- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát nem. Az utakat járva (elég sokat járok, évi 30-40e km, és van VW-m is ami nem BMW
) tisztán látni, hogy ez a legenda már régen megdőlt. Annyi a hülye barom a kis autókban, Ford Focusokban, Hunyadikban, a skodásokról már nem is beszélve, hogy mi BMW-sek lettünk a kisebbség. Persze vannak a csórók, akik a szakadt régi szarokkal emberkednek, úgy mint a swiftesek vagy golfosok, akárkik régi fostalicskákkal. A normális BMW-s indexel, megáll a zebra előtt, sőt, nem villog le a pályán, hanem megvárja a amíg megelőzöd a kamionsort és kimész a külsőbe, hiába van több száz LE a segge alatt (mert normális ember, ahogy egy suzukis is lehet normális, a többség az is). Ez a többség, aki nem előítéletekkel nézi a dolgokat, az tudja. Egy rendes BMW-hez pénz kell, mint bármelyik prémium autóhoz, legyen Merci, Lexus, Audi, stb. Ezt a pénzt egy életszínvonal is követi, amit nem kell irigyelni, de nem is kell fikázni. Persze az irigyek mindig fikázással kezdik, mert az a legegyszerűbb pl. onnan a fotelból, ahol ülnek.
Hagyjuk abba, ez nem ide tartozik.
-
Tikakukac
titán
Szokott lista jó neked is: T430, 8470p, E6430 meg ezeknek a 15"-os variánsai, de jóóóóval kevesebbet találsz azokból.
Ezt a listát meg kell kapnod 60k alatt egy rendesebb konfiggal is, akár SSD-vel, magyar billzettel. Keresni kell sokat értük vagy kicsit többet fizetni ha sietsz. -
Tikakukac
titán
Nem a törés a gond, hanem a lopkodás.
Én biztosan felvinném, minden mással együtt, ami érték és pénz stb.Regirck: T450 touchpad mod nélkül mondjuk a T440 és szeretés érdekes kombó, de te tudod.
Ennyiért újban biztosan nem kapsz ilyesmit. A 2 gennel ezelőtti Latik extrém kifutós, fapados, de már NV karis gépei voltak 300k-ért. HD TN-el és HDD-vel. -
-
Tikakukac
titán
Ezért írtam, hogy ha birtokában vagy egy adott tudásnak, akkor onnantól már fogsz merni és kell is lavírozni a webshopok kiírásai között.
15.6" HD (1366 x 768) Anti-glare (16:9) WLED, 220 nits, non-touch, Carbon Fiber Reinforced Polymer LCD Back
15.6" FHD WVA (1920 x 1080) Anti-glare (16:9) WLED, 220 nits, non-touch, Carbon Fiber Reinforced Polymer LCD Back
15.6" FHD WVA (1920 x 1080) Embedded Touch Display with Truelife, 220 nits, Carbon Fiber Reinforced Polymer LCD BackÉn erre alapozva vagyok ennyire bátor. Mert a Dell TG-je az elég pontos
-
Tikakukac
titán
Mert bammeg annyit okoskodtál, hogy kiválasztottad a spúrmodellt. Ebből a Dellből minden FHD UWVA.
Amit te csináltál, azt meg magadnak kreáltad, ott az az infó helyes volt, csak nem olvastál és felültél a kerékre.
Így már remélem tiszta. aki ért hozzá az merhet ilyen kijelentéseket tenni
-
Khelben
nagyúr
Én is gondolkodtam, hogy miként tudnál az eddigieknél is nagyobbat szopni, de látom magadtól is megtaláltad a módszert
(#150253) sutyesz96 : ehhez tudni kellene, mit jelent a játékra alkalmas. Ha az amúgy ajánlott típusokból találsz olyat, amire van még 1-1,5 év garancia, akkor az talán bevállalható. Garancia nélkül a konzumer gépeknél azt kockáztatod, hogy megveszed a 200k-s gépet, három nap múlva meghal benne valami és a szerviz közli, hogy 150k a javítás vagy épp azt, hogy nem javítható, mert nincs alkatrész.
-
Tikakukac
titán
Márkaboltban nincs, csak itt.
Nem gyanús kicsit? Nem indít el benned ez valami belső jelzést, hogy hé', haver, ha ott sincs belőle, ahova mindennek el kell jutnia, se a maradék 30 kiskerben, nem lehet, hogy valami nem stimmel? Ha nem, akkor kéne. Mert nem az én pénzem, nem tudom a 250k körüli pénz nálad mekkora tétel, de ilyen bátran én még 30k-s laptopokat sem szoktam tologatni.
-
Khelben
nagyúr
Ez nem IPS-es gép, sehol nem szerepel a leírásban, hogy IPS-es lenne. Ezért linkeltem neked legalább kétszer a laptopszalonos gépet, ami ugyanezzel a procival, erősebb vga-val 35k-val olcsóbb és ips-es.
-
Khelben
nagyúr
Mindegyik nagyon drága. 170-ért megkapod a gépet és veszel bele 12k-ért egy 128-as ssd-t.
(#150111) yabba : a hordozás és a programozás kizárja a játékot. Olyan gép nincs, ami mindenre jó, főleg nem 300-ért. Lehet venni Dell G5-öt játékra, de azon nem lesz jó programozni és a hordozást sem bírja, ráadásul marha nehéz. Vagy lehet venni HP Probook 440-et, ami hordozható, strapabíró, jó a billentyűzete, de játék nem fog futni rajta semmi.
(#150108) Nixon18: ugyanazt a teljesítményt nem lehet kisebb és könnyebb gépbe beletenni, mert nem fér el a hűtés. HP Zbook 15-öt nézz, az a 8560w utódja.
(#150107) Kimarja: 17-esből nem sok lehetőség van, esetleg a Dell Inspironból van még 1-2 darab, de azok drágábbak.
-
Dhampir
félisten
Két teszt hirtelenjében az Acer Aspire 5 A515-52G-ről:
Acer Aspire 5 (A515-52G) review – a budget multimedia device for the masses
Acer Aspire 5 A515-52G (i5-8265U, MX150, SSD, FHD) Laptop Review
-
Microsofttól származó információ alapján a tönkrement laptop nem probléma, mert az új laptopra feltelepíthető a Microsoft weboldalán vett Windows 10 operációs rendszer. Beteszem neked a kérdésem és a Microsoft válaszát.:
- FLD1987:
Tisztelt Microsoft!
Azt szeretném megtudni, ha megvettem a Microsoft weboldalán a Windows 10 Pro operációs rendszert és tönkremegy a laptop, amire feltelepítettem, akkor az új laptopra feltelepíthetem a Windows 10 Pro operációs rendszert úgy, hogy a tönkrement laptop tárhelyén (pl SSD) rajta van a Windows 10 Pro operációs rendszer?
- Microsoft:
Termeszetesen!
A Microsoft aruhazon keresztul megvasarolt operacios rendszerek licensze mozgathato.
Egyszerre egy gepen lehet aktiv a windows 10.
- FLD1987:
Azt tudom, hogy másik laptopra feltelepíthető, ha az előző laptopról törlöm, csak azt nem tudom, hogy ilyenkor az előző laptopról, ha nem tudom letörölni a Windows 10 Pro operációs rendszert, mert tönkrement a laptop, akkor a Microsoft honnét fogja tudni, hogy nem 2 laptopon akarom használni a Windows 10 Pro operációs rendszert, hanem 1 laptopon akarom használni a Windows 10 Pro operációs rendszert?
- Microsoft:
Lehetseges az aktivacio, ebben temaban kuldok egy hivatkozast.
- FLD1987:
Rendben, köszi.
- Microsoft:
https://support.microsoft.com/hu-hu/help/12440/windows-10-activation
Aktiválás a Windows 10-ben
Ilyen esetben is , ha az aktivalas nem tortenne meg a muszaki tamogatasunk keszsegesen all az On rendelkezesere.
Elerhetoseguk :
06 1 267 46 36-os telefonszamon a menu rendszerben 1-es, 3-as, 2-es
Elerhetoek Hetfotol - Pentekig 9 -18 ora kozott.
Először lépett kapcsolatba velünk ? Tudok még valamiben segiteni ?
- FLD1987:
Már máskor is kapcsolatba léptem veletek, csak, akkor a Windows 10 Pro Microsoft weboldalán történő vásárlásáról kérdeztelek titeket. Most pedig a laptop tönkremenése esetén hogyan használhatom tovább az új laptopon a Microsoft weboldalán megvett Windows 10 Pro operációs rendszert kérdésre érdekelt a válasz. Nem kell több segítség, mert megválaszoltad a kérdésemre a választ. Köszi a segítséget.
- Microsoft:
Orulok, hogy ismetelten tudtam / tudtunk segiteni Onnek.
Köszönjük, hogy felvette a kapcsolatot a Microsofttal. További szép napot kívánok !
- FLD1987:
Köszi, neked is további szép napot kívánok!
- Microsoft:
Koszonom szepen ! -
Tikakukac
titán
Hogy micsidi?
Nincs ilyen. 1 gépen legyen aktív. Ha a másik gép annyira kuka, hogy formázni sem tudod, akkor nyilván az élet ezt megoldotta.
Mikor regelsz egy kulcsot megy fel egy hardver összeállítás a kulcshoz. OEM cuccokhoz 1 ilyen van és utána azzal élsz. Sima kulcsoknál cserélgetheted a konfigot, át fogod tudni tolni a supporton. Ennyi a titok. Hogy ezt ki mennyiért adja és miképp lett refurbolva az más más tészta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Robot fűnyírók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
- Lenovo Ideapad 330 12 GB RAM 256 GB SSD eladó
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Lenovo IdeaPad 5, 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB, M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest