- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kecsawi
senior tag
válasz
balazs1006 #37896 üzenetére
Kedves Kollégák!
Ez úton is szeretnék teljes képet mutatni az ominózus reményteli üzletről.
1. elfogadom
2. Figyelemmel kísértem, így észre is vettem, hogy a nem elérhető rendelés 1-2 alkalommal újra fel is lett rakva, ez olvasatamban azt jelentette, van számomra készlet.
3. Én mint érintett számára miért nem lehetett sehol olyan információt olvasni, hogy a Fekete Péntek akció nem elérhető hitelre? (A rendszerük miért nem tiltotta ezt a vásárlási módot?) AKKOR KIFIZETTEM VOLNA KÉZPÉNZRE
4. Miért kaptam ilyen választ a laptonszalontól?
Köszönjük hogy vásárlásával megtisztelte cégünket. Rendelését rögzítettük.Kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot telefonon, hogy visszaigazolja a megrendelést.
Rendelés adatai:
# Cikkszám Tétel Mennyiség Összesen
1 8105 Lenovo ThinkCentre AIl-In-One Edge 62z, 18,5 Non Touch, Intel Core i3-2130 3.40 GHz, 4GB, 320GB, DVD-RW, Intel HD Graphics, DOSElőrendelhető! Black Friday! Részletek >> 1 59016 Ft
Összesen: 74950 Ft
Áfa: 15934 Ft
Szállítás: 0 Ft
Fizetendő: 74950 FtMiért nem értesített senki semmiről?
-Péntek reggeli telefonos érdeklődésemre a debreceni laptopszalonból azt a választ kaptam nem kaptak egy darabot se belőle...(és ajánlott volna mást)
...és mindezt úgy, hogy a webes rendelést június 8-án adtam le.
Mit kellett volna másképp csinálnom? (Az asztali gépem alkatrészeit időközben meg is vették
Ha ezt tudom, NEM adom el!
NEKEM TÉNYLEG FEKETE PÉNTEK VOLT!
További szép napot. -
Chaser
legenda
válasz
balazs1006 #37914 üzenetére
Ha nem volt visszaigazolás akkor nincs miről beszélni. Jogosan az hőböröghet akinek volt, vitte a pénzt és nem kapott semmit. Az meg "természetes", hogy a kereskedésre fognak köpködni
spyduck: Nyilván ha időrendi sorrendben megkapták az értesítést akkor nincs gond, ezt ellenőrizni senki nem tudja, első percben is mehetett akár 50 előrendelés. Vásárló megtévesztése onnantól játszik, ha valaki kapott visszaigazolást, vitte a kp-t, de gépet nem. Ha tömegesen voltak ilyen emberek akkor az illetékesek majd eldöntik kinek van igaza és kinek nincs, ha meg nem volt ilyen akkor a kiskereket nem veheti elő senki.
szerk: rotkov: Azt ajánlanám nyomás a boltba amíg van
HP 635 legalja kategória. 2GB ramot kapsz apróról pár ezresért.
-
Chaser
legenda
válasz
Nyilván ilyen eseteknél hitel lehetőség eleve kilőve, megelőzendő későbbi félreértéseket. Aki meg hitelre akart vásárolni és úgy durrog az magát minősíti. Azok az emberkék reklamálnak jogosan akik kp-re vették volna, kaptak visszaigazolást de terméket nem. Ha vannak ilyenek náluk jogos a felháborodás bármelyik üzletről legyen szó.
Mindazonáltal van egy hangnem amit ildomos betartani, mert vásárlót veszthetsz. -
válasz
balazs1006 #37898 üzenetére
El kellett dönteni, te is, és mindenki így döntött volna
vagy te máshogy döntöttél volna ha ez lenne a munkád? nalátod...
Ez így van. A bemutatkozást csupán arra értettem, hogy vettem, hol dolgozol.más: senkire nem emberállatoztam, mindössze annyit írtunk: baromságokat ír! ez teljesen más, mint amit te írtál. remélem érzed a különbséget
v.ö.
1, természetesen itt is az megy, mint mindehol ebben az országban: vakok vezetnek világtalanokat
2, csak az olyan fórumtrollok, amilyen te is vagy
A fórumtrollok nevében elnézést kérek!ráadásul nem nyilatkoztam a bolt nevében, hanem a privát véleményem írtam meg...
Nem nyilatkozol, de nemhivatalosan is azt képviseled, mióta bemutatkoztál. Tetszik, vagy sem.Nyilván, ha mindenkinek jutott a gépekből, akinek visszajeleztetek, akkor nincs nagy gond, hiszen a készletek erejéig vállaltátok az akciót.
Viszont ott csúszhat el a dolog, ha esetleg az érdeklődés méretéhez képest volt elenyésző a készlet - akkor tényleg megalapozott lehet egy vizsgálódás.
-
stratova
veterán
válasz
Üdv!
Ha szabad megjegyeznem, nyilván nem jó egy bolt rossz hírét kelteni esetleg nem megfelelő informáltsággal, de sokat számít, hogy a korrekció milyen formában érkezik. Akkor is érdemes kimondottan kulturált formában korrigálni, ha ezt megelőzően esetleg eladóként személyes támadásnak is venné az ember a hozzászólásokat, mert nyilatkozat részletessége következtetni engedett az érintettségre.
Ha én érintett lennék, akkor a saját hozzászólásom s az azzal generálta vitát töröltetném itt és újrafogalmazva magyaráznám el a helyzetet. Teljesen más képet festve így az adott üzletről.
Ha az emberek töredéke is érdeklődik itt gépért, így is nagyon pörgős témáról van szó a PH hasábjain és más boltok mellett szép számú szalonos link kerül ajánlásra, ami kvázi ingyenreklám.
-
vandorr
csendes tag
válasz
Ha ezt így írod elsőre, nem lenne probléma. De miután Többesszám elsőszemélyben írtál arról, hogy nem lett félretéve a gép, így mindenki a céggel azonosít, vagyis egy képviselőjének tekint, és értem, hogy az privát vélemény volt, de nem számít szerintem. A hozzászólás meg elég indulatos (így érzem), ami számomra is elég negatív képet fest, és elriaszt attól, hogy kapcsolatba kelljen lépnem veletek (pl. esetleges garanciális ügyintézés gépvásárlás után).
Megértem, hogy nem vagytok könnyű helyzetben, de az eladó dolga, hogy higgadt maradjon, a profizmust mutassa, mert a pénz azok kezében van, akik ezt a fórumot olvassák. -
válasz
BLACK FRIDAY LAPTOPSZALON
természetesen nem tettük el neki a gépet, mint ahogy azt más sem tette volna el
Köszi a bemutatkozást!az NEM MEGRENDELÉS, hogy te berakod a kosárba. a rendelés onnantól él, ha azt a cég VISSZAIGAZOLJA NEKED
Ez azt hiszem egyértelmű, senki sem vitatná!semmi értelme itt oltani egymást az okoskodásaitokkal, mert természetesen itt is az megy, mint mindehol ebben az országban: vakok vezetnek világtalanokat!!
air totál baromságokat írsz, folyamatosan lekerültek a webről azok a gépek amik elfogytak és senki nem reklamált, csak az olyan fórumtrollok, amilyen te is vagy...
Nem tudom, hogy szándékos-e, de ilyen hozzáállással nem fogod építeni a boltotok imázsát. Igazság szerint nem is tudom, hogyan engedhetnek tőletek bárkit is ilyen stílusban nyilatkozni.
Ez az emberállatozás meg egy szép öngól volt a Laptopszalonnak... -
Chaser
legenda
válasz
balazs1006 #37825 üzenetére
Sokra megy valaki 3 év garral, ha egy marék szerencsétlenséget vesz. Aki egy ilyen géppel tökéletesen elégedett az nem látott még mást. Viszonyítási alap nélkül könny elégedettnek lenni. Amiket eddig elmondtak ez arra való, hogy lerakják az asztalra és lehetőség szerint ne is mozdítsák meg. De attól még a billentyűzete nem lesz jobb, ami mondjuk nem hátrányos egy notebooknál ha jó.
A512/AH532 jobb választások. Nem mellesleg dell szerviz garanciától nem kell ám elájulni. Fuji szervize jobb, de elmondások alapján nem igen kell igénybe venni. -
Dhampir
félisten
válasz
balazs1006 #37821 üzenetére
Én nem vennék Samsung-ot, főleg nem irodai célra,
Komoly érv.
-
Chaser
legenda
válasz
balazs1006 #37817 üzenetére
3521-est ne ajánlgasd, eddig mindenki szutyoknak titulálta. Vagy ha ajánlod tedd mellé mit ajánlasz a hw-en kívül, hw-t mindenki megtudja nézni specekben.
Az 5 percen belüli szerkesztés "joga" meg téged is megillet, mielőtt az orrodra koppintanának, csak szólok -
brumi1024
veterán
válasz
balazs1006 #37819 üzenetére
Nincs mSata az Y510p-ben, pár hsz-el korábban már leírtam.
-
Zozo33
csendes tag
válasz
balazs1006 #35537 üzenetére
Köszi!
Kbali
Neked is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest