- Motorola G86 - majdnem Edge
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Magisk
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stickermajom
addikt
-
Bkrisz9
őstag
válasz
Szada85 #166329 üzenetére
Épp egy D14-ről írok. Ryzen 5 2500U, 8GB RAM, 256-os SSD, FHD IPS. 130-ért vettem apróról tavaly év végén. Elvileg garancia is volt rá bár azzal nem számoltam használt gépnél, hogy érvényesíteni is tudom, főleg, hogy francia a szerkezet de meglepő módon bevittem a szervíz partnerhez és kicserélték a befoltosodott kijelzőt (pedig jó eséllyel hátulról megnyomta valami). Szóval a támogatás szerintem rendben, telefonnál sem csalódtam ebből a szempontból a huaweiben. Az kijelző nem egy csúcs IPS de egy TN-től ég és föld, teljesen használható. A fényereje szerintem kimondottan jó, az előző TN gépeimhez képest legalábbis jobban látni erősebb fényben. Billentyűzetét szeretem, a régi HP elitebook 8440P-é jobb de a többinél ami ennyiért kapható volt akkoriban mérföldekkel jobb és háttérvilágításos. Zsanérnál nem érzek problémát, pedig hajtogatom ki-be aránylag sokat. Hátizsákban is hurcolom heti többször, még nem esett szét, nem szorul és továbbra is masszívnak hat. Tapipad semmi extra, működik, nem fényesedik. Webkamera átlagos, mikrofon visszajelzések alapján nem a legjobb de mindig értették mit mondok. Melegedni azért tud a fém ház és ha terheli az ember süvít is. Böngészésnél és hasonlóknál viszont el sem indul a venti és néma csendben van, FHD youtubenál néha beindul. Akkuidő 5-6 óra körül alakul vegyes használattal (egyetemi használat, online óra megy, mellé jegyzetek és word, excel, böngésző nyitva). A gyári Huawei szoftverrel lehet állítani, hogy ne töltse 75 vagy 90% fölé, így kímélve az akksit, plusz drivereket is keresi magának.
Így hirtelen ennyi jutott eszembe, ha valakinek segítene. Mint látható, van ahol spóroltak de boltban véve sem tartom rossz vételnek. Egy barátomnak van egy 2018-as Macbook Pro-ja, nagy apple fan az arc, mégis azt mondta ő is, hogy ez így rendben lévőnek tűnik.
-
-
Farkassacred
őstag
válasz
Szada85 #162229 üzenetére
A kettő együtt nehezen fér meg egymás mellett, lásd játék és munka. Ha javarészt csak munkára lenne használva, akkor véleményem szerint egy munkaállomás vagy egy elitebook/latitude jobb választás lehetne a számodra, ahogy felettem is írta Tik.
Ilyenkor a hordozhatóságot, a billentyűzetet, az összeszerelési minőséget és a garanciális hátteret szoktuk figyelembe venni. Meg esetleg még a kijelzőt.. (bár a munkádhoz talán nem kell apple szintű) -
Tomi0703
addikt
válasz
Szada85 #161748 üzenetére
Udv!
Kellene aposjeloltnek egy laptop. 60 eves, csak netezesre, videonezesre lenne hasznalva. A keret 100k max (nem gond ha olcsobb). 15" koruli meret minimum. Ssd nem lenne rossz, de ha joval dragabb amiatt, akkor jo a hdd. Csak otthon lenne hasznalva. Hasznaltban gondolkodnek. Oprendszer nem kell.
Mit ajanlanatok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Kuponkunyeráló
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- További aktív témák...
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest