-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
superecneB
őstag
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
SURFACE #6632 üzenetére
Nem csak ő, hanem pl. én is. Meg sokan mások, akik ismerik személyesen vagy benne voltak a régi CS-s scene-ben.
Maya: Ja, lőhetek vele, mi? Legfeljebb bakot, meg magatehetetlen csecsemőket halántékon, egy csúzliból.
Szegény MX500...te pszichopata vandál, nem a szomszéd kertjében kellett volna ekének használni...
-
dudika10
veterán
válasz
SURFACE #6626 üzenetére
Ez a "haha, ha nem bizonyítod nem hiszem
" hozzáállás gyerekes és szánalmas.
Általános iskola végére ezt már általában kinövik a gyerekek. Ez a beszólás meg megint csak szánalmas. Én is tudok nem 1-2 emberről aki CS-vel vagy Q-val elég sokat nyert, Te ellenben eddig csak szegénységi bizonyítványt állítottál ki magadról ebben a topikban.
Inkább ignorálom a baromságaid ezentúl, ne is reagálj, teljesen felesleges. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
SURFACE #6492 üzenetére
Hát, ha a Diamondback egy rakás sz@r, akkor a Xai micsoda? Egy raklapnyi?
A gumis bevonat egy idő után hámlani kezd, meg az oldalán a gumicsík besárgul. Ennyi. Drivert föl köll rakni, oszt' csókolom. Se a nyikorgáshoz, se a ragadáshoz, se "borzalmas" 3G infrához nem volt szerencsém... -
CsiguszMaxim
senior tag
válasz
SURFACE #6487 üzenetére
Ezt amúgy muszáj? Nagyjából köze nincs a válaszodnak ahhoz amit kérdeztem de minden hsz-ed annyiból áll, hogy steelseries. Örülök neki, hogy ennyire bejön a téma de talán kicsit törekedhetnél az objektivitás felé vagy észérvekkel alátámaszthatnád az álláspontod, mert akkor a véleményed azt sugallná, hogy egy olyan ember válaszol aki tényleg tudja mit beszél nem pedig valami gamerpisti aki megnézett 3 CS worldcup-ot a youtube-on ahol a SS volt a főszponzor.
-
-
dudika10
veterán
válasz
SURFACE #6430 üzenetére
"igényeket figyelembe vevő" alatt a Qck+-ra gondoltam elsősorban de az egereknél is igaz.
A Qck mini 25*21 centi (tapasztalataim azt mutatják, hogy az emberek többsége ennyire (se ) mozgatja az egeret) a sima 32*27 centi (ez már az emberek 99,9%-nak elég) a Qck+ pedig 45*40 centi amivel már takarózni lehet, feleslegesen nagy, elhelyezése problémát okoz és feleslegesen kerül 3x annyiba mint a mini ha az is elég.
Xai jó, de mindenkinek más a keze és másként fogja az egeret, ezt is figyelembe kell venni, ha valakinek egeret szeretnél ajánlani. Fingergrip-hez ha tepsi méretű egeret ajánlasz például akkor a leendő gazdája nem lesz boldog és hasonló a helyzet akkor is, ha tenyeres fogáshoz mini egeret ajánlasz.
szerk.: ha valaki nem írja le az igényeit teljesen akkor kérdezni kell nem pedig eldönteni helyette, hogy mire lesz szüksége.
No offense.
-
dudika10
veterán
válasz
SURFACE #6423 üzenetére
Éljen a nem elvakult, igényeket is figyelembe vevő válaszadás.
Qck+ lepedő méretű, az emberek 99%-nak nem kell fele akkora pad se, de ha valaki palacsintasütőt keresne akkor is a qck+-t ajánlanád.
SS Xai meg megint ugyan ilyen ajánlat, bár az adatlapod alapján nem értem min csodálkozom.gferko: nincs semmi baja az optikai egereknek, az meg hogy régi megint csak nem mond el semmit (pontosabban elmond: ha még mindig nem cserélték le akkor annak lehet, hogy van valami oka és valószínűleg nem az, hogy szar).
-
nyunyu
félisten
válasz
SURFACE #6331 üzenetére
A kokemeny, izombol tekerendo mechanikus gorgojevel, meg a kinai mikorkapcsoloival?
Meg nem lattam masik gorgos egeret, csak a Steelseries/Roccat/Gigabyte egereket gyarto kinaiak termekeit, ami nem optikai uton merte a gorgo elfordulasat, hanem dinamoval...
Mondjuk arra meg nem jottem ra, hogy az uj kinai Omron D2F-J01F miben ter el a Logitech altal favorizalt D2FC-F-tol.
-
BullZeye
veterán
válasz
SURFACE #6032 üzenetére
Értelemszerűen azt favorizálod amid van
a qck pad viszont valóban jó, viszont macerás tisztítani, és hamar koszolódik, és minden meglátszik rajta. Viszont nem tűnik túl jónak ez a Xai, kivéve ha valakinek pici nőies keze van, nekem nincs.
Így értelemszerűen valami nagyobb lenne jó, ami most tetszik az a Logitech Performance Mouse MX, viszont picit irreálisnak érzem az árát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Honda topik
- Hardcore café
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Filmvilág
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest