- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
dobragab
addikt
válasz
bbdzyx #43675 üzenetére
Nem hinném. Eleve a 3.5G sem kompatibilis, egy csomó műanyagot kell hozzá faragni, hogy beleférjen oda, ahova kell. Aztán meg a Kinzu és a DA közös jellemzője az osztott nyák: a szenzor és a kapcsolók-görgő két külön nyákon van, szalagkábellel összekötve. Ez teszi lehetővé, hogy a szalagkábelt úgy pótoljam, hogy a megfelelők kapcsolódjanak. Az újabb DA-k nyákja nem osztott, egyben van. Ahhoz
1. ketté kéne fűrészelni a nyákot, hogy beférjen
2. rá kéne fusizni a forrszemekre a megfelelő madzagokat, csati híján
3. optimális esetben csak a kapcsolókhoz tartozó vezetősávokat kaszálod el, és nem kell semmit pótolni. Mivel le van festve a nyák és kétoldalas, nem hiszem, hogy könnyű lenne ellenőrizni. Ha esetleg még valamit el kell kaszálni, azt is átkötésekkel kell pótolni.Elvileg megoldható kis szerencsével. Na de egy 25k körüli egeret nem barmolnék szét ezért.
A DA 3.5G-Kinzu-együttállásnak van egy másik érdekes tulajdonsága, ami szintén kilő pár hibrid-opciót. A lencséjük ugyanis egyforma alapterületű. A lencsét oldalról pici peremek fogják, hogy el ne csússzon, és valamennyire a nyákot is tartja. Van még egy széria, ami osztott nyákot használ: az MX5xx - G400x. Azoknak viszont tök más formájú, ovális-szerű lencséje van, így azok is kilőve...
-
MacEdm
tag
-
kemotox
addikt
válasz
bbdzyx #41108 üzenetére
Zseniális szerintem, kurva nagy trollok dolgoznak az A4Technél
Már várom, hogy megjelenjen valami vérpistike, aki majd jól elmondja, hogy miért ez a legjobb cucc, és hogy a már tizenakárhányéve bizonyított legendák miért szarok
Komolyan mondom, még egyszer ennyi gomb, megcsinálják balkezes változatban és, aztán lehet is kukázni a klaviatúrát, a dual wield egérhasználaté a jövő -
sagit
veterán
válasz
bbdzyx #40403 üzenetére
Hát felraktam amit felajánlott ( Synapse )
Ez miért rosszabb és akkor miért mindegy már? Nem lehet letörölni és újrarakni a legacy-t?
Illetve milyen LED-ek vannak a Deathadder 3.5G-ben? A 2 kék ledet kicserélném 2 fehérre, jönnek lassan a kapcsolók is és akkor 1 körre megcsinálnék mindent.
-
Dave567
addikt
válasz
bbdzyx #40027 üzenetére
De mi a baj a szenzorával nem értem?
Volt egy teszt róla, erre az egérre lett cserélve egy másik, és igen komoly kis értékelést kapott.
De úgy látom minden egér ami tetszik nekem az sz@r, vagy túlárazott, és ki néztek a Topicból miatta.
Komolyan nem tudok választani már, Mx Revot ami nagyon komoly kis egér volt eladtam, mert vezeték nélküli volt, nem passzólt a játékokhoz, ez volt az egyetlen baja.
Valami sok gombos kis gedva kell nekem ami még tetszik is, mert azért nézzen már ki valahogy az a fránya egér. -
sagit
veterán
válasz
bbdzyx #40009 üzenetére
Megrendeltem a Deathadder - t a linkelt oldalról, most várunk.
Erről a kapcsoló csereről írnál kicsit? Mivel gari nem nagyon lesz úgyse az egérre szívesen kicserélném a kapcsolókat. Miben lesz jobb tőle? Hol kapom meg a kapcsolókat? Forrasztva vannak a nyákra? (mondjuk az se baj)
Amúgy az eladó honnan szerzi az egeret, azt lehet tudni?
-
PitLee
őstag
válasz
bbdzyx #39895 üzenetére
Nem tudom ismered e ezt a Japán srácot, ő foglakozott ilyen tesztekkel. Amúgy itt egy A4tech összecsapkodós progi.
-
Szoszo94
őstag
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
bbdzyx #39828 üzenetére
Nem beállítottság kérdése, hanem tapasztalaté. Valami nem vesz meg azzal, hogy "új", a belbecs a lényeg.
Nem olyan régen még simán hozzá lehetett jutni, de aztán kezdtek eltűnedezni. Persze ami jó, az erre a sorsra jut. A Razer a Mantis-szal (legjobb Razer pad) ezt kopizta, több-kevesebb sikerrel.
Én is már megbántam, hogy anno eladtam, pedig 2 év aktív használat után (még normális glide sem volt az egéren, csak a stock WMO talpak, műanyagból!) gyakorlatilag úgy nézett ki, mintha új lenne - csak nagyon minimális kopás volt rajta. A felület is igen über volt; az Everglide az Everglide. Csak az Allsop előzi be, mint all time favorit. :>Kb. egy hete láttam eBay-en egy fnatic Edition-t $55+postáért. Ki kell fogni. Sajna egyre ritkább madár.
Amit szívesen kipróbálnék, az az eredeti Fatal1ty FatPad.
-
jeni
félisten
válasz
bbdzyx #39738 üzenetére
sajnos mobilról írva,minden zagyvaságot odarak helyettem,a lényeget leírtam. a mondat második része arról szól,ha várok 2 napot akkor még nagyobb a difi a Logitech (10000 Ft Hardverker) javára (jelenleg az Oáziscomp-ban kapható 12000Ft-ért). magyarán jóval olcsóbb lenne a Rivalhoz képest ami 14000 Ft + 500 Ft lenne a Clickponton keresztül meghozatva.
-
Wayne
aktív tag
válasz
bbdzyx #39570 üzenetére
Remélem el is fogja küldeni. Volt már rossz ebayes élményem, amikor valami értékeset gombokért sikerült megvennem, aztán jött az üzenet, hogy sorry leejtettem, már a kukában van. Csak hogy ON is legyek: az egér tényleg csak 400 dpi-t tud? Ez mennyire zavaró? Vagy elég csak a sensitivityvel kompenzálni? Maximum majd helytelenül "pakolgatom" az egeret
-
válasz
bbdzyx #39532 üzenetére
Bizony vannak gondok vele. Sokan panaszkodnak a driverre, de a burkolat is elég óccsó.
Elég sokat olvasgattam és magamat a szerencsések közé sorolhatom. Nincs driver hiba és az írásomban látható lötyögő gombokon kívül nemigazán van gond vele. (Miután kicseréltem japán omronokra a switcheket, már ez is majdhogynem teljesen eltűnt.) A görgő meg sajnos azért lett olyan gagyi, mert passzolnia kellett a WMO burkolatába. Éljen a népakarat...
Sem a disztribúció, sem az egér nem olyan lett, mint ahogy sokan elképzelték.(#39533) [oWn]f4te
Jah, de ha tönkrevágja az egeret, akkor azért már más a helyzet.
-
johndeegwed
tag
válasz
bbdzyx #38840 üzenetére
Valójában van egy inteli mause 3.0 azzal fps-eztem eddig meg szerintem fogok is.
Viszont wow stelsiries elég oclcsón vettem használtan jó vételnek tűnt. Mennyit érhet egy wow-os gamernek?
Nekem az a furcsa rajt hogy nem világít az optikája ez normális ennél az egérnél?Esetleg cserélném is fps game egére.
-
johndeegwed
tag
válasz
bbdzyx #38840 üzenetére
Valójában van egy inteli mause 3.0 azzal fps-eztem eddig meg szerintem fogok is.
Viszont wow stelsiries elég oclcsón vettem használtan jó vételnek tűnt. Mennyit érhet egy wow-os gamernek?
Nekem az a furcsa rajt hogy nem világít az optikája ez normális ennél az egérnél?Esetleg cserélném is fps game egére.
-
-
-
válasz
bbdzyx #38491 üzenetére
Ha a fizikai gyengeségeket ki is javították, még mindig ott tartanak, hogy nem képesek olyan egeret gyártani, amiben lehetne FW-t frissíteni. Így a firmware-es hibák örökéletűek.. Grat Zowie. Ráadásul az újabb, pl. 3310-es szenzorok adta lehetőségeket sem tudják kihasználni a szoftver hiányában.
Nekem erősen úgy tűnik, hogy a Zowie a lehető legkisebb munkával /semmit tevéssel ugyanannyiért vagy drágábban akarja eladni az egereit, mint más gyártók.
Pl a Logitech ugyanennyiért ad egy jobb szenzort, kvajó szoftvert, belső memóriát, frissíthető FW-t, többi sallangot, amik vagy kellenek vagy nem. (makró, karácsonyfafény, stb, stb.)Én úgy vélem, ha ezt folytatják, akkor el fognak tűnni a többi normális gyártó közt, föleg most, hogy rengetegen elkezdtek normális egeret gyártani és mind többet kínál, mint a Zowie. (A forma meg ugye szubjektív, azzal felesleges (ellen)érvelni)
-
-
Zsiráfnyál
aktív tag
válasz
bbdzyx #38199 üzenetére
A régi Naga nagyon tetszik, de a kábel nélküliség nálam alapvető elvárás, ezért örültem nagyon ennek az újnak. Jelenleg kb 4 éve egy Logitech Performance mx-et használok, alapvetően meg vagyok ezzel is elégedve, de egy kicsit "lötyögős" (gyárilag, újonnan is, nem az idő tette ilyenné), és kevés rajta a gomb (kb arra lenne szükségem, mint ami a Naga oldalán a hüvelykujjnál van). A csilli-villi LED-ek engem sem érdekelnek.
Olyat még nem hallottam a Razer-ről, hogy gyenge minőségű egereket gyártana, de most akkor kicsit jobban átnézem ezt a topicot, nem igazán vagyok otthon az egerek terén, csak néha megakad a szemem egy-egy szimpatikus példányon. A lényeg, hogy vezeték nélküli legyen, legalább 7-8 extra gomb legyen rajta, és alapvetően masszív, jól összerakott, minőségi cucc legyen (+ nem baj ha kicsit nagyobb, mert én sem vagyok éppen apró termet, de azt hiszem ezen a téren elég szűk a választék).
-
Pete55555
addikt
válasz
bbdzyx #38184 üzenetére
És akkor már kell a gémer egér? Írtam, hogy az esetek 80%-ában netezésre lesz használva.
Nem, nem egyszerűbb, ha már az egérbe be van építve, nem kell külön megvenni...Nem fétisem leszarni az ajánlásokat, csak még egy olyan egér ajánlást sem kaptam ami megfelelne fogásra.
Itt meg fétisük az embereknek figyelmen kívül hagyni azt, hogy nem mindenki izgul rá a szenzorra, és vesz meg olyan egeret, ami amúgy k*rvára nem áll a kezére, nem annyi gomb van rajta, nem annyiba kerül, mint amilyet szeretne, de jó a szenzor az a lényeg.Mert a többi egér fos, szar hulladék, mert nem 1, hanem 5 ms-os késése van, meg ha elhúzod 3 métert, akkor téved fél centit.
Oké
Próbáltam megfogadni a tanácsokat, megvettem a DA-t, de nem jött be. Átnéztem az összes ajánlott egeret, de a nagy része vagy túl nagy, vagy drága, vagy nem is lehet beszerezni. G100s-t sajnos csak akkor lett volna lehetőségem megtapizni, mikor már a DA megvolt, de ha megyek nyíregyre legközelebb megnézem, hátha jó lesz. (de nem valószínű)
De pl ottvan a Roccat Lua/Prya, amit nem is ajánlott itt senki, magam bukkantam rá, és fogásra úgy néz ki jók lennének, és árban sincs elszállva egyik sem.
ergyább darabokat keresgélj a neten
Egy "gagyi" egeret linkeltem be e-bayről.
Az A4techet pedig ~ 4 éve használom, és teljesen meg vagyok vele elégedve.Azért keresgélek még mindig, meg linkelgetek, mert próbálok találni egy itteni hozzáértők szerint is jó egeret találni. Csak épp rohadt nehéz a 12-13 centis egerek között egy 10-11 centiset találni...
-
kemotox
addikt
válasz
bbdzyx #38114 üzenetére
Rencör-visszaállítás? Azt hogyan? Én konkrétan másik gépen, másik oprendszerrel próbáltam, és arra a gépre még soha nem volt felrakva a synapse nevezetű fertő. Érdekelne a dolog, mert itt egy javításra váró DA már évek óta, de emiatt a fos miatt nincs kedvem hozzányúlni sem.
-
-
-
Pocok256
veterán
-
Cheesy
őstag
válasz
bbdzyx #37381 üzenetére
Nézegettem párat, a méreteikkel együtt.
A DA 3.5 ugyanolyan hosszú (127mm), mint a jelenlegi GM6800 (127mm), ami a fogásomat tekintve (munka közben erősen claw, egyébként palm/claw átmenet lehet szerencsésebb lenne, ha rövidebb volna.SteelSeries SENSEI RAW Rubberized is tetszik, de a 125mm hossz nagyon kis különbség.
Logitech egerek nem jönnek be, néztem a G400, G300, az edigital által reklámozott Hyperion Fury-t.
Roccat Kone Pure Optical is tetszik, 120mm hosszú, viszont a görgő mögötti +/- kapcsolót tuti, hogy rengetegszer nyomnám le véletlenül az idióta fogásommal.
Steelseries Kana sem rossz, 124mm hosszú, de ez a bal-jobb oldalt 1-1 gomb miért nem tud 1 oldalon lenni? Vagy az már akkor Sensei RAW?Tanácstalan vagyok.
Csuklóból mozgatom a egeret, enyhe ujjrásegítéssel, nem karból. Munka közben, claw grip, a tenyerem aljának közepéhez hozzáér az egér háta, a Gigabyte logó le is van dörzsölve. Nem pont úgy jó, ha hozzáér?
Mert ha igen, akkor maga az egérméret (hosszúság) nem volna rossz. -
Sinesol
veterán
válasz
bbdzyx #37303 üzenetére
Ja, én is rá jöttem...
Csak naivan azt hittem esetleg itt értenek valamit a témához, mert ugye ezernyi egér van az említett árkategoriaban, gondolom vannak jobbak és roszabbak is köztük és gondolom a tanácsadás a forum célja, nem az öncélú humorizálás 1 kiló kenyérrel... -
törölt tag
válasz
bbdzyx #36804 üzenetére
ilyen az, amikor a marketingest hagyják hiperaktivkodni és szerinte tervezni terméket... de ez még hagyján, a "driver-DLC" húzásuk az, amihez kell a vastag bőr... pedig a Bloody V3/m még akár jó is lehetne egy jóféle szenzorral, mert formája nagyban hasonlít a Razer Deathadderéhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Meross MTS150 okos termosztát
- KZ AM16 + AN01 fülhallgató BT fülhoroggal
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2/14"UHD(3840x2160)/i7-1185G7/48GB/512GB SSD Nvidia MX450(2GB DDR6)LTE,eSIM)
- Lenovo ThinkPad P14s/14 FHD(1920x1080)/i7-1165G7/32GB/512GB SSD/Nvidia T500(4GB GDDR6)
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest