-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
QwErTy42
addikt
Szia,
Fujitsu A555G-t lehet érdemes megfontolni.
Minőségben, megbízhatóságban, billentyűzetben bajnok ebben a kategóriában. Ellenben nem feltétlenül mondanám rá hogy szép: fekete matt burkolata van.(#103881) kall Sem a Probook 450 sem az Asus K501 nem IPS. Javíts ki kérlek, ha rosszul tudom.
-
Tikakukac
titán
Kinézet terén nem sok tapasztalatom van, a T500 egy nagyon erős etalon gép, ezért mondtam én is azt. Ezen felül meg ha kell kinézet, 8440P még beleférhet az talán designosabb.
kerekfej: Ha lenne márkaképviselet, simán megvennének PR-esnek. Sajnos nincs, az a srác kezeli a csirkecombokat is meg a WC tablettát az Aldiba'.
-
Tikakukac
titán
Passzolom, ekkoriban nagyon gagyi gépek voltak, a HP gyártott kb. egyedül ilyen karácsonyfa gépeket jóféle elromlós szenzorokkal és minden egyébbel. Azóta rühellem a ledeket, de nem kicsit.
Konzumerben biztos van még ilyen, de saját felelősségre csak, ezek nem okkal vannak kiszórva és nem okkal veszik meg. Nekem is a fő eladási tényező a világító érintős vezérlő volt. Szinte mindenkinek volt vele baja, szívem megkönnyebbül mikor elvitték.
-
Tikakukac
titán
Ismerem, tudom milyen, az volt a DV5 előtt.
Oké, nem melegszik és nem hangos. Ettől függetlenül de (maximum te is megszoktad, mint én) és grátisz mindegyik GPU hibás ahogy van, klasszikus időzített bomba. Hegyekben állt meg áll most is a DV6*** és DV95*** valamint DV5-ök és társaik aprón elbontva hibás lappal, javított lappal és mindenféle egyéb kombóban.
Ha nekem nem hiszed el akkor kérdezz meg egy másik tulajt aki váltott. Amit mutattál azzal maximum az eladó fog jól járni.
-
Dell XPS
veterán
Kétségtelenül jobban bánik az erőforrásokkal a rendszer, de amit leírtál erős túlzás. Lehet bővíteni bizonyos korlátok között, de ebben a korban már nem nagyon éri meg, és elég sok probléma van vele.
Nem vagyok benne biztos, hogy az általad támasztott igényeknek megfelelne, sőt nagy csalódás lenne több tekintetben is: Még netezni se volna egyszerű (mai weboldalak, flash, youtube), nemhogy film, stb. 1GB memória nagyon kevés, nem elég ma már semmire, és a processzor erő sem.
-
Khelben
nagyúr
Akkor meg kell venni a macbook pro-t és le van tudva az oprendszer probléma is.
(#76316) dmenyusd : - itt tudsz szétnézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2/14"UHD(3840x2160)/i7Vpro-1185G7/48GB/512GB/Nvidia MX450(2GB DDR6)LTE,eSIM)
- Lenovo ThinkPad P14s/14 FHD(1920x1080)/i7-1165G7/32GB/512GB SSD/Nvidia T500(4GB GDDR6)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest