- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
válasz
Ze4lOtx #122281 üzenetére
150-ből más ips-es 940-es gépet nem kapsz, az biztos. De ez egyben jelzés is, hogy nem szabad megvenni a gépet. A Lenovo sem jótékonysági cég, valahol lespórolja azt a pénzt, amit az erősebb hardverbe és a jobb kijelzőbe beletett. Yoga 510 volt nálam, ami ugye valamivel drágább kategória, de abszolút nem voltam megelégedve az anyaghasználatával és az egyéb külső tulajdonságaival. Ha neked jó volt a Z500, akkor valószínűleg a 510 is jó lesz, mert ugyanaz a kategória.
-
Dhampir
félisten
válasz
Ze4lOtx #121241 üzenetére
Viszont ha szűkös a keret, az is megfontolandó, hogy 5-6 éves használt gépek még meddig fognak működni. Még ha fél év garit adnak rá helyenként, de utána semmi sem életbiztosítás, könnyen ablakon kidobott pénzzé válhat az amúgy is szűkös forrás. Meg amennyi leharcolt, trágya gép van, azt venni ajándékba...
-
zodo
nagyúr
válasz
Ze4lOtx #60189 üzenetére
Köszi szépen de kicsit nézelődve úgy láttam hogy az ilyen kategóriájú Lenovo gépeken elől vannak az audio csatlakozási lehetőségek amit jeleztem hogy mindenképp oldalra kellene hogy essenek.
Spdif kimenet nem fontos csak láttam hogy létezik ilyen lehetőség is ezért írtam.
Ajánlott oldalon igaz dokkolóval amire nincs szükségem pont egy 10-el drágább mint a megjelölt max. keretem. -
mike1334
veterán
válasz
Ze4lOtx #56091 üzenetére
Köszönöm...3x tettem fel a kérdésemet egyre inkább lebutítva, és most válaszoltak rá először
Igazából csak officera, netezésre kellene egy notebook, meg stratégiára esetleg rpgre, fpsre majd egyszer egy xbox vagy ps, az legalább évekig jó lesz..így sokat nem költenék, használtan egy 50-60e-t és ebben a kategóriában ez a noti tűnt a legjobb választásnak (13-14" kategóriában). Persze sejtettem, hogy karcsú lesz, de mivel nem akarok full beállításokon játszani, ezért reménykedtem
Nem vagyok pixelvadász, fusson normálisan, úgyis a játékélmény az első és nem a grafika..legalábbis nekem
-
kecsawi
senior tag
válasz
Ze4lOtx #55620 üzenetére
Elsősorban azt kell eldönteni, ha ennyi a keret, hogy mi lesz a fő felhasználási terület. Fontos-e a ddr3, vagy inkább nagyobb kijelző, vagy strapabirobb ház kell, de igazán nagy különbségek nem lesznek. Ezek az üzleti gépek nem 1-2 évre voltak tervezve. Az is igaz, hogy használt gépnél bármi elromolhat, igy a garancia szerintem kulcsfontosságú lehet az egyszeri felhasználó számára. (r400 helyett többen sztem a t400-at választanák, de én spec nem ismerem közelről)
-
válasz
Ze4lOtx #42612 üzenetére
Dell Inspiron 5521
Samsung NP370R5E(#42613) dragon1993
Fujitsu Lifebook AH502 - 105k
Fujitsu Lifebook A532(#42614) KismAji
Dell Inspiron 5521(#42615) zoliarsnl
Az a Precision jónak tűnik, és a VGA-ja is viszi a Krájziszt...(#42616) bnorci71
A HP Probook 4540s jó választás, ED-ben most nem látom.(#42617) Hintalow
Az olcsóbb, az a fényes, tükröződő burkolattal ellátott széria, azt inkább mellőzd!
Mindegy, hogy honnan veszi? -
válasz
Ze4lOtx #42398 üzenetére
Csak tudod, ha már segítséget vársz, akkor megkönnyíthetnéd a többiek dolgát azzal, hogy végigmész a kérdéseken, és így a válaszadóknak nem kell visszakérdezni - mint a te esetedben is, ugyanis a hsz-edet olvasva rögtön beugrott vagy 2-3 kérdés.
De ha te nem veszed a fáradtságot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest