Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kovbandi82

    őstag

    LOGOUT blog

    Sziasztok. Tanácsotokat szeretném kérni. Itthonra szeretnék egy eszközt, aminek a lényege, hogy a belső hálózaton az androidos és a windowsos eszközök is ugyanazokat a fájlokat elérje, lejátsza (kép, hang, videó) Nem töltök HD filmeket, SD-vel is megelégszem, régimódi vagyok, max 300 giga anyag. Szóval agyalok, hogy egy ZyXel NSA310-et vegyek, HA-n olcsón hozzá lehet jutni, vagy egy ilyet: http://hardverapro.hu/apro/hp_elite_compaq_8000_usdt
    Tény ez utóbbit könnyebben testre tudom szabni, símán Wines megosztással megosztom a hálózaton, és ennyi, viszont a zajszint és a fogyasztás nem mellékes. Igaz kiszámolgatva a NAS kb 500/hó a gép 1000/hó. Csak egyáltalán szükséges-e.
    Maga a NAS Ftp-n megosztva megfelelő, csak olyan is megoldható-e rajta, hogy a torrent kliens a notebookon fut, de a letöltési mappa a NAS. Mert az elmélet elmélet, tehát igen, de valakinek van-e ebben gyakorlati tapasztalata?
    A NAS mellett szól az esetleges halkabb üzem és a relatíve kisebb fogyasztás, a mini pc mellett a széleskörűbb felhasználhatóság, számomra egyszerűbb konfigurálás, bár kétlem hogy másra is használnám. A másik, hogy a régi LCD nem okoska TV-t lecserélem újra, hálózaton látja a NAS fájlait és le is játsza?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák