-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz
lemusz #46960 üzenetére
+ 4264adam
én vasárnap rendeltem, és tegnap este lett csomagolás, aztán feladás. ma jött meg. sztem nektek is maholnap dolgozzák fel.
mondjuk amikor a garipapír ügyében beszéltem velük, jeleztem nekik, hogy kicsit bekaphatják, hogy felszámolták a postaköltséget... igaz vasárnap még tényleg felszámolta a weboldal, de csak kedden dolgozták fel
-
4264adam
veterán
-
kemotox
addikt
válasz
lemusz #46851 üzenetére
Ez miért bizonytalanság? Nem fogy a cucc és próbálják elszórni. Az meg, hogy elosztják a boltok között, szerintem tök természetes. Nagyjából azért egységes kínálatnak kell lennie mindenhol.
Nemtudom mi ez a paranoia. Azért MMből elég sokan vettek már G100s-t és nem volt még rá panasz.
De ha biztosra akarsz menni, akkor privátban megírom a címem és azonnal továbbküldheted nekem 5 kilóért, és akkor nagy baj nem érhet -
Vanir
veterán
válasz
lemusz #46837 üzenetére
Nekem is ezt írta. Kár, hogy visszaküldeni többe kerül, mint amennyit kapnék a refundból.
-
Gzolo
senior tag
-
dobragab
addikt
válasz
lemusz #45777 üzenetére
A Sensei RAW-on azért nem működött a tape-trick, mert nem működhetett. Lézeresen nem fog működni.
Nem igaz, hogy mindegyiknek alacsony a LOD-ja. SS Kana v2, Genius Maurus, CM Storm Alcor, G400s, és egyéb A3090-származékok LOD-ja magas. Viszont mivel mindegyik optikai, tökéletesen megy rajta a tape-trick, még ha baromi magas is gyárilag.
CM Storm Alcoron is megcsináltam, teljesen jó a LOD szigszalaggal.
-
Vanir
veterán
válasz
lemusz #45780 üzenetére
Mink csóró magyar létünkre nem tudtuk még tesztülni, ellenben az ócéenes kollégák már igen.
Bár ez nem a tudományosabb fajta leírás, inkább csak a mindenki dob róla két mondatot kategória. -
MarcZ
senior tag
válasz
lemusz #17814 üzenetére
Lehet a low senses 6000 DPI-s is, csak a játékban a sensije legyen low. Nem azon múlik, hogy milyen kevés a DPI, hanem, hogy hány centibe telik, míg a 180 fokot leforgatja. Például:
Én CoD4-ezem, 1000 DPI-n használom az MX518-am, és a játékon belül 0.57 a sensim, így fordulok 27-30 centit, de lehet a sensim akár 3000 is, de akkor a játékban nem 0.57-nek kell lennie, hanem 0.10-nek pl., hogy azt a 27 centit leforgasd. Attól az még lowsens.(#17817) WolfheartGR: Én annyira nem kezdtem magason, anno G500-am volt, és 2k CPI-n toltam, szerintem az nem olyan magas. Ma már 1000.
-
-
nyunyu
félisten
válasz
lemusz #17536 üzenetére
3 vezeték van: egy zöld műanyagos, egy fehér műanyagos és egy műanyag nélküli sok vékony rézszálból álló
USBnek negy laba van: egy tap (+5V), egy fold (GND), meg elvileg 2 adat. (D+/D-)
Sok vekony rezszal az arnyekolas/fold lehet, annak nem gond, ha par szal meg van torve.Viszont azt csupaszon meghagyni nem biztos, hogy jo otlet.
Ugyan nem fog agyonvagni a villany, de az eger mukodeset zavarhatja, ha veletlenul rovidrezarodik vele egy jel lab. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest