Hirdetés
- Google Pixel topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
pjen
félisten
válasz
forumpista
üzenetére
Mi is lekapcsoljuk, van hogy naponta.2x3x is. Nővérem, lányomék és az ismerőseim is.
-
TeeJay
félisten
válasz
üzenetére
A fal hűtés lópikula... Hetek óta járatom este a klímát mert hiába van kint 20 fok bent a lakásban nem akar kihűlni a fal mellé pára tartalom miatt izzadok.
Split klíma kiszedi a párát a hűtés mellé
Amúgy legtöbb ügyfél tényleg évente pár órát használja a klímát mert imádnak 30 fokban szenvedni. Csak akkor kapcsolják be 1-2 órára amikor meleg van de ugye totál felesleges erre klímát venni mivel a falak 1-2 óra alatt nem fognak kihűlni.
Ez van nekem minden nap megy most is csak éjszaka van szellőztetés de ahogy megyünk aludni újra nyomom be mert nem szeretem a párát.6 szezont végig aludtam a Daikin mellett bármiféle gond nélkül. Nem tudom mások hogy lehetnek érzékenyek egy ilyen csendes klímára ami lágyan fúj éjszakai módban
-
lekorszke
tag
válasz
forumpista
üzenetére
Sajnos nagyon sokan rosszul használják a klímát.
Persze más hogy valaki a családból nem bírja ugy Gyerek, Asszony stb...
De kedvencem hogy sok olyan ügyfél van aki azt mondja ő csak 30°c fok felett kapcsolja be...
Sőt a legjobb hogy van aki havi 1x-2x bekapcsolja akkor is egy órára, na arra teljesen felesleges klímát beszereltetni.
De ez is szubjektív persze, de pl én már 27°c ban rosszul vagyok.
Bejön a nyár én belövöm 24°c re nyár végén meg ki, +Asszony néha fázós akkor éjszakára átrakom 25re -
forumpista
aktív tag
válasz
Reggie0
üzenetére
"Sot komplett orszagokat tudok mutatni, akik igy elnek."
Lehet, de itthon szerintem ez inkább csak ad-hoc jellegü, legalábbis ahol csak hütésre használják.
Az én ismerőseim szinte kizárólag úgy használják hogy minden nyáron van pár hét amikor már túlzottan is felmelegszik a ház és olyankor járatják.
Senki nem kapcsolja be június elsején és járatja augusztus 31-ig.Nyilván nem reprezentativ minta, de elég nagy összegben mernék fogadni, hogy itthon a csak nyáron csak hűtésre használt családi házas klímák túlnyomó része ad-hoc van bekapcsolva és nem 0-24-ben.
-
Reggie0
félisten
válasz
forumpista
üzenetére
Azert ezekre vannak jo beallitasok, mint pl. lapat szoge, ventillator sebesseg, csendes uzemmod.
"De a 0-24-ben járatod a klímát egész nyáron egy családi házban/lakásban..."
Egyaltalan nem. Sot komplett orszagokat tudok mutatni, akik igy elnek.Nyilvan lehet oka az idoszakos kikapcsolasnak, mint ahogy en is irtam egyet. De az altalad felvazoltak inkabb arra utalnak, hogy nem kellokeppen tervezett a rendszer, csak ad-hoc fel lett dobalva a falra valami.
-
forumpista
aktív tag
válasz
Reggie0
üzenetére
Nézzük sorban:
1, kisgyerek/baba van a házban - ahogy írtam - és nem akarod rá nyomatni a hideget, főleg hogy a földön játszik, a klíma által befújt hideg pedig a padlóra igyekszik.
Az hogy te 24 fokot akarsz a házban nem jelenti azt hogy a klíma 24 fokos levegőt fog befújni...2, sokan nem szeretik az állandóan légáramlatot, a feleségem pl. kifejezetten rühelli.
3, szellőztetsz
4, sokan nem szeretnek klíma mellett aludni ezért éjszakára lenyomják
5, nem tartozkodsz 0-24-ben otthon és feleslegesen nem járatod.
És még biztos van pár ok.De a 0-24-ben járatod a klímát egész nyáron egy családi házban/lakásban (nem irodában stb) kb. olyan életszerü elvárás mintha egy személyautónál azt mondanád hogy 200 km alatti távolság esetén be se indítsd...
-
Met
nagyúr
válasz
forumpista
üzenetére
Ne szárogasd.
Nekem is Daikin van, olvastam hogy kikapcsolás előtt le kell szárítani, ja, ugyan azt csinálta mint nálad, nyomta a büdöset. Azóta nem szárítgatom.
Amikor elkezd melegebb lenni, bekapcsolom 26 fokra (ez is hitvita hogy ki milyen hőfokot tart normálisnak, mi ebben érezzük jól magunkat, nem járatom 22 fokon csak azért mert KELL és ülök otthon pulcsiban) és ősszel kikapcsolom.
Amikor nincs olyan meleg néha kikapcsol, nem fúj büdöset, ha elmegyünk otthonról kikapcsolom, nem fúj büdöset amikor bekapcsolom.
Nyár vége felé van hogy kicsit állott levegőt fúj indulásnál, olyankor lefújom a hőcserélőt klímatisztító habbal és megint jó.Amúgy tavasszal szoktam tisztítani, a mókuskereket nem merem kivenni, de ecsettel átkefélem, jól befújom klímatisztító habbal az egész üreget, aztán fent is a hőcserélőt.
Lecsöpög, megszárad, szép tiszta. -
Érdekes jelenség ütötte fel a fejét amit nem tudok hova tenni...
Klíma ON és kis idő után a WiFi-s hálózati csati [link] le is kapcsol, (még MM-be vettem) akkor beltéri meg így marad. [link]Ezt a klíma okozza, vagy az a csati baja lehet? Eddig jó volt minden...(bár azóta csinálja mióta a Solar napelem rendszer is van mikor nem indul el...)😌🤔
Szerintetek mit próbáljak?
Most is ment 5 percet és Auto OFF...

-
Reggie0
félisten
válasz
forumpista
üzenetére
Mar miert lenne irrealis elvaras egesz nyaron bekapcsolva hagyni a klimat? Minden nap olyanakkora homersekletre van szukseged, a gep meg magatol tudja, hogy mikor mennyire kell ennek eleresehez huteni. Bekapcsolod es elfelejted. Telen esetleg atrakod futesbe, majd tavasszal vissza.
Nem allandoan lakott helyen nyilvan mas a szitu, de az allando lakhelyen minek is kapcsolgatni.
-
TeeJay
félisten
válasz
Gubu0101
üzenetére
Felrakás óta nem volt az mosva. A kültérin konkrétan centi vastag egybefüggő porszőnyeg állt össze, emiatt mindkét kültéri tekert mint az állat. Jó alapos mosás után újra hangtalanul üzemelnek és nem kell nyél gázon menjen hogy bent hozza a kellemes hőfokot
A csepegő Daikin beltéri oka a 20-as merev PVC cső tele volt kocsonya szerű lerakódással így szinten semmi nem tudott kimenni rajta
-
TeeJay
félisten
válasz
leikomessi
üzenetére
Nem igazán sok klíma jelzi a hőfokot, a sok kínai csak azt mutatja hogy hány fokra akarsz hűteni azt meg totál felesleges. Gree gépek 3 másodpercre tudják mutatni
Daikin-on nincs kijelző szerencsére ellenben van egy brutál jó wifi alkalmazása ahol a kültéri hőfokot 0,5fok felbontással jelzik és a beltérit is mutatja plusz áram fogyasztást is
-
GhostVector
junior tag
válasz
Catman
üzenetére
Benne van a pakliban persze, de azért ha rá tud nézni látja milyen dzsuva.
Viszont sajnos nem túl egyenes ez az ember, és akik kezelték neki a szállást Bookingon és a többi portálon azok se. A vendég persze fizet a takarításért.
Volt, amikor az egyik szálláskezelő ugrott el "takarítani" pár percre ide. És volt, amikor hoztak friss ágyneműt, 2 törölközőt, de egy percig nem takarítottak.
Most gyorsan megnézem. 25 euró a takarítás/szállás.
Ha 2 napot vagyok akkor is. Ha ugyanazt hosszabbítom 5 alkalommal, akkor 5*25. Szóval úgy nagyjából a semmiért.
Volt ahol annyit akartak kérni a kutyusra, mintha ember lenne és ez persze foglalás után derült ki, addig csak annyit látni, hogy állatbarát a hely, de ezért külön díjat számolhatnak fel, elmondásuk alapján ilyenkor profibb takarítás kell, mert sokan allergiások az állatszőrre.
Na az egyik szálláshelyen a profibb takarítás tartott 8 percig sem. És ebben a 8 percben egy férfi és egy nő bement a bejárati ajtón, felment lifttel a 6.ra, cseréltek ágyneműt, "profi módon" kitakarítottak és ki is jöttek az épületből. Tehát magában a lakásban jó ha 3-4 percet eltöltöttek. Tudom, mert szinte minden helyen megvan szabva, hogy hány órától lehet becsekkolni és jóval előbb értünk oda. Aztán amikor ezt megírtam a szállás kezelőjének, hogy én most tényleg ezért a 3-4 a lakásban eltöltött percért fizetek naponta majdnem egy 20ast a kutyusra? Aki amúgy jó ha 4 kg.
És ha allergiás a következő vendég, de nem jön velem a kutyus, viszont a ruháim, a cuccaim tele vannak a szőrével, akkor mi van? Rögtön visszaadták a kutyára felszámolt díjakat.
-
Catman
aktív tag
válasz
GhostVector
üzenetére
Az is lehet, hogy a tulaj tényleg megbízott valakit a tisztítással, aki eltette a pénzt, és bekamuzta, hogy kész...
-
GhostVector
junior tag
Szerintem ezt sokminden befolyásolja. Vidéken nálunk fél év alatt nincs annyi por, mint Pesten egy forgalmas főút melletti helyen 1-2 hét alatt.
Amióta itt vagyunk naponta 3* megy a Narwal. Reggel és este porszívózik, hajnalban felmos.
Ezekbe a napi kiadású lakásokba pedig általában olyan emberek járnak takarítani aprópénzért, akik csak látszatra csinálnak rendet, takarítanak ki.
Legalább 10-11 szálláshelyen megfordultam az elmúlt évben Budapesten. Mindegyikben volt klíma, de jó ha kettőben tudtam használni, mert vagy nem hűtött vagy büdös jött belőle, mint az állat.
Innentől nem lesz gond, a tulaj meg elmehet a ....
jól kezdődik a kapcsolatunk.
-
pjen
félisten
válasz
GhostVector
üzenetére
Azérr itt már.nem csak a klíma takarítással van a gond, ha egy évig rá se néznék akkor se lenne ilyen. Hetente párszor illik porszívózni, port törölni, felmosni.
-
Gubu0101
veterán
válasz
GhostVector
üzenetére
Hat,ezt minimum 3-4 eve nem takaritottak,de lehet tobb.Aki meg igy ki ad egy alberletet azt jol bokan kellene rugdosni
-
GhostVector
junior tag
Oké.
Egyrészt albérlet és körülbelül 1.5 hónapja vagyunk itt, úgy hogy abból a folyamatos tartózkodás körülbelül az utóbbi 2-2.5 hét volt, párom vidék, én is vidék, más irányban, plusz raktár és ügyintézés stb.
Másrészt 3 méter fölött van a beltéri és nincs létra.
Harmadrészt a jobb kezem baleset miatt vállmagasság fölé nem nagyon tud nyúlni.
Szóval legyek én a suttyó paraszt, mert a szarrágó tulajdonosok csillagászati összegeket képesek elkérni az albérletért, de egy klíma takarításra már fáj nekik a pénz és inkább hazudnak.
Amikor elkezdett folyni belőle a víz rögtön jeleztem a hibát, utána néztem minden létező helyen, Perplexityt is megkérdeztem róla és szakember is lett keresve.
Persze innentől meglesz oldva a szűrő tisztítás 2-3 hetente, mert megoldom valahogy.
Még valami?
-
asdf_
veterán
válasz
GhostVector
üzenetére
Mondjuk ezt a részét neked kéne takarítani pár hetente...(függetlenül attól, hogy pár hónapja "takarították" a gépet)
-
robag93
aktív tag
válasz
forumpista
üzenetére
Elvileg nem ez az optimális használat, hanem csak a hőmérsékletet emeled, ha amúgy kikapcsolnád. Így magának tud mindent csinálni, amit akarna. Legalábbis én így értelmezem.
-
lekorszke
tag
válasz
leikomessi
üzenetére
Nem jelzi ki a hőfokot.
Comfort pro-t szeretjük, és az ügyfelek is.
Jó fűteni is, és csendesebb jóval mint az előző Gree modellek.
Épp most indulok telepíteni 2 szett comfort pro-t panelba
-
GhostVector
junior tag
válasz
lekorszke
üzenetére
A jelenlegi albérletemben a tulajdonos szerint ez néhány hónapja takarítva lett.
szóval vannak furcsa dolgok és furcsa emberek.
Nem tudom mi a jobb? Ha tényleg "takarítva" lett, de kókány módon vagy az, ha azt mondja a tulaj, hogy takarítva lett, de igazából 8-10 éve a kutya nem nézett rá.

Volt vele dolga bőven TeeJay-nek, de nagyon alaposan, nagyon szépen megcsinálta.
-
forumpista
aktív tag
válasz
Nagya21
üzenetére
Azert arra ne vegyel merget hogy meg fogja oldani, nalam tisztak a daikinok es megis budulnek.
En speciel ugy hasznalom oket hogy naponta csak par orat mennek es mindig leszaritom oket a vegen, de uresben mar kellemetlen szagu levegot fujnak igy is.
Es tudom hogy nem ez a javallott felhasznalas blablabla (amugy megvan az oka, babak vannak akik a foldon jatszanak es nem lehet rajuk nyomatni a hideget igy mindig azt a szobat hutom amelyikben epp nincsenek) de:
van a ket lakasban osszesen 5 klima
2 syen
1 tosot
es 2 daikin
es csak es kizarolag a daikinok csinaljak ezt.Szoval nalam spec a daikin leszerepelt (raadasul ezek voltak a legdragabbak), tovabba teljesen irrealis elkepzeles az hogy egy klima 0-24ben fog menni 22 fokra allitva egesz nyaron.
Vagy ha ez a gyarto elvarasa akkor rohadt nagy betukkel irja ra a dobozra hogy nem alkalmas hetkoznapi felhasznalasra csak iparira. -
lekorszke
tag
válasz
leikomessi
üzenetére
Mideat elfelejteném...
Gree winter jo lehet,gyakorlatilag egy pulse beltéri comfort x kültérivel.
Vagy daikin sensira -
lekorszke
tag
válasz
üzenetére
Pont erre számítottam sajnos.
A híres cég amit emlitettél igy szokta ott hagyni a klimákat... életveszélyes állapotban.
Csak nem értem... Felépit egy nagy cégét viszonylag jó hírnévvel.
Miért járatják le magukat ilyen trehány munkákkal? Megéri?
Az ügyfelek bizalma oda lesz... aztán szépen lassan nem lesznek ügyfelek.
Na mindegy ők tudják.
Ki kell tisztítani rendesen, szétszedni vegyszer neki és átmosni.
Üdv
-
GhostVector
junior tag
válasz
TeeJay
üzenetére
A lényeg, hogy minden perfekt lett. Azóta is alig látszik a fogyasztás. Lehet jobb lenne, ha a múlthavi villanyszámlát állná a tulaj, ha már takecMatyi haverja kitisztította ezt tavasszal.
És igazad lett, eddig 20-21 fokban ment, most 23-24 en is hozza ugyanazt a hűvöst. 20-21re állítva megfagynánk most.
-
TeeJay
félisten
válasz
leikomessi
üzenetére
Daikin Sensira FTXF35E elég jó halk és nyugodtan lehet venni mindkét szobába 3,5kW-os gépet mert azonos teljesítményre tudnak leszabályozni
pénteken raktam fel magamnak 7nm kis szobába a 3,5kW Sensira-t és gyönyörűen hűti hangtalanul
Fisher Summer sem rossz de az egy TCL ThermoX tálcafűtés nélkül
22dB hangerő miközben a Daikin 20dB-t tud -
Reggie0
félisten
válasz
üzenetére
Azt eleg jol megtnaultam, mar csak neked kene megtanulni pontosan kifejezni a gondolataidat, mert kulonben ilyen balesetek tortennek, mint amit most is elkovettel. Ez egy fokkal nehezebb dolog, mint szoveget ertelmezni, nem csoda, ha nehezseget okoz neked. De ha mindig mast hibaztatsz a te hibaidert akkor sosem fogsz ezen tullepni. Viszont nezd a jo oldalat: ma is tanulhattal valami ujat.
-
-
leikomessi
aktív tag
Sziasztok!
Panelba lenne szükség egy ~3,5 kW (18 m2 szoba) és egy ~2,7 kW (6,5 m2 szoba) csendes, megbízható klímára.
Midea Xtreme Save 2,5 kW vagy Fisher Summer 2,6 kW gépeket ajánlottak.
Az alábbi gyártóktól mi lenne az igazán jó vétel, a fentiektől ~100.000 forint/darab többlet árral kalkulálva?
AUX, Fisher, Gree, Daikin, Fujitsu, Kaisai, MDV, Midea, LG, Panasonic -
TeeJay
félisten
válasz
üzenetére
Daikin esetén ha balra van hely simán 2 csavar, majd felemelem az elpárologtatót és mivel a mókuskerék mágnessel van a tengelyre rögzítve kihúzom
Mondjuk ha nem veszem ki is 1000x jobb mosást csinálok mint ami a képen nálad van
Deep clean meg még nekem mindent lemosot pedig 2000+ klímát kimostam és láttam már mindent IS
Nem megy falra semmi, azért van a jó mosózsák ami körben rámegy a beltérire és minden abban landol.
Alapból ha az elpárologtatót mosom az a csepptálcára folyik meg ugye a cseppvíz csövön kifelé, amit a mókuskerékre fújok az csepeg a zsákba. -
Lorden
őstag
válasz
Pfiucska
üzenetére
Akkor inkább lehet a dolgozóba kellene rakni, pláne ha otthonról megy a meló, később meg ha lesznek gyerekek a gyerekszobával szembe. Így 3 géppel már komfortos, 2 necces. Bár 15cm eps mellett sokat nem fognak tekerni a gépek.
Nappali 3,5
Dolgozó 2,5
Azt a nagy teraszajtót le kell árnyékolni, pénztárca szerint pergola vagy napvitorla, tekerőkaros napellenző stb. Sokat számít. -
válasz
üzenetére
Meg is van a hiba, ugyanaz a probléma mint nálam is volt, a mókuskerékre rátapadt a por, majd hűtésnél a víz erre a porra rátapad és büdös lesz. Tisztíttasd ki mosózsákos mosással, majd hűtés után úgy használd, hogy leszárítod 1 óra venti azaz Fan üzemmóddal, vagy sose kapcsolod ki csak a hőfokot állítod feljebb 2-3-4 Celsius fokkal.
A beltériban lévő 2 db szűrőt meg 2-3 hetente hidegvizzel kimosod.
Nem kell kiszerelni a mókuskereket, így történik a tisztítás:
-
TeeJay
félisten
válasz
GhostVector
üzenetére
Semmiség, bár szopós meló volt de szeretem a kihívásokat

Cseppvízcső tele volt kocsonyás trutyival, bele kellett fújnom hogy kimenjen a dugulás a csőből és végre már ki tud folyni a cseppvíz
Kültéri egység pedig mióta felkerült sosem volt mosva, így egybefüggő porszőnyeg volt rajta, csoda hogy ki nem álltak hibára
-
-
GhostVector
junior tag
válasz
GhostVector
üzenetére
TeeJay kint volt nálunk. A probléma elhárult. Innen is nagyon szépen köszönöm! Ég és föld. Eddig 20-21 fokon ment általában mindkét klíma, most elég a 23-24 fok is ahhoz, hogy ugyanolyan hűvös legyen. A kültéri eddig zúgott, rezgett, minden baja volt, most hallani sem lehet, hogy menne.
Valószínűleg áramfogyasztásban is lesz különbség. Rendkívül retkes volt a beltéri és a kültéri is. El is volt dugulva a sok kosztól az egyik.
-
Pfiucska
aktív tag
Sziasztok!
Ha nem cel, h minden helysegben kulon klima legyen, ki hogyan oldana meg a haz hutoset? 30 cm ytong, 15 cm eps falak. Észak a rajz jobb felso sarkaban. Futes nem szempont.
-
MPowerPH
félisten
válasz
feco70
üzenetére
Még egy kérdésem lenbe a Perfera -val kapcsolatban.
A Mitsubishinél elég jó a légtisztító része a klímának, nálam lent leginkább az a része menne nyáron a párátlanítással együtt. Azt mondta nekem a forgalmazó, részben ezért is olyan nagy a beltéri egysége. Fent a szobákban pont e miatt érdekesen mutatna a Diamond.
A Perfera is tudja ezt a 3 lépcsős légtisztítás?lekorszke & TeeJay & Pjen: Köszönöm.
-
-
feco70
senior tag
válasz
grimike
üzenetére
Persze,hogy lehet H tarifára kötni, az enyém is azon van.
Garancia Románba nagyon nem úgy működik mint nálunk, akitől hozom a gépeket csak mosolyog rajta, azt mondta ott nem nagyon kérdeznek meg kifogásokat se keresnek, cserélik az alkatrészeket egyből, vagy csere az egész gép. Beszéltem egy másik gyerekkel az nagy tételbe hozza be a gépeket szerelőknek, ő is ugyan ezt mondta. Magyaroknál van ez a nehézkes garancia -
grimike
csendes tag
Ezt a "román" Perferát ugyanúgy lehet H-tarifára kötni? Úgy értem elfogadja a szolgáltató, minden papírját hozzá ami kell?
Garancia gondolom bukó ezeknél vagy inkább csak nehézkes? -
-
TeeJay
félisten
-
lekorszke
tag
válasz
üzenetére
A karbantartást olyan cég végezte nálad akik híresen trehány "tisztitásnak" nevezett valamit csinálnak...
Ott kezdődik, hogy jelenleg annyira nem vetted a fáradságot hogy befotózz vakuval a mókuskerékhez...
Akkor már jóval hamarabb konkrétabb segítséghez jutottál volna, ehelyett inkább több hsz-ben is a daikint szidod hogy konstrukciós hiba ami egy nettó baromság
-
lekorszke
tag
válasz
MPowerPH
üzenetére
Itt a tető jo megoldás lehet.
Helyet sem foglalja, vízelvezetéssel sem kell foglalkozni teljesen ok.
Csak a csövezés mindenképpen a szellőző cserepen jöjjön ki, máskülönben be fog ázni a tető.
Az hogy melege van e ... Ez egy kültéri egység ami szélsőséges időjárásra van tervezve tehát birja max kicsit jobban teker a ventilátor. -
TeeJay
félisten
válasz
forumpista
üzenetére
Daikin pontosabban méri a hőfokot így gyanítom hatékonyabb, nem is hűt annyit, emiatt nem is teker le annyi nedvességet a levegőből
Tosot és Syen valszeg túlhűt picit emiatt az jobban is kiszedi a párát
ennyi
-
MPowerPH
félisten
válasz
MPowerPH
üzenetére
Akkor a következő kérdésem a klímák elhelyezésével kapcsolatban, ami már egyszer felmerült. Klímás szerint jó az, ha a teraszra lesz pakolva. Itt mondjuk védett helyen lenne mindegyik, nap nem sütné, eső nem érné. Nem tudom, hogy a nyári melegben mennyire bírná, mennyire rekedne meg a levegő.
A másik opció, hogy felmennek a tetőre. Ez azért jó, mert ott nem kell későbbi felújítás miatt mozgatni egyiket sem.
A harmadik opció az északi fal, ott problémás a kültéri takarítása, karbantartása.Első és a harmadik opció azért lehet rossz, mert a házon jövőre homlokzati szigetelés lesz cserélve, és a terasz is festve lesz, aljazata szigetelve, burkolva.
Ide lehetne besuvasztani.
A tetőn pedig ide. Innen könnyen elérni mindkét oldalon, csak nem tudom, mennyire lenne melege az egyébként is sötét tetőn.
-
H-Mano
tag
válasz
GhostVector
üzenetére
Ismerem ...(Biztos voltam egy hasonló hozzászólásban ..kiváncsi lennék az itt előforduló telepítők hány %-ot raktak belőle...)
-
Új hozzászólás Aktív témák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tudományos Pandémia Klub
- Google Pixel topik
- Kuponkunyeráló
- Elárulta a Valve, hogy mikor jöhet az új Steam Deck
- BestBuy topik
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Krups EA81 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- KPC Roadster 3.0 Lady női kerékpár, nem új, de soha nem használt
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Foleg olyan helyen,ahol azert sokan megfordulna,ha valakinek meg valami baja lesz,akkor meg lehet lesekedni.

Jaja