- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pakmara
őstag
válasz
gago1975 #167897 üzenetére
Köszi. Megnézem őket.
A vostro azért lett kiszemelt, mert ha jól vettem ki a fórum leírásokat. Talán egy fokkal tartósabb kategória mint az Aspire, Hp 15 és társai. A cpu részét értem és jogos, a 2 mag 4 száltól kicsit valóban fázok. Egy i5 de min egy R3 4300U-nak már jobban örülnék csak jellemzően budget felett van.
-
nagysz
tag
válasz
gago1975 #167889 üzenetére
Húúú azta ez igen! Nagyon köszönöm szépen! Ez kimerítette az Asus palettát úgy érzem
Kurvajók ezek a gépek igen. Azt olvastam valahol hogy melegszenek erősen, de gondolom, ez gamer üzemmódban igaz. Meg most jobban megnéztem, és a HS proci eleve -10W TDP-vel indul a sima H-hoz képest (35W) illetve a prociban van IGP, ami nekem tökéletes, a gámer videot nem fogom használni, nem kell a melóhoz szerencsére. Már a legelső gép is űrfasza, 8 mag váááóóó azzal jól pörögne a 2-3 VM amit nyomatok egyszerre
A Dell meg... az dell. HA beszarik, másnap itt van akár az új alaplappal is a csávó a melóhelyen és cseréli. Ilyet azért kevesen tudnak még mindig. Tudtommal az asus sem sajnos.
Köszi mégegyszer!! nagyon fasza gépek ezek mind. -
Scaletta
tag
-
-
válasz
gago1975 #167667 üzenetére
Te nem tudod miről beszélsz. A linken az RTX2080-as Omen garanciája van ellenőrizve. Ott a PN és SN, ez kell hozzá, service tag nincs a HP-nál...
fordjee nem járt kellően utána a garanciájának, fent leírtam
De egyébként ha a HP adatbázisának sem hiszel, akkor én hogy győzzelek meg? Rakjak be ide sn számokat és garanciaidőket? Nem fogok, mert ez nem közérdekű információ.
A tény az, hogy annyi a garancia, amennyit írok a hirdetésben. Amire 1 év arra 1 év, amire 2 arra 2, és van 3. A 3 év garis Elitebookokat és Zbookokat is simán javítják, sőt refundolják is a harmadik évben, ha kell.
Amit te írsz, hogy a renew-ra 6 hónap vagy 1 év van csak, egyszerűen nem igaz.
-
válasz
gago1975 #167663 üzenetére
Ja, még egy dolog. Én több száz ember tudnék felsorolni, akik nem szívták be a garit a tőlem vett gépekkel, hanem simán gariztatták a márkaszervizben, ha elromlott. Az asusos ember a garancia lejáratakor hívott fel, ha jól emlékszem síelni voltam külföldön, hogy lejár a garija és azonnal segítsek. Már nem emlékszem pontosan mi volt, de ha te nem vagy itthon, te sem tudsz neki segíteni. Ha időben szól, hogy rossz a gépe, megoldom neki a garanciális javítást, akár külföldi szervizben (ott sokkal rugalmasabbak mint itthon). Nem írt konkrétumokat, mi történt, de valami sántít a történetben.
A HP Omenest nem tudom kicsoda, ha érdekel mi történt, privátban keress meg konkrétumokkal és megnézem, mi volt a sztori.
6-7-800 ezres renew gépeket nyugodtan meg lehet venni, vagy megveheted 2-3-400 ezerrel drágábban újban is. Ezt döntse el mindenki magának. A gyakorlat azt mutatja, hogy sokan nem így látják mint te, és megveszik ezeket és örömmel használják, aztán 2-3 év múlva jönnek a következőért. Omen, Spectre Zbook, stb.
Az évek alatt több gép árát is visszafizette a HP 3 sikertelen javítás után néhány ügyfelemnek. Mind renew volt, tehát VAN lehetőség refundra és működik is.
Nem tudom honnan veszed ezeket a fals infókat, megoszthatnád a forrásod.
Arra kérlek, hogy fejezd be a rémhírterjesztést a renew gépekkel és velem kapcsolatban itt és a gamer topicban is, ne kelljen moderálni.
-
válasz
gago1975 #167663 üzenetére
A HP renew gépeket a HP javítja, nem a Humansoft, stb. Általában háztól-házig garival. Betelefonálsz az ügyfszolgra, kérik a sn-t és a sázmlát, és ennyi, megy érte a futár.
Nem 6 hónap, hanem annyi a garancia, ami a számlán szerepel. 1-től 3 évig. PONT
A gamer topicban már leírtam neked válaszként, de beteszem ide is, ha már ilyen szép nepper nyelvezettel szóba hoztad a dolgot. A tények számítanak, ha neked más a véleményed a te dolgod, de ne terjessz hülyeségeket egy nyilvános fórumon.
--------------------------------
Kérdezted, mennyire hivatalos a garancia erre e gépre. Nem önreklámnak szánom, de ha már felmerült, akkor szeretném tisztázni, és a találgatások helyett a tényeket bemutatni.
Ennyire hivatalos a garancia
25 hónap. 24 a fogyasztónak, plusz 1 hónap be van előre regisztrálva a rendszerben, az átfutási idők miatt, mint minden új HP gépnél. Egyébként ha ettől kevesebbet ír a HP rendszere (HP Support Assistant-ban rendszeresen előfordul), akkor a HP a fogyasztó számlájának (amit tőlem kap) dátumát veszi alapul , és onnan számolja a két évet. Ezért (is) kell a számla, ezt már 10 000x leírtam itt a PH-n 15 év alatt, de úgy látszik vannak, akikhez még nem jutott el.Mivel renew gép, ezért a 250k feletti 3 év magyar garancia nem kötelező. Ha valaki máshogy tudja, szóljon nekem és utánanézek még 1x. Egész évben így lettek eladva a gépek, nem szólt még senki, hogy probléma lenne. Az egész EU-ban 2 év van az Omenekre.
A billentyűzet pedig ilyen, illetve ehhez hasonló, ez az i7-9750H-s gépé:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen videókártyát?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Eladó használt Lenovo IdeaPad 5 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest