- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ribizly
veterán
-
válasz
copass #85718 üzenetére
Nekem is vennem kellett sürgősen egy ilyen egeret, mert az esti klattyogtatás kikészítette az asszonyt. Hát, inkább lefekszem korán és megvárom kínából a silent kapcsolókat.
Egy hulladmány az az egér. Desktopon is kínszenvedés a taknyon csúszó kurzort kergetni a fix CPI értékű egérrel. -
kocsiska15
tag
-
kocsiska15
tag
válasz
copass #85623 üzenetére
Synthwave
nyilván te sokkal jobban értesz hozzá, de én is úgy látom, szóval örülök is mint fajom a markának
(és igen, az MM710 is remek lett volna, de na.. nem fogok panaszkodni..)
copass
megnéztem, és ezt az eMag forgalmazza, szóval akkor ezzel is jól jártam most! a 2 év gari meg nem rossz szerintem (azért remélem nem járok úgy mint a Lix Plus-szal..)
illetve ahogy írtam feljebb ha TÉNYLEG nagyon nem jönne be a formája, 14 napig szintén visszaveszik full visszatérítéssel, nó kvescsönsz eszkd -
-
Xelo
addikt
válasz
copass #85520 üzenetére
én a logi g305-öt ingyen adtam egyik barátomnak, a steelseries rival 3 wirelesst meg 12-ért raktam fel hardverapróra (én 16-ért vettem újonnan), pár nap alatt el is vitték. nekem HA-n mindig az a taktikám hogy megnézem mások mennyiért árulnak hasonlót, és annál picit olcsóbban adom, viszont hozzáteszem hogy az ár fix alku nincs. nekem ez így kényelmes, nem fárasztanak az érdeklődők hülyeségekkel, és általában minden cuccom elmegy max egy héten belül, de sokszor még aznap amikor felrakom a hirdetést. januárban vettem pl xbox series s-t 85-ért, rá pár hónapra meg eladtam 80-ért. de kinek mi a cél, sokan nyerészkedni akarnak, én meg örülök ha nem bukok sokat az adott cuccon és hamar megveszik.
-
törölt tag
válasz
copass #85520 üzenetére
alapvetően az van, hogy az emberek tudatlanok.
Vagy csak annyi már a szemét, hogy nincs rá idő/energia hogy külön külön foglalkozzanak a dolgoknak a lelki világával. Ha nem tulajdonítanak neki értéket, a használt piacra sem teszik ki, és ha nem tudják mi az, el sem tudják ott adni, így értelme sincs ezzel próbálkozni. Ugyan ez megvan a másik oldalon, olyan szinten meg vannak hülyeségekkel vezetve az emberek /no öntudat/ hogy szinte senki nem tudja hogy mit vesz, csak hallotta/látta hogy ez mennyire jó és megveszi.
Engem direkt olyan dolgok érdekelnek csak!, amire a tömegek azt mondják hogy sz@r/hülyeség/kurvára nem éri meg megvenni az adott feladatra. Abban benne van a kihívás, de azért szokott sikerülni rendszerbe állítani ezeket a dolgokat.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
copass #85203 üzenetére
Anno volt A4Tech egér+bill párosom (vez.nélküli) és az míg el nem kopott ment
Ilyen pók mintás is volt (elajándékoztam egy idő után, azt is szerettem) talán ebbe sem csalódok.Itteni ajánlásra ha jól emlékszem vettem már, de nem jött be (ezért van Mad Catz ami elmegy, de pici)
Jelenleg a Bloody érkezik és várom, de azért tessék:
1. Mennyi a keret? 15-16k max.
2. Használtpiac játszik? Játszhat, de sok gari előny!
3. eBay, külföldi rendelés játszik? Jelenleg nem
4. Mire használnád az egeret? Mindenre
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)? tenyérbe
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben. L+ (10-es kesztyű méret)
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod? Jó ha többet is tud mint 4-5000 DPI (ha ez a kérdés)
8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.) DPI állító legalább + 2-3 gomb extraRemélem így jó.
-
freelanced
addikt
válasz
copass #84887 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Lehet, majd kipróbálok valahol egy nehezet, már rég nem volt a kezemben a sajátomon kívül másik egér.
Köszönöm a válaszod!
Igazából nem hiszem, hogy jobb lenne a Viper, és igen, az a tíz gramm valóban jó, szóval akkor már lehet a GPXS is, miért is ne.Az a baj, hogy mind az Ergo mind a Veritcal olyan, hogy kéne két három hét tesztelés, hogy tudjam tetszik-e, de ez nem annyira megvalósítható, viszont csak úgy "kidobni" ennyi pénzt aztán a fiókba tenni, az sem túl vállalható. Egyébként veled kell egyetértsek, szerintem se feltétlenül a legjobb az Ergo, viszont van azért előnye, tehát azért egy másodlagos eszköznek hasznos lehet, mert akkor mondjuk a fele nap a hüvelykujjal irányítok, fele nap a többi ujjal, egyébként meg estére, játékra ott a sima egér. Anyagilag nem olcsó, de már így is három különböző terhelés érte egy nap a kezem, egy helyett, ami azért nem elhanyagolható. Ettől függetlenül viszont nézek valami Trackballt akár a Kensingtont vagy az ajánlott Logitech-et, azok még nincsenek horror áron, kipróbálom őket aztán kiderül.
Egyébként az MX Ergo mellett ott az M575 meg az M570 is ami olcsóbb alternatíva, kisebbek is, mondjuk az Ergonál a döntés szerintem (elviekben) hasznos, aztná gyakorlatban ki tudja.
Egyébként a vége úgy is az apránkénti kipróbálás lesz, talán az a legbiztosabb.
Köszönöm a részletes leírást meg a véleményeket, tapasztalatokat, kár, hogy ennyire problémás a Master egyébként, mert felszereltség terén egy jó koncepciónak tűnik egyébként.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
copass #84790 üzenetére
Szerintem ezt nekem akartad címezni.
Alapos akkor lenne, ha lenne mindenféle mérés (de legalább perfect control, polling rate és Paint teszt), meg némi előtörténet/bevezető. Flexet sem néztem; minimális van, de nincs véletlen aktuáció. Satuba nem fogattam, de jól össze van rakva, nem deformálódik össze-vissza. Tl;dr minőségi cucc benyomását kelti, ami összhangban van a dobozzal és annak tartalmával.
Mindenesetre nincs mit. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
copass #84727 üzenetére
Itt egy másik, igaz, majd' 10 grammal nehezebb; ASUS ROG Gladius III.
6 gomb, DA-s forma, PMW 3370, hot swapes kapcsoló foglalatok (háromtűs mechanikus és öttűs Omron optikai switch-ekkel is kompatibilis; japán D2F-01F-ek helyett most az utóbbiakat mellékelik grátiszba), külön csavarfuratok, CM szintű parakábel, virgin grade teflon, háromzónás RGB, ~76 gramm. Plusz igaz, hogy az ASUS szoftvere sem jújdejó, de az iCUE-nál talán derékebb egy fokkal.
Papíron eléggé hot cake, ha valaki böhöm ergóra vágyik.
-
Zaied
addikt
válasz
copass #84684 üzenetére
copass
Szerintem ez egy összenyomott Steelseries Rival 300/310 formára, talán ez a legközelebbi.
Emiatt csalóka is, fingertipezem, nekem lehetne egy kicsit hosszabb, de ezt még lehet meg tudom szokni.Amerigo57
Kábeles verzióról van szó, nem a vezeték nélküliről.Synthwave
Elképesztően lassan jött meg, már ott voltam hogy nem is kell kis se hozzák, de mikor szóltam volna jött meg. 5 nap kiszállítás raktárról bestbyteHavernak is gyorsan vettünk egyet ő neki másnap megjött máshonnan...
-
Katana28
csendes tag
válasz
copass #84656 üzenetére
Munka és média lenne a feladata. Játékot csak példának hoztam fel. Arra G502-őt használok. Az M705-nél a görgőben van ilyen oldalra klikkelés, na azok vannak beállítva nekem egy-egy fontos gombra, ha nincs kéznél a klaviatúra. Az MX-nél nincs ilyen gomb, így alternatívának a horizontális görgő két irányát szeretném használni. Azt tudom, hogy van keystroke funkciója, mert néztem ismertetőket, de nem térnek ki rá, hogy irányonként lehet-e állítani.
-
Liso
csendes tag
válasz
copass #84387 üzenetére
Így van, egy 300 ezer forintos TV-nél nem sok a 2500 forint, de egy 15 ezres egérnél elég nagy bukta, ha kizárólag a vételárat adják vissza és a futárt bukod. Sőt, ha csak a visszaküldés árát bukod az is elég bosszantó lehet, mivel az ablakon dobtad ki azt az összeget. Az emag kicsit drágább, de ők a vételárba ezeket a rejtett plusz költségeket is beleszámolják szerintem.
-
SzlobiG
félisten
válasz
copass #84323 üzenetére
Közbe erre rájöttem ahogy írod balra nyomva a görgőt nem nyikorog. Na de kérdem én majd 30e ft-os egérről beszélünk és ilyen bagatel hibával?
Biztos nem szedem szét már megírtam a mailt a vissza küldésről, maradok a jól bevált GPWX-nél, csak ne fussak bele dupla klikk hibás darabba.
-
-
-
Yeffy
veterán
válasz
copass #84057 üzenetére
koszi a reszletesebb magyarazatot.
igen, probaltam ezt a babzsak jellegu alatamasztekot, valahol meg is van, de tobb honap utan sem tudtam megszokni, idegesitett, h "az utban van".pedig sok mas helyen is olvastam, h mennyire hatekony tud lenni.
ha egeret nezzuk, mit javasolnal? melyik modellt, ami nekem tudja, amiket szeretnek? DPI-ben is szeretem, ha minel nagyobbra lehet (a jelenlegin asszem "csak" 1600 a max, 2400 legalab jo lenne), szeretem, ha minel kisebb mozgasra tud minel nagyobbat "ugrani"/mozdulni az eger.
e szempontbol amugy imadtam a G602-met, meg a customizalhato gombok, illetve az extra "talp" a huvelykujjam pihentetesehez is jo volt benne. -
Yodamest
veterán
válasz
copass #83871 üzenetére
Nálam az egyik fontos, ám szerintem nem annyira általános szempont, hogy a tőlem távolabb eső thumb buttont kényelmesen, erőlködés nélkül el tudjam érni. Ez így bagatelnek tűnhet, mert hát kinek nem fontos ez? de valójában sokan nem is használják azokat a gombokat csak max böngésző előre-hátra tekerésre, ahhoz meg nem zavaró ha kicsit nyújtózni kell.
És durva, de ezen az egerek nagy része el tud hasalni, mert annyira előre teszik azt a gombot sok esetben, meg olyan pici, vagy nehezen lenyomható, hogy nem kényelmes. Ezért is örültem nagyon az XM1-nek majd mégjobban az Xtrfy M4-nek, NA AZON HIBÁTLAN az elhelyezés!
-
fLeSs
nagyúr
válasz
copass #83831 üzenetére
Eléggé egyedi lesz ez az egér, nem klón az tuti. A Rival 310 formát alulnézetből értettem, ugye az alsónézet mutatja a legjobban az egér körvonalát. Oldalról olyasmi mint a GPW, ha hátulról nézem ami arra utal, hogy milyen lesz a púp fogása akkor meg G403. Az oldalai elég egyenesek. Deathaddert nem látok benne. Kérdés a mérete, mert azt nem találtam sehol.
-
-
NightGT
senior tag
válasz
copass #83455 üzenetére
10 éve volt egy Gigabyte (valami P6000 a sorozat neve?) egerem.
Mondjuk akkor MMO-ztam, és nem volt összehasonlítási alapom sem...kapcsoló egy évet bírt, aztán duplaklikk. Oldaláról a gumiborítás lejött, de a teste masszív volt - nem mondom, hogy a régebbiek jobbak vótak, de az az egy pont jól lett összerakva. Pár év után lett másik, új korában már nyikorgott, brutál holtjáték volt a jobbklikk minden irányba, majdnem beesett az oldalsó gomb. Az első se bírta sokáig, de egy darabig még el tudta képzelni az ember, hogy ez kisebb mozgással akár még azt is eszébe juttatná, hogy milyen lehet a patent.
Alakja volt számomra nagyon jó, és kényelmes MMO-ra (nem minden az, oda se, nagyon nem).
Nagy a szórás a darabok között - vagy lecserélték a komponenseket menet közben olcsóbbra. Pedig lehetne kis minőségbiztosítással értékelhető darab is...
A4tech-hez nem tudok mit hozzáfűzni, volt az a V7 valami...el lett mondva róluk minden
Gigától legalább (nekem) csukló gondok nem voltak, és még a szenzora sem volt totál retek. És még a talpa sem volt közveszélyesen rossz...az elsőnek
Akkor még 4-5 ezer forint körül dobálták ezeket, az még annyira nem fájt...de 1.5x annyiért már akkor is lehetett volna aktuál jót (és fényévekkel tartósabbat) venni
Hosszú utat jártam be...
-
Amerigo57
őstag
válasz
copass #83447 üzenetére
copass .
Egyet nem értek, a Genius DX-150 piros egér Link: ,vagy a Genius DX-150X piros egér Link: ,
a Gammer egér, nem mindegy. Rafináltak a kiskerek.sellas .
Az MM-ben is vannak azért valódi Gamer egerek, pl a Steelseries márkák. Link:
Ezen kívül Asus, Razer, Cooler Master, Logitech egerek között is jó pár kapható az MM-ben. -
martin66
senior tag
válasz
copass #83401 üzenetére
#83400Synthwave
Tudom, hogy sajnos a megbízhatóság ma már csak egy vágyálom, de nagyon örülnék neki, ha nem kellene kidobni mindig mindent.Természetesen jogos amit írsz, de például semmi azaz 0 információm van például a Razer, mint teljes márkáról. Azt azért szerintem tudhatjátok, hogy jobb vagy a rosszabb gyártók közé tartozik, van-e olyan széria hibája, mint a logitech egerek középső gombja stb. Feltételezem nektek a nullánál nagyobb a szakmai tudásotok, mint nekem.
#83401copass
Fél év után rossz volt a középső gomb, de nem tudtam gariztatni.A covid idejét leszámítva csak napi 4-5 órát használom, mert a többiben az officeban lévőt használom.
Továbbra is érdekel, hogy van-e tapasztalat bárkinek az egérrel kapcsolatban, a márkával kapcsolatban, van-e jobb nála (két márkát néztem logitech mx master 3-t és ezt a razer) stb.?
-
4nick8
őstag
válasz
copass #83357 üzenetére
Rakk Kaptan, 3389, paracord. 7200Ft
Vannak csodák. -
válasz
copass #83243 üzenetére
Jaja, én grafikánál sem használom az extra gombokat, egyrészt ha olyasmi kell, ott a Wacom rajzolni, egyébként meg kb. a DPI váltás a leghasznosabb, fontosabb. Illetve az, hogy ne ugráljon az egér semmilyen érzékenység mellett.
Zaied: Köszönöm a tippet, szerintem szétnézek a Razernél, olyanom még úgyse volt.
-
Zaied
addikt
válasz
copass #83033 üzenetére
goran78
Használjátok egészséggel!Hyacinto
Nem kell driver és a világítás is kikapcsolható, nagyon ó kis egér.copass
Nekem abszolút kényelmetlen, mint vártamRettentő rövid, de cserébe nagyon széles, kicsit fordul is ki a kezem alól, ha nem ék alakú lenne a vége akkor még el is tudnám használni valamire. Teljesen olyan mint egy Naos QG összenyomva , így is képzeltem el.
Szerintem neked is felejtős a dolog... -
ferni
őstag
válasz
copass #83000 üzenetére
Razer Viper Mini
[link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link]
A top shell maga stabil, nem az a baj, maga amire felfekszik az ujjad, a klikkek vannak sztem elbaszottul kialakítva, ahogy mozog fel-le, nem stabil az egész, azért is van/volt ennyi embernek baja vele.M4-hez nem tudok ennyit keresgélni, nem akarok elcsépelt lenni és RJN videót hozni, de ő is beszélt arról, amiről én tapasztaltam az alakról [link]
reddit [link]
itt egy másik reddit értékelés, ami dícséri a formát, mert neki bevált, de sok review megemlítette, hogy nem az igazi sokaknak."Second was that many of the reviews criticized the hump near the thumb. Personally I love it.
It supports the groove around my thumb perfectly and offers good comfort and helps me control the mouse better. Also helps to fill the palm."
[link]De amúgy annyit akartam csak mondani, hogy érdemes kipróbálni a formát az M4-en vásárlás előtt, mert sokakat meglephet, mert amúgy maga az egér 10/10es, nem tudok belekötni és nagyon szeretem amúgy, csak a formán számomra és jó pár ember számára nagyon nem lett jó a hüvelykujjjas rész.
A hozzákapott billentyűt mai napig használom, az az ESC-em azóta is.
Tény, visszaolvasva elég meredeken fogalmaztam elsőrem ezt elismerem, de érdemes tényleg kipróbálni a formát először, mert amúgy nagyon jó egér, M42t próbálás nélkül merném ajánlani bárkinek annyira meggyőzött az M4 minősége. -
ferni
őstag
válasz
copass #82984 üzenetére
nem hiszem, hogy baromság lenne, amit írok, de ha így gondolod, akkor legyen úgy, sztem pont te vagy kisebbségben a véleményeddel, nem én.
Túl agresszív a hüvelykoldalon a bemélyedés, túlságosan bemegy ott az egér alakja és ez rengeteg, de tényleg rengeteg embernél tette nem élvezhetővé az amúgy nagyon jó egeret, mert másba én se tudok belekötni rajta.
Attól, hogy valami ergonomikus még rohadtul nem lesz mindenkinek kényelmes, főleg nem az M4, ami ergo alakhoz képest elég extrém.
Én is ambi egérrel játszok, mert kényelmesebbek nekem, mint az ergo egerek. -
n0tr3adY81
aktív tag
-
sentry0
tag
válasz
copass #82863 üzenetére
Elsődlegesen inkább legyen kényelmes az egér, és csak utána ne túl hangos a görgő (nem extrát vágok amúgy, csak ne legyen irritáló görgő hangja). És azért tényleg nagyon max 20k-ban álljon meg. De tényleg brutál halk ez is.
Méreteim (
) és fogásom feljebb írtam. Tényleg szívesen fogadok tanácsokat.
-
Xelo
addikt
válasz
copass #82508 üzenetére
én szeretem az elhúzódó garanciáztatásokat..
ha a 30 napot túllépi, akkor a vásárlónak jogában áll egy új terméket kérni a javítás alatt álló helyett. nekem többek között pl smartshopos huawei mate 10 próm döglött meg annó, 30+ napja volt gariban, a bolt meg már nem forgalmazta a mate 10 prókat. küldtek helyette egy mate 20 prót újabb 2 év garanciával.
természetesen itt is nekem, mint vásárlónak kellet kérelmeznem a dolgot, a boltok maguktól nem fognak a 30 nap letelte után új terméket küldeni.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
copass #82441 üzenetére
Hja, írtam, hogy ez jó formakeresésre és a méret körülbelüli meghatározására.
Nézelődve a gaming egerek között úgy látom, hogy nekem a CM Spawn/Xornet 2/MM720 forma fog bejönni, ezeken van gyűrűsujj-hely kialakítás, és ahogy nézem ezeken nincs túl nagy vertikális távolság az egéren elhelyezkedő középső ujj és a gyűrűs ujj között (a Naos 7000 pl. emiatt nem jó, meg a többi sem amiket nézegettem). A képek és a gearsearch.gg alapján (nálam 3,1x-es zoomon a körvonalak pont akkorák a Deathadder és a Pulsefire Core esetében, mint a valóság) átalakítottam az alufólia-egeremet
MM720-á (nagyjából) és elég faszának tűnik. Ráadásul az MM720 rövid is és alacsony is, tehát ezen szempontok alapján (főleg a hosszúság a lényeg) is jónak tűnik fingertipre.
Sosem gondoltam volna, hogy ilyen elcseszett formájú egeret kéne használnom, az elmúlt hetekben egész idő alatt ambi egereket nézegettem.
De ez a forma amit most kigyurmáztam nagyon jónak tűnik simán mozgatva, a két szélső ujjamnak végre nincs baja amikor ezt fogom.
Másik lehetőség az lenne, hogy az 1-2-2 helyett 1-2.5-1.5 fogást használok, tehát a gyűrűs ujjamat odarakom a jobb egérgomb széle mellé és megtanulok így játszani, de a kisujj "cramp"-elés így is érződik.
-
kellcucc
aktív tag
válasz
copass #82433 üzenetére
Tök érdekes amit mondasz. Nekem pl a Rival 310 - mivel hosszabban kellett fogni, sokkal jobban úgymond rátenyereltem, részben palm fogás volt, hozzáért a tenyeremhez. Míg a DA v2 teljesen finger tip, amire csak ennek a hsz-nek az írásánál figyeltem fel
Eddig nem néztem, nem érdekelt, kényelmes volt és kész. Szóval hiába magasabb a DA v2 picivel a Rivaltól, előrébb is van a púpja, így hozzá se ér a tenyerem, érdekes, hogy neked meg pont, hogy hozzáér.. Amúgy tuti nincs könnyű dolguk az egér formatervezőknek...
(az M4 is tök jó volt fogásra!) -
kellcucc
aktív tag
válasz
copass #82431 üzenetére
Köszi az összehasonlító képet. Ami ehhez még hozzájön, hogy az egér formájából és az ujjaid ráhelyezéséből adódik, hogyan fogod, és ezért lehet máshol van a tenyérben két különböző egér (máshogy fogalmazva: az ujjaid behajlításának és erőkifejtésének mértéke is más és más), vagyis ez az összehasonlító kép szerintem csak papíron néz ki jól. Lehet szakik szerint hülyeséget írtam, de ez a szubjektív véleményem.. A kisujjam mindkét egérnél a szélén van, oldalra támaszt, viszont a Rivalnál valahogy a kisujjamnál a belülről, talán a tenyér felől éreztem, hogy nagyon kellemetlenül feszít. A Rivalnál a tenyerem egy kis részen felfeküdt, azt hittem ez tehermentesíti a tenyerem/ujjaim, de lehet pont ez (is) hozzájárult a kellemetlen érzéshez. Ez mondjuk nem törvényszerűen jelenti azt, hogy másnál is fennállna ez az ujjfájdalom (előző hsz végét visszaszívtam! lehet nem ment át, de azért a smile, hogy nem kell halál komolyan venni, hisz ez is minden egyénnek más és más). A kifelé ívelés a gyűrűs ujjamnál lesz érdekes inkább, mivel az támasztja oldalról közvetlenül a jobb gomb mellett, nem a kisujj. Mindenesetre 1 hét munka után nem érzem azt az égető érzést, hogy ezt az egeret kidobom az ablakon akármennyibe is került, de pár hét/hónap múlva úgy is jobban fogom érezni. Nem mondtam, hogy rossz egér lenne, a 30 egér közül főleg a formája miatt esett rá a választásom.
-
Zaied
addikt
válasz
copass #82413 üzenetére
Fingertip-es vagyok, de ez is olyan éppen hogy rossz a mérete. Ha egy Hati méretű(nagyon kicsit szélesebb) egér lenne ezzel a púpos háttal az lenne a legoptimálisabb nekem, de ez csak álom
Míg kisebb volt a kezem egy salmosa fingertipre vagy egy Deathadder palmra tökéletes volt.
-
TeebyKay
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Valami baja van a tápomnak
- Kerékpársportok
- Autós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest