- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cszolee79
tag
válasz
ripla #106783 üzenetére
Ami nem tetszik, hogy azon a részen ahol a Lift tenyérbe simul és domború, ez inkább lapos vagy picit homorú. Illetve a jobb oldalán az ujjaknál alul van az a kitüremkedés, ami útban van a kisujjamnak. Meg a kapcsolói hangos kattogósak, nem úgy mint a Lift.
Majd kiderül hosszú távon mennyire kényelmes / strapabíró.
Ami nagyon tetszik az a konfig programja, nem kell telepíteni, pont mint a billentyűzeteimnél, ez is a Keychron Launcherrel kezelhető.
A hüvelykujj-görgőnek még nem találtam értelmes funkciót. -
cszolee79
tag
válasz
ripla #106752 üzenetére
Na megérkezett a csoda.
Fogása érdekes, nagyobb mint a Logitech, döntöttebnek tűnik, de a kezem mégis vízszintesebben áll rajta.
Jóval könnyebb (ez van akinek előny, én a nehezebb egereket szeretem), nincs rajta besárguló-szürkülő gumiborítás (3 hét alatt!), és meglepő módon nem csúszik a kezemben. A görgői természetesen rosszabbak a Logitechnél (nincs végtelenül pörgő SmartScroll), de ezt tudtam eddig is.
Összességében nem rossz, szokni kell kicsit. 1000Hz-re állítottam a saját vevőjével, így nagyon kellemes. Desktopon húzogatva (165hz kijelző) nem érzek érdemi különbséget 500 és 2000hz polling rate között -
Nobbigstein
tag
válasz
ripla #106752 üzenetére
Ugye ezeket kábellel is tudod használni, így ha lemerülne, akkor csak bedugod és megy, aztán nagyon hamar feltölt. De amúgy szerintem nem egy nagy cucc havi egyszer feldugni a kábelre pl. amíg elmész ebédelni. Bőven megéri azt, hogy nem kell még az elem súlyát is mozgatni.
#106747 zümzümm
Nekem van egy Fnatic Maya, de én valahogy hosszabb használat után is még mindig túl kicsinek érzem más, hasonló méretű egerekhez képest. Volt X2H minim a Pulsartól, ami kb. akkora, mint a V8, de azzal sosem volt olyan érzésem, hogy túl kicsi lenne. Lehet ki kellene próbálnom az X-et. -
-
cszolee79
tag
válasz
ripla #106732 üzenetére
Ugyanilyen fehér Lift-em van. Most rendeltem egy fehér Keychron M5-öt, AfterHoursnál épp van raktáron. Hétfőn vagy kedden érkezik, remélem jó lesz
Korábban rendeltem Aliról "Seenda" márkájú Lift klónt 7 ezerért és egész használható az is.
Próbáltam sokféle vertikálist, de kizárólag ez a Logi Lift forma és klónjai váltak be nekem. Az M5 ennek a továbbgondolása, amennyire látom, magasabb polling rate és plusz egy görgő. -
-FreaK-
veterán
válasz
ripla #106735 üzenetére
Tudom, van nekem is melóban, mert szokott fájni a csuklóm.
Viszont gaming-re, főleg fps-re kevés rosszabb választás van. Próbálj ki egy rendes, könnyű gaming egeret (mondjuk egy ergo formá), meg fogod látni hogy sokkal sokkal jobb. Már az egy nagy kézkímélő tulajdonság, hogy nem 100gr-ot mozgatsz, hanem csak 40-50-et.
-
-FreaK-
veterán
válasz
ripla #106732 üzenetére
Szia!
Nincs ilyen egér sajnos.
Vertikális egerek eleve nem ajánlottak játékhoz, 3 okból:
1: mindegyik dög nehéz
2: gagyi szenzor van bennük
3: ez a fogás eleve nem kedvez a játéknak mert nehéz így pontosan irányítani az egeret. Persze precizitást nem igénylő játékokkal el lehet lenni.Talán az egyetlen ami kivétel lehet, az a Razer legujabb vertikális gaming egere, de egyrészt az is elképesztően dög nehéz (182gr
), másrészt 62e+ Ft, tehát a kereted 2-3 szorosa.
Mephike: az M5 még akár használható is lenne, de biztosan nagyon kicsi a kezéhez, illetve elég nehéz, bár legalább csak a fele mint a razer
-
Mephike
őstag
válasz
ripla #106732 üzenetére
Nézz rá a Keychron M5-re. Bár a cégnek már több egerét próbáltam, ez még nem járt nálam. Nem bántásból mondom, de az biztos, hogy fényévekkel korszerbűbb és játékra alkalmasabb szenzor van az M5-ben, mint abban az eszközben, amit most használsz.
-
ribizly
veterán
-
Én se osztom ezt a véleményt...
VGA és ventik kivételével szinte mindig használt hardvert veszek!
Ki lehet fogni olyat fél áron, ami szinte újnak mondható...
Soha nem bántam meg még semmit ezzel kapcsolatban!
Az egereim is használtan vettem és kb 4-5 évente kell csak cserélnem, pedig 0-24 be van használva...
100x inkább veszek egy Logitech MX használt egeret 10eFt ért, mint egy noném recsegő ropogó "hibázó" egeret ami igaz vadi új, de használhatatlan. -
-
kemotox
addikt
Hagyd már ezt a szar szöveget, senki nem mondta hogy 30 rugóért vegyél. G400 ha jól emlékszem 12 körül van aliexpressen. De inkább vegyél 3-4 szart 4 ezeré aztán majd rájössz, hogy olcsóbb lett volna egy minőséget venni.
Ha mindenáron fosokra akarod szórni a pénzed akkor oké, csináld, (bár nem tudom hogy akkor minek kérdezgetsz egyáltalán), de azért ez a "ti biztos gazdagok vagytok, hogy sokat költötök egy szaros egérre" szöveg nem kell.
(Nem, tényleg nem ezt írtad szó szerint, de nagyon ez jön le a kommentjeidből) -
-
Vanir
veterán
Ez esetben ekkora keretből gyakorlatilag mindegy, tapogass meg párat és válaszd azt, ami hosszútávon is kényelmes lehet.
Dency01: Azt sem szabad elfelejteni, hogy magasabb DPI értékeknél a legtöbb egér input lag-tól és jitter-től szenved, már csak ezért sem érdemes a videóban látott megoldást használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- RAM topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kompakt vízhűtés
- FOTÓS beárazás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Escape from Tarkov
- További aktív témák...
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Meross MTS150 okos termosztát
- KZ AM16 + AN01 fülhallgató BT fülhoroggal
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2/14"UHD(3840x2160)/i7-1185G7/48GB/512GB SSD Nvidia MX450(2GB DDR6)LTE,eSIM)
- Lenovo ThinkPad P14s/14 FHD(1920x1080)/i7-1165G7/32GB/512GB SSD/Nvidia T500(4GB GDDR6)
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest