- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
Allihoppa #163892 üzenetére
Köszönöm, akkor megmentettél a csalódástól :)
Még egy modell került a látómezőmbe, mert szép is meg bika is, csak ezt az AMD cpu + nVidia gpu dolgot nem tudom hova tenni.
A tippedet köszi, nem tudtam, hogy az Acer így feljött :)
[link] - Mit gondolsz? Mit gondoltok?
-
-
ROBREGGAE
tag
válasz
Allihoppa #163873 üzenetére
Azért, mert van 100ezres utalványa és az Allee-ban tudja levásárolni, ahol ez a 2 bolt van. Használtban meg ismerve tuti nem lenne benne.
Ami meg van laptopja, nos már tényleg olyan állapotban van, hogy bármikor beadja a kulcsot. Szóval azt se feltétlen mondanám neki, hogy majd később, hátha lejjebb mennek az árak.
-
ROBREGGAE
tag
válasz
Allihoppa #163863 üzenetére
Szia, köszi a választ. Igazándiból én lassan 3 éve vettem magamnak laptopot, úgyhogy annyira nem voltam tisztában az árakkal meg milyen proci van a gépekben, de a vírushelyzet megmagyarázza.
Tesóm úgy sem használná nagyobb igénybevételre, meg a Vostro úgy láttam az ajánlott kategória.
-
Vesporigo
aktív tag
válasz
Allihoppa #163679 üzenetére
Nagyon köszönöm a segítséget. A Thinkpad az ára miatt kilőve, Acert pedig nem szeretne, úgy tűnik marad a Vivobook.
Ezt a típust nézte ki konkrétan, erről érdekelne még a véleményetek: ASUS VivoBook S15 S531FL-BQ6587A keret továbbra is max 300ezer Ft.
Felhasználás: irodai programok, programozás, fotószerkesztés.
Játék: ritkán, Steam-es, nem nagy grafikát igénylő játékok (pl. Tabletop Simulator).
Kijelző: Min. 15", Full HD, matt, IPS.
Amire még szüksége van: min 500GB SSD, min. 8 GB memória, HDMI, kártyaolvasó, USB 3.
És kizárólag új gépet venne.Mit gondoltok, ezekkel a feltételekkel ár-érték arányban megfelelő lehet számára a linkelt Vivobook?
Előre is köszönöm!
-
-
-
Kbali
nagyúr
válasz
Allihoppa #163496 üzenetére
Nem a telkóhoz kell vinni, hanem a márkaszervizbe. Honorral kapcsolatban szerviz tekintetében nekem csak pozitív tapasztalatom van saját és kollégám tapasztalatából: korrekt és gyors ügyintézés. Az való igaz, hogy alig van tapasztalat ezekkel a gépekkel, ami azt jelentheti, hogy keveset adtak el belőlük és/vagy nem sok a probléma, ezért nem jelennek meg a javítós fórumokban.
-
Tikakukac
titán
válasz
Allihoppa #163493 üzenetére
amit a legtöbb ember szebbnek tart
A nem vak emberek halmaza lesz ezvannak néhányan akik azt vallják, hogy neki az nem valósághű, ezért nem tetszik neki
Ők azok, akik látták már azt az iszonyat kevés profi TN kijelzőt 1 köbmilliárdért laptopban, ami tényleg álomszép. Én úgy 10 éve űzöm a bulit, azon belül is nagyon sokat kijelzőket. Láttam vagy 3 ilyet, mind 800k feletti árcédulás notiban, ebből az egyik olyan AW volt, amiből 2 darab jött az országba. Összesen.
De sejtéseim szerint többségüknek csak a kötelező ellentmondás tetszik.
Most lehet beszélni a százalékokról, de aki nem fotó vagy videóvágásból esetleg nyomdászatból annak szerintem irreleváns.Felesleges százalékokról beszélni ezért nem is szoktam ezt felhozni. Egyszerű paraszt ember leül, megnézi a 2 kijelzőt, az egyik egy okádék a másik meg szép. Ennyi. Az összes IPS meg VA cserém max 10%-a volt amiatt, mert az illető ezen dolgozni akart. Egyszerűen az emberek egy idő után megunják, hogy a családi fotókat sem tudják visszanézni, olyan invertált és színtelen hulladék szemét a legtöbb alapáras kijelző. Anyám szocmunkás. Olyan magasságig van beoltva a tech világa ellen, hogy nem igaz. Annyit tud ő is és a munkatársai is, hogy neki valamiért olyan gépe van, amin szépek a dolgok. A többiek céges gépén pedig szutyok.
Kezeket fel hányan tudják mi az a koloriméter. És akkor itt lett a vége szerintem a bulinak, sRGB meg Adobe tereknek stb.
-
hallador
addikt
válasz
Allihoppa #163486 üzenetére
Mindegyik arra jó amire gyártották. És olyan áron, mint mondjuk Németországban, vagy Ausztriában. Röviden ennyi. A Latitude 3000,5000 is jó gép, csak nem ennyiért, és nem arra amire használják otthon ennyi.
Sajnos, ha IFA-val akarok termés követ szállítani, egy 19 tonnás utánfutós teherautó helyett, akkor az lassú lesz, és az IFA nem fogja felvenni a versenyt vele, ha pedig mindenképpen fel akarom venni egy IFA-val egy 19 tonnás Mercedessel szemben, akkor az IFA hamar tönkre megy. Csak a jelen esetben az IFA Mercedes árban van. -
ot93
senior tag
válasz
Allihoppa #163444 üzenetére
A minőség tekintetében miben rossz? Hűtés? vagy képernyő, stb?
Amúgy az általad írt gépet árukereső szerint 1 helyen lehet csak kapni. A másik, hogy a pénzkeret így is ki van maxolva, hogy az a hq gép 169k lenne, tehát drágább semmiképp sem fér bele.
Amúgy nem saját részre lesz, én személy szerint 200 alatt nem vennék, de van akinek az már sok. Vagy lenne az a lehetőség, hogy használtan venni valami régebbi felsőkategóriásat, ezen belül is az üzleti kategóriát, mert ha jól tudom azok tartósak szoktak lenniDe a használt megint kihúzva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest