- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
F34R
nagyúr
válasz
bognar110 #9953 üzenetére
aki jó játékos annak szinte mindegy mi van a kezében , persze gagyi szenzoros szarok itt nem játszhatnak nem tudom milyen a kova+ meglehet hogy jó , de addig ameddig nem tudunk róla többit s szar
.
ha gondold , és vagy kisebb a mancsod akkor valahol próbáld ki nekem ez az egér kilőve kone+ játszana de az meg 20k amiért nem egy normális egeret vennék.
-
tommjee
senior tag
válasz
bognar110 #9953 üzenetére
Roccat Kovára gondolsz ? szerintem az nem annyira kicsi
Kicsinek a Roccat Pyra mondható
és minden megszokás kérdése
Hiába adsz oda egy kezdőnek egy 20k-es egeret akkor sem lesz pro
itt az ellentét : Kodiak is Microsoft IntelliMouse Optical 1.1-t használ 400 DPI-s egér semmi extra
egy tökéletes gamer egér : 1600-1800 DPi 500-1000 Hz kényelmes forma , súly:100-110g körül 5 gomb és bírjon ki leaglább 3-4 évet (szerintem)
nem kell : világítás dual lazer 6400 DPI , 50g gyorsulás stb
-
Prison85
senior tag
válasz
bognar110 #9893 üzenetére
A szenzor a lényeges különbség. Míg az elsőt 1800as szenzorral szerelték és nagy rántásoknál kiakadt (kodiak beszámolója alapján is), addig a másik 3500as infrát kapott. Nem is a számok a lényegesek, hanem a pontosság és megbízhatóság. Le a kalappal az előtt, aki 2000dpi környékén és afelett tud játszani. Azok vagy AIMbotot használnak
vagy nem remeg a kezük egy cseppet sem és pályát tévesztettek (játék helyett inkább agysebészettel foglalkoznának - kifizetődőbb
)
Ghost padhoz még nem volt szerencsém így véleményt sem tudok mondani. A Giga egereit én csak irodai felhasználásra árusítanám, de a padjaik lehet, hogy jók. Ugyanez a helyzet a Roccatnál is: egérben gyengék, de a Taito-nak sikere van (és a Kave is népszerű). Mellényúlások voltak/vannak a Razernél is, lásd Lycosa. Egy átok volt az együtt töltött 1,5 hónap!
szerk
pr1mzejEE: ha jól tudom változtattak a görgő és a mikrokapcsoló konstrukcióján is. Görgő egy idő után bemondta az unalmast, akárcsak a bal klikk -
Prison85
senior tag
válasz
bognar110 #9887 üzenetére
Szia! Nekem Imperatorom van, tudnék róla mesélni. Kezdjük a rossz tulajdonságokkal:
-MX518 után szokni kell az oldalsó fényes műanyagot. Eleinte zavaró lehet, de pár óra játék után fel sem tűnik. Ugyanez jellemző a DA-ra is
-ahogy én tapasztaltam kemény felületű pad illik alá, mert a teszkós ócskaságon magától is életre kel a szenzor. Qck-n sem valami pontos, de lényegesen jobb, mint a száz forintos alátétek (persze ez egyértelmű)
-a szenzor kényes a porra és koszra. Én minden játék előtt áttörlöm a padot, hogy lehetőleg semmi se kerüljön az egér alá. Okozott már bosszúságot
-oldalirányban nem mozog a görgő, értelemszerűen nem programozható
-emelésre érzékeny. Többen is írnak a Z-axys problémáról, sajnos ez az 5600-as lézer szenzor átka. Ha megemeled, akkor egy kicsit ugrik a kurzor, de közel sem annyit, mint a Mionix
-drága
Pros:
-letisztult design - szerintem. Ha nem üzemel, akkor egy sima fekete egér, ami nem szúr szemet a laikusoknak. Szoftveresen ki lehet kapcsolni a ledek működését aktív állapotban is-állítható távolságú oldalsó programozható gombok. Az egér alján található egy "kapcsoló", melyet ha benyomva tartunk, akkor el tudjuk mozgatni a gombokat abba a helyzetbe, ahol a hüvelykujjunknak kényelmes.
-részletes szoftver, melyben minden lényeges dolgot megtalálhatunk és átállíthatunk (frekvencia, DPI, gombok kiosztása stb)
-jó firmware támogatás, ami többnyire a Razerre nem jellemző - lássuk be
-kopásálló talpak még kemény padon is (nálam Razer Vespula /Control side)
-nem folyamatos, hanem szakaszos/darabos görgő - nálam kifejezetten jó pont
-nem kopik le a logó (mint Roccatnél)
Összességében az Imperator egy egész jó egér, de nem éri meg a 30-40%-os felárat a DA-hoz képest. Inkább utóbbit választanám és vennék hozzá egy új padot. Az 5600-as DPI-t pedig hagyd figyelmen kívül, én 1300-on használom 1920x1080-as felbontáson, 1280x1024-en 800on ment
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- TCL LCD és LED TV-k
- Horgász topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Milyen autót vegyek?
- Honda topik
- További aktív témák...
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest