehet kapni leporellós boritékot és csekket is nyomdából üresen és akkor pl. egy epson dfx8500 vagy egy mannessmann tally segitségével tuti gyorsan nyomni öket.
-
Armando_19
őstag
válasz
Armando_19
üzenetére
Találtam!
-
Armando_19
őstag
Sziasztok!
Egy ehez hasonló nyomtatóra lenen szükségem:star dp8340
Autóba kell bizonylatot nyotmatni. USB, Bluetooth, vagy Infra porton keresztül tudjon kommunikálni. Áramat 12V>220 szivargyújtós inverterrel meg lehet oldani.
Köszi -
qpakcovboy
őstag
Hali!
A munkahelyemre keresek egy olyan lézer nyomtatót, ami borítékot és csekket tud nyomtatni nagy mennyiségben.
Jelenleg ezt a fénymásolóva csinálom, de elkezdte begyűrni a borítékokat, a csekkekre meg elmosódva nyomja az adatokat szintén gyűrési probléma miatt. Meg marhára felmelegszik. Nem olyan rég volt karbantartva, kitisztíva de a probléma megmaradt. A másik amiért újat szeretnék venni az hogy a papíradagolójába max 20 boríték fér ami elég karcsú, sűrűn kell cserélni.
Tudtok valami tippet adni, hogy erre a célre mi lenne a legmegfelelőbb? -
tothbe
addikt
válasz
Illusion1010
üzenetére
erös közepes.
-
-
tothbe
addikt
válasz
Illusion1010
üzenetére
Pedig borítóhoz érdemes minőségit használni patronból(pl. peach vagy Pelikan), mert a gyengébbek elég hamar foltosodnak meg fakulnak. És borítónál a papir is sokat számit, én 170g-os fényes fotópapírra szoktam borítózni, mert az elég vastag, de még nem ragad a borítóra belülről és nagyon szép lesz a kép hosszabb idő után is.
-
tothbe
addikt
válasz
Ace Ventura
üzenetére
lehet hát, pl. peach-et is kapsz hozzá, és az nagyon jó minöséget nyom, még tán a gyárinál is jobbat, viszont olcsóbb.
-
shev7
veterán
válasz
Ace Ventura
üzenetére
En az espont ajanlom. Viszonylag olcso gep. Olcso gyari patronnal (szinenkent cserelheto). Ha utangyartott patront hasznlasz, akkor szerintem verhetetlen. 500ft-os fekete patronnal kb 250-300 oldalt nyomtattam ki multkor. Az eredeti patron is csak 2000 korul van.
-
Illusion1010
senior tag
Üdv !
Elég kezdő vagyok nyomtatók terén.....
Szóval holnap veszek egy Canon IP4300 ast.
Itt olvastam hogy az utángyártott patronokra át kell rakni a chipet,és állítólag akár 15-20-szor is meglehet ezt tenni....de mi van utánna ?
Mitől megy tönkre a chip ?
És ha a gyári patront töltögetem ? (akkor elvileg bármeddig használhatom..nem ?)
Honnan fogja tudni a nyomi , hogy teli a patron ?
Milyen márkájú utántöltőt érdemes használni ? ( peach-et ne pls ...)
Főleg A4 méretű színes képeket (DVD borítót) fogok nyomtatni vele,normál Canon papírra.
Esetleg van tapasztalata valakinek hogy hány ilyen képet lehet kinyomni egy teli patron garnitúrával ?
Válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Okos Otthon / Smart Home
- PayPal
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- HP DesignJet T525 24" (A1) nagyformátumú plotter állvánnyal, újszerű állapotban, Wi-Fi-s
- Canon i-SENSYS LBP226dw ultragyors mono lézernyomtató,gyári 10000 oldalas tonerrel,számlával,garival
- Bontatlan Brother HL-L6250DN lézernyomtató eladó
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- HP Lézernyomtató Laser Jet Pro MFP M127fw
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G / 12/ 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku: 100%
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mert a start akkor nem túl olcsó, 18k a toner bele :S

Látom a hp vs cannon a téma. Cannon job ezexerint? A szövegnyomtatás miatt nekem jobb lenne ha több patronos lenne de persze a patron ára sem mindegy meg a nyomtatóé sem.. Kicsit bonyomult, ezek a cd nyomtatók meg scanner fax meg mittomén mik egyben nem ajánlottak? Köszike ha vki leírná hogy mit éri meg megvenn imegköszönném, mik az alternatívák, sokat nem akarok rákölteni mittomén 30 körül +-10k.
), esetleg lézert.

Mire kell? Mit tudjon?
Szóval semmi külömbség.
Hol és mennyiért lehet ezt kapni?
atala