Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jenne

    senior tag

    válasz Zsolt802 #68759 üzenetére

    Szia!

    Nálunk a házban (dupla lépcsőházas 10 emeletes) senki nem kérdezte a másikat, hogy felszereltetheti-e a klímát? Én sem.
    A mienk nagyon csendes kültéri. Ha kimegyek az erkélyre, nem is hallani csak ha odaállok közvetlen mellé. (LG EG12 klíma).
    A két klímáról, amiről azt írtam, hogy át kellett helyezni a csepegtető csövet, az úgy volt, hogy a klímások egy alig talán 30 centis csövet vezettek ki. Na ezt kellett módosítani, mindkettőnél most 120 centis van és kicsit oldalra foldítva. Így nem csöpöghet még véletlenül sem az alatta lévő ablakára vagy a ház falára, rácsepegnek a lenti füves területre. Nem lesz ezzel gondod.
    Nálam a csepegtető elvezetés a tetőről az alagsori elvezető gyűjtőbe lemenő 120-as csőbe van bekötve. Rejtetten, az előszoba szekrényen belül de hozzáférhetően és van közte beépítve egy ilyen A helyi Rotovill üzletben vettem 3990 Ft volt.
    Amíg nem volt ez, ha esett az eső akkor a tetőről lefolyó víz hangja visszajött a klíma beltérbe, elég zavaró volt. Na meg amikor ment a klíma a mókuskerék vissza szívta kicsit ennek a lefolyócsőnek a szagát, érezni lehetett. Most minden csendes és tiszta a levegő.

    A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.

Új hozzászólás Aktív témák