Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mancsy

    HÁZIGAZDA

    Sziasztok!

    Van egy Logitech MX 510-em. 4,5 éve szolgál, szóval mondhatjuk, hogy elég jó, főleg, ha azt nézem, hogy semmi baja, és soha nem okozott kellemetlenséget.
    Ami bajom van vele, hogy bár felül fényes műanyag (ez jó), oldalt ugye gumi/teflonszerű, és itt mindkét oldalt elkopott, kissé kellemetlen és ragadós.
    Ezért gondoltam, hogy esetleg nézek magamnak valami újat, ez meg másik géphez megy.

    De nincs ötletem. Valami tenyérbemászót szeretnék (mint MX Rev., az nagyon jóó), de vezetékeset.

    Razert szerettem volna leginkább - a Diamondback 3G-t nem olyan jó fognom, a Lachesis azt olvastam kényelmetlen és ugrál, DA-t meg még nem fogtam. Viszont ahogy néztem, minden Razernek és a Habunak is teflonborítása van, ami hamar kopik/ragad, még a bolti kiállított darab is undorító volt, ragadt. Pedig napi 7-8 órát is használnám...
    A Kone úgy tudom nem a legjobb, MX Air nem győzött meg, pedig érdekelt. A Logitech-ek nagyon tetszenek, de vezetékeset akarok, olyan microgeares kézbeállós Rev-szerűt meg nem láttam. Vagy van?
    G9, Sidewinder nekem nem tetszett. A G5 viszont csodajó borítással van, dehát az ugyanaz az egér lenne (nem játszom, így különbséget nem éreznék...). A scroll kicsit hátul van nekem ezen a kialakításon, előrébb jobb lenne. G500 dettó.
    20 ezer alatt szeretnék kijönni.

Új hozzászólás Aktív témák