- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
Ne haragudj, de semmiképpen nem kötöttem beléd, csak segíteni szerettem volna.
Sajnálom, ha úgy érzed, hogy megbántottalak.
Külföldön érdemes lehet körbenézni, de vannak szállítási költségek és lehetséges esetleg áfakülönbözet miatti plusz költség rászámolás is az adott országtól függően.
Egyes gyártók esetében a garanciát Magyarországon honosíttatni kell.
Ráadásul nem mindenkinek felel meg a külföldi lokalizációjú billentyűzet kiosztás és az utólagos matricázás sem.
-
Tikakukac
titán
50k körül akad brutál paneles HP 8510W mindenféle dologgal ami régen nagy volt meg menő. Nekem is volt. Azt kerüld. Csábító, nagyon állati az a sok szép szám, de ne. Vesszőfutás lesz.
6540b az úgy már szebben néz ki.GX600 már újonnan is egy raklap kaki volt, idővel ezt fokozta a brutálisan kopós zsanér és kegyetlenül törő műanyagok. Nomeg az okádék billzet és egyebek. Van lakótársnak jóféle MSI, hát, legutóbb nem kapcsolt be, örültem neki, hogy végre az alaplap is beszart és nem kell tovább néznem, de sajnos fel tudtam kelteni, így muszáj látnom azt a vödör csavart némi műanyagban kallódni. Rémséges.
M50 korú Asusokban nagyon finoman lehet szerelgetni az kiváló. De ott is pattognak a műanyagok a kijelző körül főleg, ezt nem értem még mindig miért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest