Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz Kassadin #8871 üzenetére

    A legideálisabb, ha ismerősnél ki tudja próbálni. Vagy bemegy Pixel-be és játék közben eldönti (bár ez utóbbira sincs mindenkinek lehetősége, ill. néhány remek egeret már nem forgalmaznak arrafelé sem). Vagy utánanézhet neten, hogy miket használnak a fizetett pro-k, hiszen az már nem lehet rossz kiindulási alap.
    Ezenkívül csak annyit tehet, hogy hallgat olyanokra, akik már próbálták és mondhatni, hogy képben vannak. A fórum ilyen szempontból kétélű médium; vannak írva baromságok is, de azok viszonylag hamar kiszűrhetőek. :)
    Vagy mindentől függetlenül megreckírozza az ember, de sanszos, hogy mellényúl.

    Az, hogy mi a minőségi szenzor, egyáltalán nem szubjektív dolog. Csak sokan képtelenek realizálni a tényeket, különböző okokból kifolyólag (ezek leggyakrabban: 1) fogalma sincs arról, hogy mi a jó - ennek következtében azt se tudja igazán, hogy mi a sz@r; 2) hozzászokott a 1-2000 Ft-os fröccsöntött vackokhoz, és azokhoz képest tényleg jobbak a mindenféle "gamer" egerek. De csak azokhoz képest. (Amúgy nem a kétfilléres szemeteknek kellene a viszonyítási alapnak lenniük.); 3) nincs meg a skill-je, ill. nem tudja, hogy hogyan kellene ténylegesen kipróbálni, hogy objektív vélemény születhessen; 4) 2 cm-en fordul 360 fokot és társai - ilyen esetben meg aztán végképp ne várjunk objektív értékelést...ilyen sensi-nél nem annyira szembetűnőek a különbségek, ill. ezesetben rántásokról sem beszélhetünk--->honnan is tudnánk, hogy milyen gyorsulást bír a szenzor (ha állandóan ~15 mm-en pöckölgetjük az egeret)?...).

    G500: ezt is leírtam már annyiszor...de akkor még egyszer; egyszerűen nem hozza a minimum elvárt MX 518-színvonalat (hiába régebbi ez utóbbi, de játékra egyszerűen jobb). Emellett még drága is. Pénzkidobás. Mivel ennyi pénzből (kevesebből) lehet olyat is venni, ami tényleg jó... De ez csicsás, meg legalább tele van használhatatlan "extrákkal". Tipikus money for (almost) nothing.

    [ Szerkesztve ]

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák