-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TeebyKay
őstag
válasz
bigsee #56221 üzenetére
Simán jó lehet a G302 csak menj el media marktba kipróbálni, mert eléggé megosztó formája van. A kovaval se jársz rosszul de vannak nála jobb egerek.
(#56202) 4264adam
Fingertiphez pont hogy az alacsonyabb egér szokott kényelmes lenni, magasabb háta van például az Asus rog Sica-nak, vagy ebayről a Razer Deathadder 3.5G takasta12-től, viszont utóbbit kifejezetten palmra szoktuk ajánlani.
-
nyunyu
félisten
A lecserélt kapcsoló volt Omron és China felirat rajta, persze attól még lehet Japán...
Maskepp nez ki a japan es a kinai Omron.
Utobbinak feher a pocke es a tetejebe csak Omron felirat van utve, oldalara a tipus melle van szitazva, hogy China.
Japan tetejebe Omron Japan van utve es szurke a gombja, meg egy fel mm-mel szelesebb a haza, mint a kinainak.Donor A4Tech egeredben melyik kinai Omron volt? D2F-FC vagy D2F-J01F?
Elobbi szeriat hasznalja a Logitech ~10 eve, asszem Razer is.
Utobbi szokott lenni a Gigabyte/SteelSeries/Roccat/ stb egerekben. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Van, ahol meg 9,8k. 13k a lehúzós helyeken, ahová épeszű ember nem megy vásárolni. Szerintem mondjad neki, hogy próbáljon mást hülyének nézni. Gondolom, úgysem nagyon tolonganak érte, ha csak úgy hátramaradt.
Ha kézre esik, jó az a Salmosa; @800 dpi, 500 Hz, accel off.
Ezek az oldalsó gombok...én mindig letiltom driver-ben.
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
~sigh
"Te sem..."---> úgy látszik, tényleg értelmezési problémáid vannak a magyar mondatokkal, pedig már kétszer írtam le ugyanazt. Szerinted mit jelent a "kínai gagyi" és a "sz@r szenzor" (Lehet azt, hogy minden ~5. rántásnál elvérzik? Lehet...)?
"Miután lejártam a lábam kisvárosunk számtech boltjaiban és nemkis pánikot keltettem az olyan kifejezésekkel, mint Razer, DeathAdder és Imperator (no meg Roccat)"
A RoKKaNt és Imperator említése esetén érzett pánikot teljes mértékben átérzem. Na de DeathAdder? OMG...milyen boltok ezek, lol?
G9 még mindig jobb, mint a RoKKaNt. Vegyél bele japán Omron-t.
-
Prison85
senior tag
"mivel konkrét rossz tapasztalatról nem sokan számoltak be..." Nézz körül és tedd fel a kérdéseidet a Roccat tulajok topikjában is. Néhány hsz-t azért kigyűjtöttem, hogy ne úgy tűnjön a levegőbe beszélek:
#14: Nah ezt a kis drágaságot küldhettem vissza gariba.
#15: Én volnék az egyik szerencsétlen, akinek eltört a görgője.
#16: Jujj mindenkinek van valami gond vele?az enyém ezek szerint kivételes darab
#18: Én meg úgy döntöttem hogy már csak azért is megtartom a 3. roccat egeret ami vissza jön cseregarival,adok neki még egy utolso esélytHa adnak mellé valami komolyabb "marketingcuccot", akkor én is veszek Roccat egeret. Karácsonyi akció keretében állítólag minden termék mellé adnak egy ilyet 2 év ráncfelvarrás, zsírleszívás és botox-garanciával:
tommjee: ez a kopott logo nagyon ocsmányul néz ki. Inkább lefesteném az egészet egyszínűre. Mégis jó a DA, arról nem kopik le a LED
-
-
tommjee
senior tag
Szerintem Lachesis vagy Imperator -t válasz a DA szerintem hanyagold
Talán annyi hogy a Roccat Kone v1-ből adtak ki pár hibás darabot görgő hibás volt !
De annyira nagy gond nincs velük mert most is használnak profi játékosok roccat egeret
Szerintem ha egy nagyon jó egeret akarsz venni akkor Logitech G500
A G9-et nem adod el ?
Van egy Roccat Kone egerem beszámíthatom ha érdekel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Milyen autót vegyek?
- Assetto Corsa EVO
- Egy óra, két rendszer
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Eredeti játékok OFF topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Windows 10
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Horgász topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest