- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gzu73
tag
válasz
nerozol #163127 üzenetére
Amennyiben nem alap konfigot akarsz akkor jobban jársz ha usanotebook-on veszed, nekik nem fog ennyire vastagon a ceruzájuk, ugyanez kijön kevesebből:
[link]amúgy sztem csak hdd-s gépet ne vegyél, ssd mindenképpen kellene a gépbe, de usanotebook szerint két háttértár is mehet bele.
esetleg választhatsz bele nagyobb ssd-t önmagában, ha kicsi neked a 256. -
Lionela
csendes tag
válasz
nerozol #162969 üzenetére
Én 3 laptopot is vettem tőlük, ha garanciára került sor (egyetlen egyszer fordult elő, akkor is szoftveres, nem hardveres hiba volt), akkor nem volt gond.
Amire náluk figyelni kell, hogy előszeretettel hoznak be Szlovákiából gépet és szitáztatják át magyarra a billentyűzetet. Akit ez nem zavar (én magasról tettem rá, a spec konfig volt a lényeg), azt nagy meglepetés nem érhet.
A fentiek miatt lehet náluk olyan konfig, ami sehol máshol nincs Mo-n, de én ezt nem mindig mondanám hátránynak. Pl. volt hogy Mo-n csak TN panellal árultak egyébként nagyon jó Asust, de tőlük meg tudtam venni IPS-sel (igen az volt, leellenőriztem szám alapján), cserébe csak annyit kellett elviselnem, hogy a billentyűkön több nemzet karakterei is ott voltak kicsiben -
Farkassacred
őstag
válasz
nerozol #160172 üzenetére
Hali.
Két gépet néztem ki.
Hp probook
Hp envy
A hdmi csatlakozó sajnos lemaradt az envy-ről, hála a 13-as méretének persze, de cserébe ez hordozhatóbb masina is lenne. A hdmi még kicsinálta a fém házat, a jó fényerejű kijelzőt képszerkesztéshez, az ax wifi-t és még sorolhatnám (Ez mind benne van az envy-ben). Figyelembe kell venni melyik a fontosabb tényező, és a szimpatikusabb gépet megvenni. -
Farkassacred
őstag
válasz
nerozol #160146 üzenetére
Újonnan erős procival sajnos semmit se lehet ajánlani, csakis gamer gépet. Ez lehet egy dell g-s jelzésű, vagy asus rog típus. A dedikált videokártya is legalább 700 ezertől kezdődik a munkagépeknél, vagy "fél munkagépeknél", tehát így tényleg marad ez a vonal. Ha játszol egyébként végül is annyira rosszul nem jársz majd, esetleg egy klaviatúra beszerzése fontossá válhat majd, ha fárasztó rajta sokat gépelni.
-
Farkassacred
őstag
válasz
nerozol #160136 üzenetére
Szia.
Ebből gamer" gép lesz szerintem. De azokon nem tudom mennyire kényelmes ám órákon át gépelni.
Használtan/újszerű vagy teljesen út laptopok között lehetne olyan munkaállomást nézni, aminek erős dedikált gpu-ja van, amin már elfutnak szépen az említett játékok..
Újban csak játékos gép jöhet szóba. Asus rog
A legjobb lenne külön szedni a dolgot, játék és külön programozás, de gondolom nem lehetséges.. így jönnek a kompromisszumok sajnos. -
Khelben
nagyúr
válasz
nerozol #138890 üzenetére
Teljesen jó hőmérsékletek ezek. 90 fok alatt nem kell aggódni.
(#138891) joseph66: HP Probook 450 G5
-
Sordoran
addikt
válasz
nerozol #136809 üzenetére
Valaki azt írta, hogy MM-ben vásárolt 7567 neki már IPS-el volt szerelve. Persze ez nem jelent semmi biztosat. Az újonnan szállítottak valószínűleg már IPS-el szereltek, de még hónapok múlva is kaphatsz raktárról TN paneleset. Mindenképpen a boltokat kell ezzel zaklatni, megírni nekik, hogy az újonnan szállított fullHD-s 7567-esek már IPS-el vannak szerelve, nézzék már meg nekik van-e. Lehet saját adatbázisuk hiányos/hibás, vagy amit kaptak beszállítótól. Dobozán nem tudom fel van-e tüntetve, nekem nincs ott, hogy TN, lehet az IPS-nél sincs.
-
Sordoran
addikt
válasz
nerozol #136422 üzenetére
Bolto(ka)t kell megkérdezni, az IPS-es fullHD verziók még csak most jönnek befele, így lehet weboldalon nem tüntetik fel. Vagy megvárhatod a 7577-et valóban, mivel az csak IPS-el lesz kapható, DE annak kisebb az akksija, cserébe lesz gyorstöltés, és USB Type-C csatlakozó rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest