Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
-
Flinter
tag
válasz
elekresz
üzenetére
Winter 2,7 kW – 229 900 Ft
249 900 Ft+ akár 30% HEM előny
Winter 3,5 kW – 234 900 Ft264 900 Ft+ akár 30% HEM előny
Winter 5,3 kW – 349 900 Ft399 900Ft + akár 30% HEM előny
Ez csak 20-30-40eFt kedvezmény valamiféle listaárból. -
elekresz
tag
https://gree-magyarorszag.hu/gree-hem-plusz/
"2025. szeptember 15-től új lehetőség nyílik azok számára, akik korszerű, gazdaságos és környezetbarát fűtésmegoldást keresnek" -
windy
tag
Amit már konkrétan tudunk, a Gree Winter modelljeire lehet a 100.000 forintos kupont igényelni. Más készülékek is vannak, de ez már jelenleg is fut. A Fisher Black is már megkapta a rajtot, az is fűtős készülék, csak szép desing beltérivel.
-
BBéci
legenda
válasz
TeeJay
üzenetére
Egyrészt nem szoktam otthagyni az autót, mert az olajcsere félórás művelet. De a nívópálcán látható, hogy friss, tiszta-e az olaj.
Másrészt olyan szerelőre bízom az autót, akit barátok, családtagok ajánlottak, tehát bőven van referencia. Sajnos meghalt a szaki, akihez 1991-től hordtam az autóimat, 10 éve egy másik szerelgeti. Kétszer megesett, hogy vezérlés cserét megvártam, végignéztem. -
windy
tag
Én azt gondolom, hogy a Polar P-Hem-es akciója (ami igen már évek óta létező HEM-es dolog leegyszerűsített programja volt) az egyik legsikeresebb akció volt az utóbbi években. Csak a mi cégünknél ezer felett volt az igénylők száma, és gyakorlatilag mindenki meg is kapta a 100.000 forintos támogatást (2,5 kW-onként). Nem gondolom, hogy ebbe többet kell belelátni, NER-t meg hasonlókat, bár értem én, hogy vannak, akiknek az is szar, ha kapnak valamit...
Szóval, akit érdekel a dolog , szívesen válaszolok privátban a kérdésekre.
Meglepő lesz, ígérem. -
asdf_
veterán
Ez nem a Polaros, valami állami programra asszociál rá az ember átverős névvel rendelkező történet lesz már megint?
Mert az se nem támogatás, se nem pályázat, se nem állami, simán csak eladja az ember a HEM kvótáját egy szerződés keretében, ők meg egy százassal kevesebbért pattintják fel a klímát.Közben gugliztam, a Gree koppintotta le a fenti ügymenetet. De ha mégsem erről van szó, hanem egy harmadik dologról (mint akinek 85 m3 gáza maradt novemberig) érdekel

Meg lóg a levegőben az 1+3+3 millás lakásfelújításihoz hasonlónak ígért 10+5 milliós történet, de erről amióta megszellőztették (július) semmi hír. -
a FB hirdetések alapján igen, volt aki már augusztus végén ezzel hirdette magát, és amikor kommentben benyögték, hogy de hát az január elsején lezárult, akkor jött, hogy ők "pilot projektben" de csinálják
aztán egyre többen jelentek meg hirdetéssel (nyilván, ha egyre rákattintok, akkor a hírfolyamom 10 következő bejegyzéséből 9 reklám lesz, abból 8 klímás) -
windy
tag
Szeptember 15-től indul újra egy támogatási pályázat. Magánszemélyeknek fűtésre optimalizált klímaberendezések vásárlása és telepítése esetén berendezésenként 100.000 forint lesz a kedvezmény. Amennyiben nem fűtésre optimalizált készülék vásárlásra kerül sor, úgy a kedvezmény mértéke 50.000 forint/berendezés. A pályázat elbírálása nagyon egyszerű és gördülékeny, és elég széles a résztvevő készülékek palettája is.
-
TeeJay
félisten
válasz
Reggie0
üzenetére
Agyvérzésre sajnos nem sokat segít... Márciusban szomszéd lakásban durrant el a mosogató alatt a 20centis flexicső... Nekem még mázlim is volt mert csak a bejárati ajtó küszöbre ragasztott MDF lap dagadt meg meg bent az első laminált padló darab nyílt ki de az ajtó előtt kint állt a víz a folyosón.
A szomszéd alatti lakónak fél éve lett kész a konyha, minden szét ázott, kezdhette előről.Ha pl klíma csövek álmenyezetben mennek nyakamat rá hogy sokkal több vizet bevisz majd a beltéribe és oké lehet fizet a biztosító csak onnantól fene tudja mi lesz az álmenyezettel.
-
Gubu0101
veterán
válasz
leikomessi
üzenetére
Igen,sajnos benne van a pakliban,főleg panel lakásoknál.Én is ha nem mentem volna föl,még mindig folyna a víz,én is alig bírtam elzárni nem hogy az öregnéne felettünk

-
TeeJay
félisten
válasz
migabi24
üzenetére
Nyugi nem voltam zavarban
Nekem már nézte végig a komplett 6 órás panel lakásos klíma telepítést 3 fős család és még videóztak is mikor az ablakban kilógtam a kültérivel. Engem aztán nem zavar amíg nem akarnak bele nyúlni
Tavaly egyik helyen voltam egyedül pipa ott a tulaj nyugdíjas bácsi ahogy kihajoltam az ablakban hogy a kültérit a konzolhoz csavarozzam mindig fogni akarta a lábam és húzott befelé. Rá kellett szólnom hogy engedje hogy ki lógjak mert ha örökké húzni akar befelé sosem fogom elérni a két külső talpat és nem haladok a munkával
-
TeeJay
félisten
Az a baj ha beadom a kocsit olajcserére utána ha mehetek érte nem tudom megnézni tényleg cserélték-e vagy csak ki lett számlázva. Olajszűrő, üzemanyagszűrő meg a többi hasonló. Bízunk benne hogy megcsinálták és ugyanez a klíma is. Jó itt egyszerűbb ellenőrizni de ugye a tulajnak nem kellene ezzel foglalkozni igazából ha mindenki becsületesen tenné a dolgát
-
BBéci
legenda
válasz
TeeJay
üzenetére
Azért a "gondos gazda" ellenőrzi az elvégzett munka minőségét, hatékonyságát. Pláne abban az esetben, amikor nem ismeri azt, aki nála dolgozott. No meg csak ránézek időnként arra a nyavalyás akármire, legyen az autó vagy klímaberendezés.
Ráadásul a durván szennyezett beltéri miatt annak gyártóját napokon keresztül szidni igencsak "érdekes" hozzáállás.
#91969lekorszke
A nagynevű cég ugyanúgy nem tud tisztességes, becsületes alkalmazottat felvenni, mint más szakterületen. Akkor még nem beszéltünk a hozzáértésről. Bérigény az bezzeg van.
-
TeeJay
félisten
válasz
FerNandor
üzenetére
Helyileg hol vagy?
Olx.ro ott keresni kell FTXM35A klímára
Máté94 : ja már nem hírdet? Az kár
Eldoble klímája 3 hete volt mosva gőz pingvinnel...
Ti is érzitek hogy valami nem stimmel itt?
Természetesen mosózsákkal nagynyomású mosóval Deep Clean vegyszerrel kezeltem és láss csodát semmiféle dohos szag nincs. Az egyik beltéri alatt a cseppvízcsőnek hasa volt mert a sok áram vezeték lentebb nyomta mint a kivezető cső a falban. Vélhetően azt is tudtam javítani. Daikin klíma hibátlan
-
FerNandor
őstag
válasz
TeeJay
üzenetére
Ma jön egy remélem jó klímás megnézni az Optimumokat.
De volt egy másik, jó értékelésekkel rendelkező cég, ami pl nem vállal semmilyen javítást/karbantartást, csak ott, ahol ők telepítettek. Ez is egy jó hozzáállás... "mert annyi munkájuk van..."Na, mindegy.
Remélem ez, aki ma jön elvileg, jó lesz. Én szeretem az optimumokat amúgy.Viszont. Tudnál dobni egy linket a román OLX-es Daikin Perferához?
Csak mert én ilyet nem találok. Semmilyen keresés alapján. Elmenteném későbbre.
De eddig ez így kicsit misztikumnak tűnik magánember számára.
-
TeeJay
félisten
válasz
lekorszke
üzenetére
Nekem is Hikoki DH45MEY van, 3éves most kezdte az olajat tolni ha vések vele.
Viszem szervizbe, tömítést cserélnek és elvileg jó lesz
52x570-es szár eddig jó volt csak matekoztam a falszkennerrel hogy hol lehet vas és próbáltam kikerülni.
Idén 10panelből 8-szor sikerült vas mellé menni szóval nekem a gép 15perc alatt át tolta maxra állítva.
Én is azért akarok egy 20-25-ös szárat mert az Etele tér melletti panelban belül és kívül is olyan vastag vasat kaptam hogy 1óra volt csak a kifúrás+vésés és már azt hittem magam alá tojok annyit szenvedtem vele.
18. kerületben jobb a panel itt 1 vas van benne az is 10-12-es max és ha jól szkenneled nem fogod ki.
Külső falban meg vékony 3mm-es van azt simán elvési a lapos vésőMeglesem 60cm hosszban milyen 20 vagy 25-ös 4élű SDS-max szár van és kipróbálom én is
-
lekorszke
tag
válasz
TeeJay
üzenetére
Ha jó közel van furva egymáshoz a kettő lyuk és egybe tudod szakitani simán kimegy rajta minden a 3x1.5 meg 5x1.5 mm mbcu vezetékekkel együtt.
Max egy keveset kell vésni rajta pluszban akár fúrni egy 3.lyukat de nem jellemző, csak ha épp vas vagy valami miatt nem sikerül össze szakítani a két lyukat.
Én 55os szárat panelba soha nem veszem már elő, kínszenvedés a szárnak a gép meg nyomja magábol az olajat...pedig egy viszonylag erős hikoki gép a dh45-ös.
Nekünk ez vált be hosszú távon, pedig évekig 55szárral mentünk, de beleuntam nyomni egy óráig meg gyilkolni a 90ezer forintos szárat.
Most azt az igazán kemêny panelt mondom nem amit 10perc alatt átfúrsz de szerintem te tudod miről beszelek
A 25ös szárral ugyan abban a kemény panelban max fél óra adott esetben a 3 lyuk, és a gépből nem dől az olaj a 25ös szár meg negyed annyiba kerül
-
Gubu0101
veterán
válasz
TeeJay
üzenetére
Vagy 8-9 furatot kap korbe.Mondjuk a szepsegre nem szoktunk menni,de nem is csunya a vegeredmeny.Ugye eleve kap egy talpas vegzarot,kivul meg kiszoktam plasztikal tomiteni,igy kb semmi nem latszik a lyukbol.Vasat max csak akkor vagunk,ha sehogy nem fernek ki a csovek,akkor is amit nagyon muszaj.
-
TeeJay
félisten
válasz
Gubu0101
üzenetére
Na szép én meg az 52/570-es szárral nekiesek mindig
jó előtte azért fal szkennerrel megnézem hol lehet vas és ha kerülni kell akkor még van lehetőség. Ha meg vasat kapok elvésem. Így szép kör alakú lesz a furat. 16-os szárral ha jól gondolom körben legalább 8x kell átfúrni azért bár SDS-max-ban az viszi mint a vajat.
Hányszor fúrtok hogy utána szépre ki lehessen vésni? -
Met
nagyúr
Igen, csak nem árt figyelembe venni más körülményeket is.
pl. szigeteletlen a ház, még most is jóval melegebb van bent mint kint
Ha kinyitnám az ablakot hogy mégis csak 20 fok van kint ne hűtsek 26 fokra, szagolom az alattam lévő bűzét és hallgatom a forgalmat (amivel nincs bajom, inkább a por zavar) akkor sem érzékelném a lehűlést mert a falak melegítenek, huzatot nem tudok csinálni hogy mozogjon a levegő.
Ha melegebb van akkor meg nem tudok aludni, lehet hogy nem gazdaságos, de nekem ennyit megér a kényelmem.
Nem tudom most megmondani csak este hogy mennyit fogyasztott a klíma.
De továbbra sem az érdekel hogy kint milyen idő van, hanem hogy bent milyen, hiszen ott vagyok. -
Z_A_P
addikt
Múltkor volt téma a csak fűtésre használt klíma tisztitasa.
Na ma befotoztam. Daikin, 99% fűtésre (tavaly nyáron mondjuk összesen ment 6 órát hűtésre talán, próba miatt csak, idén 0 óra. ).
Ez lesz a 3. tele. Most télen szept - május végig ment. Soha nem volt tisztitva, kivéve a szűrő porszívózasa pár hetente házilag nyilván.
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]Érdekesség, hogy utólag láttam nem is kell kinyitni, a sensiran alapból akkora luk van csukva is hogy simán be lehet fotózni
[kép] -
Gubu0101
veterán
válasz
bogabi
üzenetére
Nincsennek tulbonyolitva,egyszeru mint a faek.Ha valami meg is makkan benne az tobbnyire a kondi,de az pikpak cserelheto.Inkabb mar azert cserelik,mert nem gazdasagos,meg ugye a muanyag reszek amik nem szepek mar ilyen korba.Plusz tisztitasnal ha szet kell szedni es nem figyel oda az illeto,akkor torik mint a ropi.
-
Ma találkoztam klímás ismerőssel, aki anno 17 éve felrakta első klímánkat, egy LG inverteres hűtő/fűtő split-et. Azt a gépet költözéskor vittük is magunkkal. Majd lakás eladásakor ott maradt az új tulajnak. Kérdeztem, mi a helyzet vele. Azt mondta, járnak hozzá karbantartani, semmi baja a gépnek, megy mint a doxa.

-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
válasz
leikomessi
üzenetére
Mondjuk a draga felso szomszednal lesz egy csotores.
En is igy jartam,kifestettem a lakast,erre 2 het mulva felettunk csotores volt a konyhaban,bejarati ajtoig 3 helyiseg beazott,meg a konektorokbol,kotodobozokbol is folyt a viz
-
TeeJay
félisten
válasz
leikomessi
üzenetére
Ha most készül akkor oké úgy be lehet tenni
-
TeeJay
félisten
válasz
leikomessi
üzenetére
Panelban ne vidd álmenyezetben a csöveket inkább mert sose tudni mikor áztat el a fölső szomszéd aztán szépen minden a klíma alá folyik. Simán beltéri fel aztán jobbra lehet menni dekor csatornában finom lejtéssel és a külső falat is ott fúrjuk ahol a legjobban kiadja aztán kültéri mehet erkély vagy ablak alá.
Ha van álmenyezeted abban utólag már rézcsövet betolni a profilok között nem túl jó és nem is erőltetném.Amennyiben most készül akkor profilozás után még karton felrakás előtt megoldható az előcsövezés
-
TeeJay
félisten
válasz
leikomessi
üzenetére
Mindkét oldalra lehet menni természetesen sőt hátrafelé is
Viszont ajtó fölé csak akkor rakok beltérit ha nem omladozó falazás van mert ha át kell fúrni 50-es szárral ne essen szét tőle -
leikomessi
aktív tag
Ja hát igen, azért az már komolyabb.
Ezzel az álmennyezetbe fel, majd le megoldással csőhajlításból lenne kb. 5-6 hajlítás. Ha figyelnek rá akkor ezt még elbírja szerintem.
Ami indokolja ezt, hogy az álmennyezet nem ér ki teljesen a homlokzati falig, hanem megáll a 20-30 centivel előbb a függönykarnis miatt. Ezért ott le kell jönni a felső falra és úgy kimenni.
De ahogy olvasom panelban amúgy sem lehet a saroktól 15-20 centire fúrni mert tele van vassal. -
lekorszke
tag
válasz
leikomessi
üzenetére
A leírtak alapján ez igy simán működőképes.
Van hogy 4-5 faláttöréses telepítéseket csinálunk az már macerásabb tud lenni
Nincs mit -
leikomessi
aktív tag
Nagy köszi, remélem működni fog az ötletem

Szakember csinálná természetesen.
A kondenzvíz pedig rögtön átmenne a konyha felé és egy dupla csőszifonba csatlakozna, hogy még a mosogatógépnek is legyen hely. -
lekorszke
tag
válasz
leikomessi
üzenetére
Nem lesz semmi baja, de azért óvatosan kell bánni vele nem árt ha szakember áll neki
Nem jár garivesztéssel, ez alapvető sok esetben csak is kizárólag jobbra lehet elindulni.
Nem kell extra szigetelés , csak a mennyezeten legyen rögzítve a csövezés hilti szalaggal pl.
De amugy álmennyezeten teljesen jó, csak akkor a víz legyen megoldva gravitációsan mert a kondenviz szivattyú nem túl jó megoldás. -
leikomessi
aktív tag
válasz
lekorszke
üzenetére
Köszi a gyors választ!

Ilyenkor nem lesz baja a bekötésnek? Nem jár garanciavesztéssel?
Amire még gondoltam, hogy balra elindulni, és egy L alakú rövid csatornázással felmenni az álmennyezetbe és úgy kivinni jobbra a rézcsöveket a homlokzatra.
Álmennyezetbe mennyire jó ezeket elvezetni? Kell extra csőszigetelés? Az álmennyezetben nem lenne szigetelés. -
lekorszke
tag
válasz
leikomessi
üzenetére
Jobbra is elindulhatsz, csak olyankor ki kell fordítani/hajtani a gép gyári kötését mivel alapból ha szemben állsz a géppel az balra áll.
Tehát ha jobbra indulsz kell kb 30-60 cm kábelcsati legalább oldalra, de ez gép függő mármint a jobbra kihajtott kötés hossza. -
-
TeeJay
félisten
válasz
Jolida
üzenetére
Szóval én sem félnék attól hogy tönkremegy, de ha mégis akkor is 800eurós (310-320ezer forint jelenleg) román ár kontra hazai 750-870ezres ár (webklíma 666ezer de ugye az nem hivatalos magyar Daikin garancia) eléggé fedezi a javítást. Konkrétan dupla annyit kapsz kintről és még a telepítés ára is belefér kb.
-
TeeJay
félisten
-
BBéci
legenda
Előváros széli lakóparkban áll a házam, ott akár 4-5 fokkal hűvösebbek az éjszakák, mint felétek, zaj és por nincs, legfeljebb tücskök, kabócák, esős nyáron békák törik meg a csendet.
A hőmérséklet és páratartalom figyelése az egyik mániám, talán kissé túlzásba viszem, de egyáltalán nem foglalkozni ezekkel... Te tudod. -
-
lekorszke
tag
válasz
NoOne1976
üzenetére
Csere előtt azért nem árt megnézni a kulterik állapotát.
Lehet olyan koszosak, hogy nem tudnak rendesen levegőt szívni, attól is lehet hangos.
Gree comfort pro elégge ajánlott mostanában, mi sokat raktunk belőle és nagyon szeretik.
Viszont fűtésben azért van tőle csendesebb....
De amugy szerintem egy jo arany középút, dizájn szempontból van belőle fekete is.
Ha budget engedi akkor meg Mitsubishi AY -
Máté94
addikt
-
NoOne1976
őstag
A segítségedeteket kérném. Adott 4 db Fisher klíma, 8 évvel ezelőtti telepítések. Sajnos a kültéri egységek zavaróan hangossá váltak, így felmerült a csere gondolata. Akkor még nem terveztük, hogy célzottan fűteni is fogunk vele, de most már ez kiemelt szempont lett.
Milyen klimákat ajánlatátok nekem? (Fontos a fűtés, a csendes működés, illetve van-e ilyen klima, ami még dizájnos is, mint a Fisher Art széria.)
-
Már jól működik újra a régi légkondi távirányító, idő kell neki "feltöltődni".
-
Met
nagyúr
Hát passz, nem szoktam nézegetni hány fok van kint vagy bent.
Be van kapcsolva most is, néha elindul.
Déli tájolású a szoba, olyan 4 méter szélességben ablak.
Ha kisüt a nap elég hamar felmelegszik, télen is.
Lapos tetős ház, legfelső színt, ha kánikula után kint lehűl a levegő az bent csak sokára lesz érezhető mert a födém nyomja vissza a meleget.
Ablakot nem hagyok nyitva mert csak a zaj és a por jön be (Róbert károly krt.) erre még jött plusszba alánk egy albérlő aki bagózik és nincs klímája, minden ablak nyitva és jön föl a nikotinszag, nem a cigifüst, hanem a bagósok lakására jellemző áporodott cigiszag.
Az egyik ablakot ki sem nyitom szellőztetéskor mert azon a részen szokott ülni az ablaknál.
Üvölt nála tv, rádió akármi mert nem hallja a zaj miatt, de mi is halljuk mert nálunk csönd van a csukott ablak miatt. -
BBéci
legenda
Hány fokban kezd meleged lenni, amikor bekapcsolod 26 fokra állítva?
Korábban mások is elmesélték, hogy 26 fokot állítanak be. Amikor említettem feleségemnek, aki néha idegesítően fázós, azt mondta: azért felesleges klímára költeni.
Nálunk sem mennek állandóan, amikor este 20 fok alá csökken a kinti hőmérséklet, kinyitjuk az összes (rovarhálós) ablakot. Ma délután fél5-kor kapcsoltam be a hűtést, mert 26,2 fokban kezdett melegem lenni. Ujjatlan trikó és sort volt rajtam. -
TeeJay
félisten
válasz
Pfiucska
üzenetére
60nm 2+félszobás panel
a szobák így mennek sorba hogy
18nm --> FTXF35A
13nm --> FTXF35C
7nm --> FTXF35ETökéletesen jó a 7nm szobába is a 3,5kW-os gép, úgyis ajtó nyitva lesz, hűt ki a folyosóra mint a másik 2 klíma is, és rögtön a szoba ajtó mellett van a konyha amin nincs ajtó így oda is tol majd hideget.
-
kk831228
addikt
válasz
üzenetére
Hűtèsre biztos nem hasznàlnàm , Balatonfüreden ahol szoktunk nyaralni, azt hiszem plafonba van , de lehet falba is , hàt nagy melegbe azèrt nem volt annyira híres , pàratartalom meg az egekbe , van minden szobàba pàramentesítő gèp de csak kicsi , na az hangos , ès jàratni kell folyamatosan .
Fűtèsre biztos hogy pöpec , arra jó lenne nekem is 👌 -
Jolida
tag
válasz
TeeJay
üzenetére
Az FTXF35E-ben van gyárilag wifi?
Hat év után túlfeszültségtől (egy LED TV táppal együtt) megdöglött a hatból egy Sensira (FTXF25A) beltéri (panel elfüstölt, vitte magával a mókuskerék motorját is).
Olcsóbb volt cserélni a beltérit, mint javítatni.A szerelőm -szinte kabátgombokért- hozott egy 35E beltérit (csak ilyen volt a nagykerben), pöpecül megy a 25-ös kültérivel.
-
válasz
lekorszke
üzenetére
Elemcsere megvolt, ugyanaz a szitu. Még mindig garanciális amúgy 10 évig, miénk pedig immár 9 és fél éves, gondolom, a csere ingyenes lesz. Telefonon meg lett beszélve, de átirányított másik telószámra lehetőleg legkorábban holnap reggel 8 órától, mondtam szüleimnek hogy ez volt a mai igényelt utolsó légkondizási nap.
-
TeeJay
félisten
Mivel pénteken végre volt időm magamnál a 3. Daikin Sensira-t feltelepíteni így most már én is használok egy FTXF35E Sensira-t
FTXF35A és FTXF35C van mellette, azok már sok nyarat végig hűtöttekWifi alkalmazásban vettem észre hogy az E végű legújabb Sensira a külső hőfokot 0,5fok felbontással jelzi míg a két régebbi 1 fok felbontással
Ezen fejlesztettek mert gyanítom így pontosabban látja mennyire kell tekernieA beltérinél meg azt vettem észre hogy nem áll le a mókuskerék mint a két régebbi verziónál, itt ha leáll a kültéri kompresszor a mókuskerék pörög tovább nagyon helyesen

Amúgy 6,7négyzetméteres legkisebb panel szobába került fel a 3,5kW-os gép és 24fokon gyönyörűen hűt leszabályozva nyitott ajtóval és hűt ki a folyosóra meg a konyhára is.
Nem is vennék 2,5kW-os verziót mert semmi értelme ha ugyanaz a minimum teljesítményük -
Tönkrement a Gree légkondinak távirányítója, minden gomb nyomás után újra indulgatott.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Milyen monitort vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rémálmaimban szerepelnek ilyenek.