-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Yager01 #173355 üzenetére
Ezek a gépek egyáltalán nem egy kategóriásak. Az Envy és az Elitebook minőségben a többi felett van. A Flex-et sztem felejtsd el. A 13-as envyben nem lehet ramot bővíteni, mert alaplapra forrasztott, ezeket is vedd figyelembe. Ha elég a 8GB, akkor én az Envyt venném, ha nem, akkor az elitebookot.
-
válasz
Yager01 #173357 üzenetére
Szia.
Meg is válaszoltad. Innentől az amelyik neked a jobb. Viszont a leírásból arra következtetek, hogy nem kell neked az x360, érintős.jobban tudnánk segíteni, ha az összefoglalóban lévő kérdésekkel jönnél, illetve ha használt, akkor itt töltsd ki a kérdéseket: [link]
-
válasz
Yager01 #173331 üzenetére
Alapmodell, semmi extra. Gyenge műanyag az egész gép, alap kijelzővel. Olcsó, ezért veszik.
Bár az árukeresőn rákeresve ez a modell nagyon túl van árazva, ennyit nem ér. Ennyiért már Pavilion 15-ösök vannak i7-tel, 16GB-tal és 1TB-os SSD-vel, fémházban, ami más kategória. Ha találsz, vegyél inkább Paviliont, abban nem fogsz csalódni. Vagy ha már használt, akkor egy Probookot vagy Elitebookot.
-
válasz
Yager01 #173326 üzenetére
Igazából nekem is ilyen van pavilion x360. Én is a 2in1 miatt vettem meg. Engem zavar, hogy a billentyűzetre teszem ilyenkor, pedig ugye ilyenkor inaktív. Ipad-ez vettem, kényelmesebb. Maga gép stabil, nincs semmi baj vele, viszont, ha lcd baja van az súlyos pénz. Ezeknél ez legrosszabb( zsanér, lcd rész). Nálam ez még hibátlan 2 éve, de ugye keveset is van kihajtva tabként.
-
válasz
Yager01 #173324 üzenetére
Semmivel sem jobb mint egy sima laptop, főleg nem egy Flex 5-ös. Elég gyenge műanyagból van, régebben sokat eladtam. Ha x360-as gép kell, akkor nézz prémiumot, azok erősebbek és fémvázasak, pl. HP Envy, Spectre, a többi márkából majd mások adnak tanácsot.
Ha nem kell az érintőképernyő, akkor teljesen felesleges, csak a baj van vele, ujjlenyomatos, nehezebb a sima kijelzősnél és fényes, tabletnek használhatatlan ekkora méreteben.
-
Yager01
senior tag
válasz
Yager01 #173293 üzenetére
Mondjatok már valami tapasztalatot a 2in1 laptopokról amiket 360 fokban lehet hajtogatni és lehet taperolni a kijelzőt? Lenovo Flex 5-öt néztem de minden megoldás érdekes lehet. Igazából nem létszükségelt csak ha már lehet ilyet akkor néha talán jobb mint egy sima laptop. Persze csak akkor ha 2 év után nem megy tönkre a hajtogatástól...stb.
stellaz - már írt két sort köszönet érte, de érdekelne szakik, szervizesek vélmeménye...stb -
Yany
addikt
válasz
Yager01 #54957 üzenetére
Nem az E5430-asat méltatom, inkább több ismerősöm elégedetlenkedésére alapozom az E431-essel szembeni véleményem. A Lenovósok majd úgyis azt mondják, hogy "ez már nem Thinkpad"
De engem ez a Thinkpad mítosz nem érdekel, viszont a munkahelyi E5530-asból kiindulva az 5430-as tuti korrekt gép. A Gariról már ne is beszéljünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Milyen videókártyát?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év gari
- Dell Latitude 5300 Touch / i7-8665u
- Lenovo T470 / T570 bontás!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- OHH HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest