- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MavicAir #165586 üzenetére
Értem és szerinted egy zsír új 600k gépet el fog valaki adni olcsón??? Ugye ezt te sem hiszed.
Jah és nem mellesleg 1 hónapja regisztrál 0 értékeléssel, plusz az ajándékba kaptam szöveg...... Nemazért. de hidd el nekem is, a többi szakinak itt mégtöbb gép fordul meg a kezében. De ne legyen igazunk és járj jól, vedd meg mert megéri az árat.
Most szerintem én azt tenném, hogy elkérném privátba a service tag számot és lekérdezném a dell-től. Ha nincs takargatni valója, akkor elküldi.Jah: hidd el neked szeretnénk segíteni
-
Tikakukac
titán
válasz
MavicAir #165584 üzenetére
Ó, de még mennyi köze van a garanciához, főleg mennyi a géphez. Azért annyit elárulok: semmit sem kell a Dellnél regisztrálni a garihoz, bármit is láttál vagy látni véltél. A garinál pedig el sem hinnéd mennyire fontos lesz egy ponton, hogy akkor mi is van a számlán, főleg kicsoda. De igazad van, keress egy másik fórumot, ahol nem mondják el ezeket. Én meg az ehhez hasonló dolgokat unom, úgyhogy ezen a hétvégén hanyagolom ezt a topikot.
-
Tikakukac
titán
válasz
MavicAir #165581 üzenetére
Kezdjem sorolni, hogy mennyiből tart számlára és akár 5 év garira is eladni bármit? Semmiből. Fél éve koppantak épp elég sokan amikor a rolót lehúzta a Vácin a számlás és sok garis bolt. Meg még hányan kaptak falat, amikor vitték volna a gépüket garizni aztán mondta a szerviz, hogy amúgy te mit is akarsz itt a nem garis gépeddel? Számla sajtpapírt se ért, Bemutatóterem és az Emátrix megvan még? Ha nincs akkor keress rá. Számla volt, gari volt. Elméletben. Aztán elszabadult a pokol
Írd már meg melyik az a bolt ahol egy gép harmadát elengedik puszira, mert megkérdezném a gazdasági vezetőt, hogy a boltjuk alatt aranybánya van-e... mennék csákányozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Microsoft Outlook topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Filmvilág
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest