-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Farkassacred
őstag
válasz
scabi78 #161272 üzenetére
Itt intel i5 proci van benne ugyan, de teljesen jó értékelést kapott. Check
Nem hinném, hogy ezeknél az energiatakarékos prociknál akkor különbség lenne i5 és i7 között. Például az új generációs processzorokban még az i5 is megkapta azt a plusz két magot, nem csak a 7.. paródia. -
Ispy
nagyúr
válasz
scabi78 #161255 üzenetére
A laptop más műfaj, sokszor nem a teljesítmény a szűk keresztmetszet, hanem a hűtés, a ház, a billentyűzet, a műanyagok és a kijelző minősége. Ezek a 200 (vagy inkább 300) alatti gépek ezeken véreznek el részben vagy egészben. Ráadásul egy munkagép nagyobb terhelésnek van kitéve, mint egy otthoni netezős, ezért ezek a hibák jobban is előjönnek. Ennyiből tudsz venni egy használt 5-ös dellt, 1-2 év gyári garival és újszerű állapotban és számlát is kapsz róla. Én a 7490-et így vettem, 40%-os áron és patika állapotban, új akksi, egy karc nem volt rajta.
-
Tikakukac
titán
válasz
scabi78 #161255 üzenetére
Az i5 nem elég excelre, alap (noname) grafikai programra és coreldraw-ra?
De, elég.
Melyik hardver miatt kényszergép?
Minden ami miatt te is megvennéd. Pontosan azért kényszergép, mert hardver az van benne, más nincs. Most dobáltam ki a csavarjaim közül a kiszakadt műanyag darabokat, amiket a kis társaiból operálgattam ki.Ha asztali gépet akarsz venni, ott működik a kinézem a konfigot és megveszem. Csak ez egy kicsit komplikáltabb.
-
Tikakukac
titán
válasz
scabi78 #129482 üzenetére
Hát ha sima konzumer gép akkor sehogy. Ha komolyabb és van progi hozzá, akkor 90%-nál nyesd meg a töltést, 10-15% alatt pedig kikapcs. Ha pedig használod akkor minél teljesebb cillusokat csinálj. De ha eleve gyászos az akksi akkor varázsolhatsz is, halni fog.
Kaci84: Itt aprón volt 2 is.
Hát ha tudod mit mivel lehet összepakolni, akkor igazándiból a whiteliest mentes dolgok beszerzése már csak a nehéz, a többi csak legózás. De hát nyilván ez nem az átlag ember terepe én a kijelzőbuzulást már csinálom vagy 4-5 éve. Meg nem is egy gépem volt már nagyon megmoddolva, asztalimat aki látja, meg is érti miért
-
B-Clone
aktív tag
válasz
scabi78 #129338 üzenetére
Gyártókat nem hasonlítunk össze. Mindegyiknek vannak jól és pocsékul összerakott gépei is. Többnyire konkrét modelleket érdemes egymáshoz viszonyítani.
Mondjuk az említett árban talán csak a HP250 van mint élhető megoldásSan01
Az a gép a létező összes hibától szenved amitől egy budget gamer gép tud. Azon meg hogy a gari nem rosszabb mint más gyártónál meg csak felhorkantva röhögni tudok...
-
Khelben
nagyúr
válasz
scabi78 #129247 üzenetére
120-as kategóriában ezt a HP 8570p-t venném, a maradék pénzből felszerelném rammal meg ssd-vel.
150-esben meg lehet már csípni Dell Precisiont, programozásra és corelre ennél jobb nem is kell. FullHD kijelző, háttérvilágításos billentyűzet, elég jó cuccok ezek. A Precisionnak úgy tudom IPS a panelje, de legalábbis széles látószögű, ahogy a HP-nak is. Szóval nem olyan rossz, mint egy sima belépő TN.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Yettel topik
- Építő/felújító topik
- EA Sports WRC '23
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- OHH HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest