Hirdetés
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
tothbe
addikt
válasz
Mosqu!to
üzenetére
kicsit kavaros a téma, mert igen nagy megbízhatósággal és olcsó nyomtatási költséggel a lézerek rendelkeznek, de olyat meg nem kapsz 20-ért.
Tintásból a keretbe befér egy MP260-as multi vagy egy IP3600-as nyomtató kicsit jobb minőséggel a multinál.
25 körül már megkapod az MP540-es multit vagy egy IP4600-ast ezek pedig kifejezetten nagyon jó szériák.
Esetleg próbálj meg valahol IP4500-as nyomtatót keresni vagy MP530-as multit, azokhoz már van utángyártott festékből bőséges választék nagyon jó áron. -
Mosqu!to
addikt
Sziasztok,
20000 Forintig bezárólag keresek megbízható, olcsó üzemeltetésű relative gyors nyomtatót, elsősorban szöveges dokumentumok (1-2 képpel) nyomtatására.
Mit ajánlanátok?Köszi,
Mosqu!to -
törölt tag
válasz
james007007
üzenetére
Igazából nem tudom. Sok tintát kiveséztünk már egyéb topikokban, de minden volt valami baj. Mindegyikre volt valami panasz. Az egyetlen, amit dícsérnek, azok az Ink-Mate tinták, de azt csak utántöltős kiszerelésben lehet kapni. Én azt kivételesen nem próbáltam. Szerintem kukkantsd meg. Jobbat úgysem kapsz.
-
james007007
csendes tag
-
törölt tag
válasz
james007007
üzenetére
Ezt a hsz-t szerintem nem nekem szántad.
Amúgy az ORINK, nem orlink.
Egyébként az én MP610-emben egy rakat fos volt ez a tinta, mondjuk az összes utángyártott az, szóval én ezért is mondam le a tintasugaras nyomtatókról. -
punish3r
aktív tag
sziasztok!
olyan nyomtatót szeretnék venni ami nyomtat CD/DVD-re! elsősorban ez a szempont fontos!
úgy 25k körül a hp d5460-on kívül lenne más alternatíva?
előre is köszi!
-
james007007
csendes tag
válasz
üzenetére
A MediaMarkt -ban is van epson sx105 és ott is 12990 ft úgyhogy én ott vettem mert tesco-ba nem mertem
Amúgy tudtok olcsó patront hozzá ?
talaáltam valamelyik oldalon orlink -es 690-ft ér és mintha azt irtatok volna hogy az jó márka .
Ja és még egy kérdés honnan tudom hogy az én uj nyomtatoba milyen chip van ?
mert amit találtam ORLINK -es ahoz azt irtak hogy V5 chipel van -
törölt tag
Senki sem tudja véletlenül, hogy a xerox 6110mfp nyomtatónál meg lehet-e valahol nézni a toner szintet?
-
maxxum120
csendes tag
Sziasztok !
Ma voltam a Tesco nagy birodalmában , az epson nyomtatók ára jelentősen csökkent 11 ezerér már multis van akit érdekel irány az áruház ! -
Dr. COPY.
tag
válasz
a_nagy_pok
üzenetére
Ha otthonra kell, akkor javaslom, hogy nézz szét a használt nyomtatók között. Pl.: Kyocera FS 1750 stb. az ebbe a kategóriába tartozó nyomtatókkal ki lehet nyomtatni az előéletüket. Ha a nyomtatott példányszám 50 000 környékén van és szépen nyomtat, nem hallasz furcsa hangokat belőle, valamint, ha kinyomtatsz 50 példányt és nem akad el a papír akkor vedd meg nyugodtan. A fenti nyomtatóba kb 28 000 Ft az eredeti toner ami 20 000 A/4 oldalra elég. Az is lehet, hogy olyat találsz amiben rengeteg festék van még. Az sem baj, ha nem hálózatos, mert veszel hozzá egy jetdirectet és még mindig a meghatározott vételár alatt vagy.
-
a_nagy_pok
csendes tag
válasz
Dr. COPY.
üzenetére
Helló! Köszönöm az infokat
! Akkor a LED-es technológiában már nem nagyon látok előnyt...
Igazából nem is ragaszkodom hozzá, csak a követelményeimnek megfelelő egyik nyomtató véletlenül ilyen volt. (Követelmények: fekete-fehér lézer a fenti maximális árban, legyen hálózati (!), legyen minél olcsóbb a karbantartása és legyen megbízható.)
Mivel otthonra lesz, ezért a havi példányszámba biztosan bele fogunk férni (ha jól emlékszem ez az érték még a legolcsóbb nyomtatóknál is tízezres nagyságrendű volt, itthon ennél jóval kevesebbet nyomtatunk...) -
Dr. COPY.
tag
válasz
a_nagy_pok
üzenetére
Szia!
Az első kérdésedre a válasz: igen azt jelenti. Van benne egy hálókártya amit konfigurálhatsz, vagy magán a nyomtatón, vagy egy webes felületen.
A második kérdésedre a válasz:
Két kivitel közül választhatsz. Az egyik az amikor a festékcserével az összes képelőhívó alkatrészt cseréled, ezért drága a festékcsere. Ilyen pl a HP. A másik megoldás az amikor csak a festéket kell cserélned és a képelőhívó részeket csak egy bizonyos példányszám (ált. 50-100 000 A/4) kinyomtatása után. Ezt viszont célszerű szakemberre bízni. Ilyen pl: Ricoh, Kyocera. Ez utóbbi a költséghatékonyabb és kisebb a környezetterhelése. Viszont itt célszerű olyan márkát választani, amilyen szerviz van a használati hely közelében.
Mozgó alkatrész mindegyikben van, ennek ne dőlj be. És általában nem a lézermotor szokott tönkremenni, hanem elkopnak a papírt mozgató görgők, kikopnak a leválasztó henger csapágyai stb. Ez ellen úgy tudsz védekezni, hogy olyan nyomtatót veszel, amit ahhoz a havi példányszámhoz méreteztek, amit elő fogtok állítani rajta és időnként elvégeztetsz rajta egy karbantartást. Persze ekkor is elkopnak, de akkor hozzák azt az élettartamot amit a gyártó megadott és így a legkisebb költségen tudod használni. Az már más kérdés, hogy a fentieknek megfelelő nyomtató nem biztos, hogy belefér a 35-40 000 Ft-ba. -
a_nagy_pok
csendes tag
Sziasztok! Új fekete-fehér hálózati lézer nyomtatót szeretnék vásárolni. Sajnos nem találtam meg sehol rendesen leírva, hogy a "hálózati" nyomtató mit is jelent pontosan: azt, hogy simán Ethernet-kábel segítségével összeköthetem a bármilyen routerrel, vagy ehhez a routernek bizonyos képességekkel kell rendelkeznie.
Amit egyelőre nézegettem, az OKI B410dn. Ezzel van valakinek tapasztalata? A PH!-fórumon keresgélve nem találtam túl sok OKI-val kapcsolatos információt (kb 1 ilyen topik volt). Ami különösöen érdekelne, hogy mik ennek a LED-es technológiának az előnyei/hátrányai (azt már megtaláltam, hogy ezen technológia esetén a toneren kívül a fényhengert is cserélni kell, ami plusz költség, viszont a mozgó alkatrészek hiánya megbízhatóbá teszi a hagyományos lézer nyomtatóknál)
A másik, amit még megnétem az a Xerox Phaser 3125N. Erről is írhattok, ha van bármi tapasztalat
(Láttam a Xerox tapasztalatoknak kicsit hosszabb topikja van, csak sajna kicsit régiek a hsz-ek...)Ja, és persze ha tudtok ajánlani más, hasonló árkategóriájú (max. 35000-40000 Ft) fekete-fehér, hálózati lézer nyomtatót, akkor azt is szívesen fogadnám

-
rb26dett
aktív tag
Hali! Igen tudom hogy multi, de nézegettem a canon-okat és nem találtam gyorsba olcsó gépet, amihez a patron olcsó. Inkább akkor úgy mondanám hogy melyik az a legolcsóbb tintasugaras gép, amit újonnan lehet kapni és olcsó hozzá a patron, nem egy nyomdát akar nyitni az ismerős de szerintem ha egyszer egy képet is kiakar majd nyomtatni akkor ne legyen neki akadály (majd én gondolkodok helyette). Tehát az nem igazán jó hogy most használtat keresgéljen. Így esetleg lenne valami ötlet?
Ui.:Tudom azt írtam hogy a minőség nem számít, de úgy értettem, hogy nem kell hogy hiper szuper fotó nyomtató legyen
-
tothbe
addikt
válasz
rb26dett
üzenetére
az sx105 az egy multi gép, miért pont azt néztétek ki, ha csak nyomtatni kell, ráadásul fekete-fehéret kizárólag.
Inkább keressetek egy régebbi hp laser-t 3p,4 szériákat pl. akár használtan szinte 0 ft-ért és ahhoz még mindig létezik utángyártott toner 3-4ezer Ft között, amivel az egy lapra eső ktsg. alig 3Ft-ra jön ki. -
rb26dett
aktív tag
Sziasztok! Egyik ismerősöm áll nyomtató vásárlás előtt és neki kéne a legolcsóbb nyomtató, amibe olcsó a fekete patron, (tudjon könyvet nyomtatni) igazándiból ezt az Epson stylus sx105-öt nézegettük a maga 800ft-os csipes patronjaival erről mi a vélemény? Vagy esetleg van valami olcsóbb? Csak nyomtatni kell neki minőség nem számít, csak olcsón tudjon minnél többet és a lehető legolcsóbb géppel. Köszönöm a válaszokat előre is!
-
tothbe
addikt
válasz
üzenetére
egy ilyet keressetek
:
Itt pedig van egy jó kis videós cucc youtube-ról, amiben pontos menete is ott van a töltésnek eg annak, hogy hova kell a chip-et tenni.
Ugyan a videó-n clp300 van, de pont ugyanaz a kettö, még a por is közös. -
törölt tag
Háát sajna ezt a totyikot nem sokan látogatják rajtunk kívül.

-
törölt tag
belekukkantottam így 2000 oldalnál a xerox 6110-be. meg kivettem a fekete tonert, h megnézzem súlyra milyen, és azt látom, ebben a hozzá kapott tonerben nincs is csip. akkor mikor beraktam, nem néztem meg. de a helyén üresség tátong. megnéztem, nem ragadt-e be az gépbe valahova, de nem úgy tűnik
.
megnéztem a színeseket is, egyikben sincs.
az utángyártottban van.
most akkor mi van, ezt akár meg is tölthetném, és visszarakhatnám. vagy, ha berakok valami csipeset, akkor aktiválódik? : tanácstalan:
amúgy azt tapasztaltam, h a papíradagoló tálcát a megengedett feléig pakolhatom csak mostanában, mert felette hajlamos rosszul beszedni és kikattanni. sőt, sokszor nyöszörög az első pár lapnál. ha meg kétoldalast nyomtatok, akkor érdemes kiszedni alóla mindent, mert ha csak ráteszem, sanszos, h rosszul szedi be.
ettől az idegesítő hibától eltekintve nincs panaszom rá. -
tothbe
addikt
válasz
james007007
üzenetére
ez pont az a példányszám, ami nyomdához kevés, nyomtatáshoz meg már sok.
szóval olcsóbbat sehogy nem nagyon kapsz, ráadásul otthoni printerrel, föleg tintasugarassal még utángyártott tintával sem lesz sem minöségi az eredmény sem pedig olcsó. -
james007007
csendes tag
Szaisztok
A4 es színes szórólapot akartam digitális nyomdákban nyomtatni de a legolcsóbb helyen is vagy 50-100 ft/db és nekem kellene vagy 500-1000 db ez így alsó hangon 50.000 ft ezt kicsit sokkalom.
Szóval az én öreg kis Hp nyomtatómmal nemigen esnék neki mert már vagy 7 éves meg a patron is drága bele arról nem is beszélve hogy itt együtt vannak a színek szóval ha nekiesnék egyfajtát nyomtatni akkor dobhatom ki a többi szint is a patronnal .
Visszaolvasgatva láttam itt már több ajánlást is, kicsit talán el is vesztem már benne.
A leginkább az fogott meg hogy a Canon hoz irtatok utánagyártott patront valami 400 ft os áron és láttam valami külső nagy tartályos megoldást is.De azok már régebbi írások voltak és a nyomtatok is változtak azóta meg ezt a chip dolgot se nagyon értem hogy most akkor nem is érdemes a legújabb kütyüt megvenni jó a régebbi modell is.
Szóval pontosan milyen típust ajánlotok nekem erre a szórólap nyomtatásra ami nagyon olcsó és gazdaságos.Előre is köszönöm
-
törölt tag
Helló!
Milyen nyomtatót tudtok ajánlani ami scannelésre, fénymásolásra, színes képek/fotók nyomtaátsára alkalmas, és lehet hozzá kapni utángyártott patront, vagy olcsó bele a patron.Én a Brother DCP-385C-re gondoltam.
Mi a véleményetek??
-
totyax
aktív tag
Üdv. Legolcsóbb ff lézerek közül melyek ajánlottak?
-
tothbe
addikt
válasz
kiralycs
üzenetére
Az, hogy nem találtál valamit, az még nem jelenti, hogy nincs is!
Google a barátod. -
kiralycs
csendes tag
heló all
venni akarok egy multis nyomtatót 15ezer körül. tegnap teszkóba néztem 3at is: egy hp f4120, canon mp240 és egy epson sx100at
olvasgattam és vhol mind1ikben találtam hibát,
elsőnek a canont akartam mer tudásilag jó meg a kinézete sem bóvli de láttam hogy nincs hozzá utángyártott patron ill nemtom hogy lehet e hozzá venni töltőt és akk itthon feltölteni a patronokat(nemtom hogy eredetit lehet e tölteni v h mükszik ez)
utánna az epsont néztem amibe a 4db utángyártott patron csak 4000lenne ami k.olcsó de ennél meg olvastam hogy gari után kiir vmi hibát hogy vigyem szervizbe mer a gyártó korlátozza a nyomtatások számát v vmi ilyet olvastam
a hpnál meg annál sincs utángyártott, eredeti 5 körül van a szines, 4 körül a fekete. ez igy megint drága
szerintetek melyik érné meg? legszivesebben a canont venném ha lehetne hozzá venni töltőszettet v mind1ikhez lehet? eddig vmi lexmarom volt, abba egy patron volt bár nem volt olyan jó a képi nyomtatása és most vennék ujat
rem vki tud érdemleges infóval szolgálni
előre is thx -
ricsusz95
csendes tag
Heló!!
Én egy brother dcp 7030-as lézeres, multifunkciós nyomtatót szeretnék venni.
Az a 2 kérdésem lenne, hogy gyors-e,és szegélyez? (lehagy a másolatból oldalt)
Előre is köszi, sziaszztok! -
törölt tag
no, most járok a xerox 6110-nél 1500 oldal felett, a hozzá kapott tonerrel. jobbára sima ff szöveg. legalábbis, ha jól olvasom le ezt az információkatyvaszos progit.
ebben a nyomtatóban nem nagyon találok toner töltöttség kijelzést. méri valami egyáltalán valahogy, vagy csak letilt a csip 2000 oldal után?
az elhasznált toner por tároló egyébként kb. 1/3-ig van. -
matyiGo
aktív tag
Helló!
Olyan nyomtatót keresek ami szkennel is meg nyomtat is, és olcsón és könnyen utánatölthető.
és kb 20ezer forintban benne van.létezik egyáltalán ilyen?
-
törölt tag
Üdv!
Az én esetemben egy színes toner kapacitása 1000 oldal 5%-os lefedettségnél.
Most nyomtattam, képválogatást, ami beterítni az oldalt, de nagy fájdalmakkal, mert elgondoltam: ha 100%-os a telítettség, akkor a 3 színes tonerrel csak 150 oldalt tudok kinyomni?
Ami 100Ft/oldal még utángyártott toner esetében????(+lap) -
mester2
csendes tag
válasz
üzenetére
nem is értem néha hogy mért is szánják ránk az idejüket akik,tudják az alapvető és megismerő,megismerőndődő dolgokat azoknak akik,és akik teljesen érdeklődnének az ilyen és hasonló kérdésekben,és munkákban.ZSOLT.(bisztosan most nem válaszol senki,mint eddig is (tel elek) kivételével,mert egyszerü és ostoba kérdés valakinek mit én ide,be irtam és lehet hogy bolondot csinálok magamból(ami ezek után hogy csak megkérdeztem hogy mi is lenne nekem ha egy Brother dcp130c tipusu nyomtatót vennék akkor ez mennyire lenne az előnyömre.(bocs,de talán igy észreveszitek az egyszerü kérdéseket is.köszi előre is ha te nem vagy aki tudja a választ csak nem szán rá időt hogy megossza velünk."MINDENKITŐL ELNÉZÉST KÉREK DE A KÉRDÉSEMRE SZERETNÉM HA IRNÁTOK MERT "ÉLETBEVÁGÓ IS"lehetne.ami nem.........
-
antikarts
csendes tag
Hali.
Valaki tudna ajánlani egy tintasugaras nyomtatót kb 10 ezer ft értékban?
A lényeg annyi, hogy legyen mellé 2-3-4-5 száz forintért utángyártott fekete
patron is
-
mester2
csendes tag
bocs hogy dolgozom is,

-
mester2
csendes tag
-
mester2
csendes tag
Volna egy kérdésem.A nyomtatókhoz szoktak teli festékpatronokat adni ?

-
törölt tag
válasz
a1fakher
üzenetére
Ezt már jó régen írtam.
egy másik fórumban már válaszoltam ezen kérdésedre, ha jól emlékszem. [link]
Ahogy leírtad, az egy minőségbeli növekvő sorrend. Tehát a DX8400 a legjobb.
Esetleg a 7000-res szériát vedd még, de alább ne menj már ha nem muszáj.Az sx és a dx7400 sorozat már régi, lassabban nyomtatnak, "csúnyábban".
A 7000 és a 8000-res sorozat között nincs nagy különbség. Ergo most nem is tudom, hogy van-e. Annyi, hogy a 8400-on van egy LCD kijelző. -
a1fakher
csendes tag
válasz
üzenetére
Ha jutottál valamire, az engem is érdekelne.
EPSON
SX100
SX105
DX4050
DX4400
DX7400
DX7450
DX8400Valaki plz segítsen, melyik a jobb, vagy melyik nyomtat szebben, melyiket válasszam.
Ugyanis nagyjából egy árban vannak(kb.14.000), mindegyik multifunkciós, és ugyanolyan típusú patron megy bele (t0711-t0714).
-
mester2
csendes tag
Én a Brother DCP-130C nyomtatóról szeretném a véleményeteket megismerni.Kérem a hozzászólásotokat.

-
Dr. COPY.
tag
válasz
üzenetére
Gondolom ez a rákos leszek dolog vicc. Ha nem az akkor megnyugtatlak nem leszel rákos. Egy dologra azonban érdemes vigyázni a fénymásológép és nyomtató tonerek kapcsán, mégpedig arra, hogy ezek hőre érzékeny festékek. Vagyis, ha egy ilyen operáció után elég forró vízzel mosol kezet könnyen beleég a bőrödbe és akkor csak az idő segít eltávolítani.
-
törölt tag
Húú baze'!
Szét akartam szedni a régi nyomtatón tonerét, persze, hogy úgy megrándult hogy minden kiömlött!!!
Ugyebár fel kellett porszívóznom.
Most ugye úgy 90% az esélye, hogy rákos leszek, igaz?
-
sbazsi
veterán
40eft alatt milyen nyomit érdemes venni?
HP Officejet Pro K5400dn
igazából eddig leginkább a hp jött be, volt már 1-2 kitérő, konicaminolta és samsung, de mindkettő kb 1 év után beadta a kulcsot... -
tothbe
addikt
válasz
donpeter84
üzenetére
Canon PIXMA IP4600-as pl. És még alatta is maradsz a keretnek.
-
donpeter84
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem színes nyomtatót ajánlani ami lehetőleg gazdaságos és CD-t is tudok vele nyomni? Maximum 30-35e Ft-t szánnék rá.
Előre is köszi.
-
tothbe
addikt
válasz
Frenky89
üzenetére
2 eset van (pontosabban 3):
1. amikor átszereled a chip-et a régiröl, ez a legmacerásabb, ráadásul egy idö után úgyis kell másik
2. amikor veszel chip-et is vagy eleve chip-es patront és felszereled rá. (közepes ár, nem túl sok macera, de azért lehet)
3. amikor gyárit veszel, ez a legdrágább, de legkevesebb macera. -
tothbe
addikt
válasz
üzenetére
ahhoz, hogy maradandó károsodást okozzanak, már igen brutál rossznak kéne lenniük.
Amikkel én találkoztam, azok közül a gyengébbeknél a nyomaton látszott a minöségromlás és a dobot is gyakrabban kellett cserélni, de pl. a Pelikan-nál ezt sem mondhatjuk el, az kb. olyan mint az eredeti. -
Frenky89
addikt
Egyéb vélemény Canon MP260 vs Epson SX205/405 vs ?!
-
Frenky89
addikt
Üdv!
Kezd behalni a HP DeskJet 3650-em. A helyébe szeretnék valami színes tintasugaras nyomtatót, amin (esetleg) scanner is van, olyan 15-25e-es árkategóriában.
Összességében nem lenne rettentő sokat használva. Alapvetően egy praktikus gép kellene néhány kép és szöveg nyomtatására, esetleg néha egy-két fotó is becsúszhat. Viszont fontos lenne, hogy ne kelljen minden egyes patroncseréhez hacker segítségét kérni
és persze az sem elhanyagolható, hogyha létezik hozzá olcsó utángyártott patron.HP? Canon? Epson sx205?

-
törölt tag
Hát a szkennere egy nagy rakat fos a 6110-nek!
-
törölt tag
most járok ezer lapnál, jelentem a gyűjtő alján van valamicske por. igaz, én visszavettem az összes színbeállítást minimumra.
amúgy már vettem hozzá egy komplett utángyártott szettet, 18k volt, + 1500 pk., meg megérdeklődtem, h a környéken mennyiért töltik újra a tonerpor tartó hengereket. 2800 péz, és ebben benne van a csip reset is. -
törölt tag
válasz
üzenetére
Az utángyártott toner 4.500Ft. Csak nem tudom, hogy itt is nagyon gagyi-e a minőség, mint a tintáknál.
Hát akkor ez nem anynira éri meg. Főleg hogy akkor meg az OPC dobbal kell lutrizni. Mondjuk nem tudom, hogy ebben a tömzsi tonerben van-e ilyen, de biztos....
Akkor a zavaró tényező csak az a elhasznált por gyüjtő. -
törölt tag
válasz
üzenetére
A képalkotó egység lazán 76.000Ft. Igaz, hogy a nyomtató csak 55-volt...
Elhasznált toner tartó 3300Ft.
Ezek itt elérhetők.
A toner pl drágább mint máshol, égető meg még itt sincs.
Egyébként lehet etetni utángyártott tonerrel/porral? Bár lehet h inkább áldozok eredetire, mert végül is anynira nem vészes.
A nyomtató is egy 10-essel drágább, mint boltban. -
törölt tag
válasz
üzenetére
Hát akkor lehet én is kimosom valahogy, bár úgy tudom erősen rákkeltő.
Végülis a 2-3000 talán még belefér, csak hogy hol lehet venni, az már kérdéses.
Mindenesetre jó nagy hülyeség. (A leképezőt meg az égetőt nem is hiszem hogy valaha fogom cserélni a 20000-res teljesítményével. szvsz akkor már inkább új nyomtató. Mondjuk annyit kb sosem nyomtatok ki.
)
Hát ez a ft/lap arány nem is olyan kevés, jóval több mint a tintasugarasé, de legalább szépen nyomtat, nem szárad be, és nem tömődik el.
-
törölt tag
Most hogy utánalolvastam, nem is olyan olcsó lézeres nyomtatót üzemeltetni...
Pl h csomó mindent ki kell idővel cserélni.
Az égető és a leképező egység még hagyján, de most olvastam, hogy a festékporgyüjtőkazetta már 1000 lap után megtelik.
Na olyat hol a jó életbe lehet venni? Ez ugye nem ilyen 5000Ft feletti tétel?
(Xerox 6110mfp) -
wid22
aktív tag
Bocs rossz topicot néztem.
-
süti5
őstag
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni.
Otthoni használatra vennék színes nyomtatót, melyben szekenner és másoló is van. Fényképeket néha nyomtatnék vele, egyébként sem sok nyomtatásra, tényleg kis példányszámban.
Ami fontos még, hogy vezeték nélkül is lehessen csatlakoztatni a laptophoz, nem tudom, wifi vagy bluetooth alkalmas-e erre és melyik lenne a jobb.
Ha a toner se kerülne sokba az már ajándék lenne, vannak esetleg ötletek? -
bulgesz
tag
végül mégis mást vettem: Canon Pixma MP470. ez már jobb döntés az epson Stylus SX205 helyett? Várom válaszotokat! Mellesleg mennyire takarékos ez a nyomtató a patronokkal?
-
fd3
tag
oops. töröljétek pls

-
sasreti
csendes tag
Szia
Megkérdeztem, neked. És Ők sem tudnak hardveresen gombbal választható papírtálcás nyomtatórol. De küldenek nekem egy árajánlatot(kifejezetten olyan célra szánt nyomtatókkal ami neked kell), és ha megkapom akkor egyből tovább küldöm neked.
Ez egy rendes kis pécsi cég egyébként, hivatalos Ricoh,Brother, meg isten tudja milyen márkaképviselet.
-
tothbe
addikt
válasz
sasreti
üzenetére
a legnagyobb baj, hogy a recept meg a beutaló kis méretüek, amik miatt a dobon a két széle folyamatosan tönkre fog menni, és egy idö után pl. a4-est már nem is tud majd nyomtatni vele. Szóval a lézer nem a legideláisabb választás ehhez, de mind1.
ami miatt pedig nagyon a hardverest akarja, az sztm a célbavett dokiismerös hozzáértése a géphez, azaz tuti nem tudná, mikor mit álllitson át és rossz papirra nyomná, ami meg nagyon drága.ezért irtam a scriptelést, hogy azzal akár ő is megoldhatja neki a dolgot.
-
sasreti
csendes tag
Szia
Mint írtam már korábban hardveres papírválasztást, nálunk sem lehet (illetve ez hazugság mert rákényszeríteni lehet a nyomatatót hogy melyikre lapadag.-ból nyomtasson, illetve alapértelmezett lapadagolót is be lehet állítani).
De pl.: Lehet elmenteni beállításokat, amiket egy kattintással előhívhatsz.
Szkriptet is írhatsz, illetve biztos van olyan program ami megjegyzi.De mint írtam én sem tudok olyan nyomtatórol ahol magán a nyomtatón választhatsz papíradagolót.
+ lapadagolóból a nem szabványos méretet (recept) szerintem nem fogja elfogadni.
U.i.: Valami kisebb gépet akartam neki ajánlani, csak holnap megkérdezem a nálam
profibbakat, hátha kapásból mondanak egy olyan nyomtatót ami passzol az elvárásokhoz. -
tothbe
addikt
válasz
sasreti
üzenetére
a hardveres papirtálcaválasztás gombot a nyomtatón nálatok melyik tudja?
Mert sztm semelyik. Amióta digitális multik vannak, azóta ez a funkció teljesen kiveszett.Ha meg nyomtatás előtt szoftveresen állítja, akkor bármi szóbajöhet nem csak óriásgép.
Egyébként szkriptet is lehet irni a programokhoz, hogy mindig bizonyos beállításokkal nyomtasson egy-egy progi vagy csak simán pl. ,net-es progit kell használni, ahol a print komponens minden programnál külön-külön megjegyzi a nyomtatási beállításokat. -
Zoli2
aktív tag
válasz
sasreti
üzenetére
Leírom részletesebben.
Orvosi rendelőben szeretnénk lecserélni a régi nyomtatót. A leendő nyomtató legnagyobb haszot akkor tenné, ha:
- két tálcás, egyikben a biankós receptek (100x203mm), másikban a beutalók (A5)
- nyomógombbal a nyomtató oldalán állítható a papírforrás a fentiek miattEddig a Xerox 3117-est ajánlották, de az sajnos egytálcás.
Új hozzászólás Aktív témák
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy topik
- SSD kibeszélő
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bestbuy játékok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Call of Duty: Black Ops 7
- Elárulta a Valve, hogy mikor jöhet az új Steam Deck
- TCL LCD és LED TV-k
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- További aktív témák...
- HP OfficeJet Pro 7740 (G5J38A) nyomtatók + kellékek ( Az egész csomag 75.ooo,- Ft! )
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Samsung SCX-4521F multifunkciós lézernyomtató
- HP DesignJet T525 24" (A1) nagyformátumú plotter állvánnyal, újszerű állapotban, Wi-Fi-s
- Bontatlan Brother HL-L6250DN lézernyomtató eladó
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

:
Lehet hogy ha betoljuk a tonert, akkor ott elfordul valami kis ajtócska, ami mögött meglapul a chip. De passz.
Ami 100Ft/oldal még utángyártott toner esetében????(+lap)

atala