-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
superecneB
őstag
válasz
0karmacoma0 #66348 üzenetére
A mostani IME 3.0-m (merthogy ez már a 2.) 2007-es. Komolyabb baja nincs, a görgője néha akkor is működésbe lép ha nincs vele interakció, ez meglehetősen ritka nem mondanám hogy nagyon zavar. Ellenben jele annak ami nyilvánvaló, hogy a sok km ami belement már ebbe az egérbe kezdi éreztetni hatását.
A mostani IME 3.0 előtt, ugyan ezt használtam csak az nem ilyen fegyveracél színű volt hanem ezüst-titán.Az egér fogása és karakterisztikája nagyon jó, bár ennyi év alatt akár szar is lehetne annyira megszokja az ember
1000hz-n használom, így a lassulása kevésbé érezhető nagy mértékű gyorsuláskor. (Egyébként még mindig jobb hogy lassul minthogy megálljon mint más egerek)
DA praktikus választásnak tűnt/tűnik mert:
Olcsó - nem 20k (nem mintha nem lenne rá keret de ebben az ársávban mozgó egerek évekke ezelőtt 10kt súroltak)
Formára méretre hasonló
Jó szenzorral szereltékEzek szerint az összeszerelés és az ahhoz felhasznált anyagok razeresen szarok továbbra is.
MX500, MX510 és MX518-am volt korábban, így lehet az az irány jobb [esetleg G400]. vagy [Maradjak az IME 3.0-nál és legalább lesz alkatrészem hozzá?]
Illetve meg Ebayen vannak színes IME 3.0-k. -
inf3rno
nagyúr
válasz
Nekem Razer Lachesis volt egy időben, csak mint utólag kiderült azt claw grip-re fejlesztették, ami nekem nagyon nem feküdt. Az is duplaklikkelt 2 év után a jobb gombon, még pont volt 1-2 hét gari, de a bolt megszűnt, ahol vettem, úgyhogy lecsúsztam róla. Talán jobb is, mert fájtak tőle az ujjaim, inkább visszatértem a Logitech-re. Átérzem egyébként a problémádat, nekem is megvan az a forma, ami tökéletes, csak sajnos már nem gyártják. Ez a 2 év egyébként elég jellemző elhalálozási idő, MX510, G7, G7, Lachesis, mind kb eddig bírta, egyedül a mostani G400 a kivétel a szabály alól. Bemákoltam gondolom, vagy valamiért most nem érvényesül a tervezett elavulás.
-
ribizly
veterán
válasz
Zowie EC széria? Az egy kicsit tartósabb és nagyon hasonló forma.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest