- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
McJoker #165383 üzenetére
Kár volt összeget írnom, mert mindig ezt látják meg az emberek, nem azt, hogy ez az alsó-közép kategória volt, ennek a duplájáért igen durva dolgokat kaptál már felsőben. Duplázd meg az összegeket mára nyugodtan, nem ez a fontos.
Vegyük akkor elő a 20 évvel ezelőtt elérhető gyártástechnológiát, technikát, gyártókat, igényeket stb. stb. meg a mait. Tegyük meg. 2m-re tőlem olyan minőségben tudok már 3D nyomtatóval dolgozni, hogy ha meglesz a metal printer, akkor legyártok neked egy notebook vázat kompletten, lehet, hogy jobb illesztéssel, mint az a probook volt, amit csóri kolléga kapott legutóbb. Itthon. Én. Nem a sor, ami korántsem FDM-el állít elő 1 darabokat körzőzött meg tolómérőzött méretek alapján.
Épp ez a gond, hogy akkorát ugrott a műanyagipar, hogy az hihetetlen, ehhez képest a perselykihullás virágkorát éli. Jó marketing megmondta, hogy mi kell a népnek, a nép vette. Majd vette silányabban, majd megint és megint és megint. Burányálni meg a széllel szemben hiába fog 5% ha 95% birka van
Más kérdés, hogy annyira sok a szemét, hogy a valódi vásárlóerők, a flottázós cégek is kifakadtak már, hogy ez nem állapot, ami azért elég sokat mond -
MaxxDamage
félisten
válasz
McJoker #158029 üzenetére
Én ár/érték/minőség amire gondolok és fontos a személyes tapasztalat is!
Akkor tud kellemetlen lenni, mikor valaki kiad 5-700k+ összeget egy gépre és ezután össze találkozik egy olcsóbb (vagy hasonló árban levő) de neki jobban tetsző gépet.
Gamer laptop nekem se sok volt, de az közel mind ToP / felső kategóriás.
A jelenlegi MSI laposom viszi a prímet! Bár ez új korában 1 milla feletti árat kepviselt és idehaza nem sok van (UK-ból származik) -
MaxxDamage
félisten
válasz
McJoker #158024 üzenetére
Én csak annyit fűznék hozzá a Dellhez, hogy G7-m volt (új nagykertől) és közelébe sincs egy Asus (G7xx) vagy MSI (GT Titan Pro) géphez, bár van mikor árban nem sokban marad el a Dell.... Anyaghasználat, fogásra, minőségre a Dell nekem nem jött be! Vékonyka kijelzője is hajlik/nyeklik.... AW hiába Dell felső kategória...na az sem kéne, meg ha úgy dobnák utánam sem! (na jó, akkor eladnám
)
Vásárlás előtt ajánlott megtapizni, átnézni hogy biztosra menjen az ember.
-
Benőke
őstag
válasz
McJoker #157613 üzenetére
Köszönöm.
Leginkább csak nem volna kedvem cserélgetni a belső kiépítést. (Ha muszáj, megcsinálom)
Legutóbb egy Lenovo szétszedése közben hullottak a hajszálaim...(#157611) MaxxDamage
Ránézésre ua kb mint a G5. Megnézni megtapogatni nem igen lehet sehol, illetve ebből max a külsejére lehet következtetni. Meghánytam vetettem a 17,3" még is sok lenne hurcibálásnál. Elővettem a Céges dell -t az is 15,6 -os és elég nehéz az is pedig csak 2,5kg..
Mindenkinek más az igénye... Asztali gép lenne csak azt nehéz bepakolni a táskába és pár száz km -t utazgatni havonta többször. Keretbe pedig mindenképpen bele szeretnék férni. G5 lesz, de nem Magyarországról ahogy nézem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Motoros topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nintendo Switch 2
- Eredeti játékok OFF topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Lenovo IdeaPad 5, 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB, M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest