- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
Amúgy miben rosszabbak, mint a 2008 - 2012 között gyártott Acer/MSI/Pavilion gépek?
De a konkrétan, ha előveszem a Dell Inspiron 1545-öt, aminél búcsúsabb kinézetű gépet kevesebbet láttam, na ugyan a mai Dell Inspironon mennyivel rosszabbak? Szerintem semmivel.Milyen rossz a tapasztalatod volt eddig pl az itt ajánlott gépekkel ebben a kategóriában?
-
hallador
addikt
Itt inkább arra figyelnék, hogy legyen benne pl fullhd kijelző, és i5-ös proci, vagy hasonlóak, persze ennyiért nem nagyon lesz, az még egy + tizes kb. De ha hosszútávban gondolkodsz, akkor olyan dolgokat nézz inkább, amit nem tudsz cserélni. SSH-t utólag is tudsz bele tenni. Amúgy a G5-ösökre újabban 3 év garit adnak, a mechanika ugyanaz, mint a G4-ben, a G5 modernebb is.
-
dugo_
veterán
-
Akkor még egyszer felteszem a kérdést, mert most bírta kinyögni az illető, hogy 14"-ost keres.
"Hello,
Általános felhasználásra, 100 és 140k között, milyen konzumer gépet érdemes venni? A lényeg a megbízhatóság."
És hogy 14"-os legyen... A korábban ajánlott Fujitsu A544 vagy HP 455 helyett mit érdemes 14"-osban?
-
Chaser
legenda
Ha jól sejtem kompatibilis a lap, cpu-t meg pár ezresért találsz bele, azokat már apróért adják. Persze hogy milyen alaplapot kapsz megint más kérdés. Egyébként én se költenék rá közel 30k-t, teljesen felesleges. annyiért már TP-t lehet venni
T61-eket adtam 35-ért nagyfelbontású kijelzővel -
-
Chaser
legenda
2.5 v 3k-ért házhoz viszik, aztán vissza is gar idő végéig ha gond van. 100k-t értelmesen is el lehet költeni.
Érzésre nem lesz gyorsabb a pentiumos se. Az se mindegy melyik c2d, van olyan ami lazán elhagy egy 2020m pentiumot is, celeront meg reggelire eszi. talán az új hdd miatt lesz egy kicsit jobb az élmény. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Lenovo Ideapad 330 12 GB RAM 256 GB SSD eladó
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Lenovo IdeaPad 5, 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB, M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest