- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nemtabo
aktív tag
válasz
frango13 #11162 üzenetére
Mikor beadta a kulcsot hétvégén az egerem, akkor tecskó gazdagságosba rongyoltam el azonnalosba és ez volt a legértelmesebb:
http://ipon.hu/webshop/product/_icon7_d200_usb_feher/27306
1600-on meg elvileg, de a görgője egyszer behalt, szétszedtem kitisztítottam, és összeraktam, de akkor sem ment. Áttértem a szovjet módszerre rávágtam egy nagyot, miközben kilátásba helyeztem a hulladék-hasznosítóműbe történő továbbítását, azóta tökéletesen működik.
Este ha játszok visszateszem, 1200-ra és kipróbálom úgy is.
Hz tuning? ezzen a 1.000..-Ft-.os egérrel? -
nemtabo
aktív tag
-
nemtabo
aktív tag
válasz
frango13 #11154 üzenetére
ha elolvasod az első hozzászólásomtól, akkor meglátod ki öli meg. Mióta érdeklődtam kb. 3 értelmes választ kaptam, egy kolléga a Mionix Naosról, egy a Cyber Snipáról és egy a Razer DeathAdder V2-ről. Ennyi volt az info a többi : hsz, első oldal, szar, csak hsz. ezt olvastad?
-
-
superecneB
őstag
válasz
frango13 #9427 üzenetére
Ha lehetne is könnyíteni rajta, megint megszoknád és már az lenne a nehéz
Jaj Dexter-2000 mit fogsz ezért te kapni
Kalandor: Nekem is ezek tetszenek az 515 leginkább, hasonlót már fogtam, ha jól emlékszem neked is kicsi kezed van szerintem tetszene. Egyébként nekem az MS megoldása is nagyon igényesnek tűnik, a logi görgő viszont nem rossz. (Itt a Wireless Mobile Mouse 6000-ra gondolok)
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
frango13 #9416 üzenetére
Kiveheted a görgőt + az oldalsó gombokat. Azzal valamennyit tudsz belőle faragni.
"Csak lőni nem lehet vele..."
Pont ezért.
500 Ft-ot tartom, a tappancsokat meg te tarthatod.superecneB: "Nem nagyon, de csinálj meg 15 fekvőtámaszt és nem fog bántani az a 15-20g"
Lehet, hogy neki is csuklóproblémái vannak, ott pedig nagyon is számít az a kevéske.
-
superecneB
őstag
-
iamthesonar
aktív tag
válasz
frango13 #9160 üzenetére
en negyjabol az osszes mx518at 125hz-n hazsnaltam ami a kezem alatt volt es soha nem volt baj vele... es mas ismerosom se panaszkodott soha ilyenre pedig125-250hz-n hazsnaljak a legtobben... valoszinuleg egyedi bug a te peldanyodban... de ha 500hz-n nem csinalja es azon szereted akkor kb mindegy is..
-
hippodrom
csendes tag
-
Ribi
nagyúr
válasz
frango13 #8892 üzenetére
Mert?
Gyorsulas 2 cmen is 20G es 20centin is 20G.
Csak a vegeredmeny lesz nagyobb sebesseg.
Illetve szerintem amikor 20 centin huzod akkor is kb az elso (mondjuk) 0.3 centin gyorsul fel annyira az eger mint amivel a tovabbi 19.7cm-ert megteszi. Igy gyorsulas szempontjabol az a +18cm semmit sem szamit.
Bar szerintem joval gyorsabban lehet mozgani a csuklot, mint az egesz alkart.
Kb 4x annyi suly. -
iamthesonar
aktív tag
válasz
frango13 #8074 üzenetére
hat mx 518 ala en nem feltetlenul goliathusst ajanlanek hanem steel qck-t vagy qpad ct-t inkabb de a leirtak alapjan tokeletes lesz arra a sniperkedesre. a g500 lazer szenzora verzett volna 2000dpi alatt a hirtelen rantasoknal... hoszzutavon annyit rola hogy nagyon sok PRO CS-s cimboram kb 7 eve hasznalnak mx 518at elegedetten es nem cserelik le!
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
frango13 #8068 üzenetére
Internetes "egértesztek" 95 %-a egyszerűen egy baromság (mint ezt a topikban némileg feljebb már alaposan kitárgyaltuk), amit "rendkívül hozzáértő" egyének szoktak elkövetni. Ezeknek hinni botorság.
MX 518 biztos, hogy bírja azt a "gyűrődést".
A valóságban (nem papíron!) a G500 nem a továbbfejlesztett verzió, hanem a gagyisított változat. Már nincs benne meg az a fenomenális optika, hanem kicserélték egy enyhén szólva is megkérdőjelezhető lájzer™ szenzorra...
Ahogy Motion_Blur is írta, 800 dpi felett az már kb. parasztvakítás. Az 1800 dpi-nél több meg már végképp teljesen értelmetlen.
Elmondom neked, hogy az én ~9 éves MS IM 1.1a-m a maga 400 dpi-jével és 9000 FPS-ével MINDENRE elég (komoly játék, Photoshop, bármi - mindez két monitoron). Low sens-hez (CS 1.6), mid-sens-hez (CoD 4), high sens-hez (Quake III Arena) egyaránt. Sokféle egeret kipróbáltam már, de mindig visszajutottam ide. Maximum a felhasználó lehet a szűk keresztmetszet, nem az optika.
Amúgy ezt most 250 Hz-en használom (támogatja az 1000-et is).Muszáj valahogy vásárlókat toborozni, ezért mindent ráírkálunk az adatlapokra, meg "továbbfejlesztjük" a meglévő technikákat, mert ha nem tennénk, akkor lohadna a vásárlási kedv (mivel sokan egyszerűen képtelenek befogadni a tényt, hogy (egér esetén legalábbis) sokszor a régebbi technológiák sokkal használhatóbbak, mint az újak). Az a baj, hogy ennek eredményeként nem jobb egerek születnek, de még csak azonos színvonalúak sem.
1000 Hz (0,1 ms) felesleges, bőséggel megteszi az 500 Hz (0,2 ms) is. Legalább kevéssé terheljük az USB-t, ill. a processzort. Megbízhatóbb is így a történet.
Ha játékra keresel egeret és csak újonan vásárolhatóak jöhetnek szóba, Logitech-fronton nincs jobb alternatíva az MX 518-nál.
Sokat bizonyított (professzionális szinten is). Nem véletlen, hogy a mai napig gyártják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Kerékpársportok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- weiss: Pant* rant
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Milyen légkondit a lakásba?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Megújul a Facebook mobilalkalmazása
- További aktív témák...
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest