- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
AmunRa #98265 üzenetére
tipikus esete annak, amikor a vásárló nincs tisztában a dolgokkal/vagy tisztában lenne, de hisz a mesékben
3 napon belüli meghibásodás esetén azonnali csere, ha nincs uo. termék és a vevő kéri kp vissza
ha be akarják vizsgálni ámen, nem a vevő kötelessége fenntartani erre egy instant szervizt
próbálnák ezt velem eljátszani
az meg külön történet, hogy átvette valaki a terméket és erről igazolást adott, amin nyilván nem volt feltüntetve "feltételes gar" opció, mert sérülésmentes volt
ezért nem szeretem én a call centeres notebook beküldést, ki fogja elismerni, hogy sértetlen állapotban vette át a gépet, ha véletlen a szervizben leejtik, amire nem egyszer volt már példa -
Chaser
legenda
válasz
AmunRa #97935 üzenetére
random kerülnek beléjük a panelek, mindnél 5-10 fok az aminél még nem torzulnak a színek, egyik lehet egy jobb kicsivel mint a másik, de sztem mind szimplán sz@r
codmester bennük lehet még 2-3-4 év, de ez az amit senki nem fog neked garantálni, náluk vehetsz hozzá garkiterjesztést is
részemről ezerszer egy ilyen gép mint akár egy új belépő fuji
-
Tikakukac
titán
válasz
AmunRa #95224 üzenetére
Nem tanácsot adtam, hogy mások ne vegyenek.
Lehet hihetetlen, de az emberek többsége olyan sík, hogy mikor otthon vagyok és lemegyek a Hortobágyra valóságos hegységeknek tudnám betudni a vakondtúrásokat ezekhez képest.
Így ha leírsz egy ilyet, akkor tutira veheted, hogy 2 ember valamelyik boltban erre fog hivatkozni de már úgy, hogy na igen mekkora fos a HP, hát olvastam.
Na ezért nem merek én már mondani semmit, de jó is ez így, döntsön a reklám és marketing. Érdekes, hogy elég járatos embereket akik független szervizesek/nem mosta ki az adott cég az agyukat ahol vannak eléggé hümmögnek mit is mernének venni. Én sem tudom, pedig minap nem vicc 3000-es gépparkot pörgettem át és már azon is túllendültem, hogy nem veszem az alkatrészárakat, mert elég döbbenet, de egy 130k-s samuhoz az alaplap 100k. Nem boltból hanem ebay. Na ilyet mondjuk nem veszek.
-
Tikakukac
titán
válasz
AmunRa #95205 üzenetére
Hát pont ilyen (ordas buta) érvekkel vesz az ember általában szutykabb gépet. Aztán ha mákunk van a sor megszakad és behal nála akkor felfogja 150-200k-ért cserébe mekkora sík volt, ha nem akkor kürtöli tovább én meg villáztam össze az agyam, hogy frankó, megint megmondta valaki egy 10-es mintavételből amiben volt üzleti gép, kifejezetten rizikós és konzumer is vegyesen, hogy mit kell venni.
Kicsit sajnálom ilyenkor a pályára tévedőket, én sem tudta anno ez mennyire rossz szakma, x év után jöttem rá én is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
- Intel i5-8250U 12 GB RAM 256 GB SSD Lenovo Ideapad 330 eladó
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Lenovo IdeaPad 5, 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB, M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest