Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zippofcy

    senior tag

    válasz Synthwave #4582 üzenetére

    1. A G5 elődje az MX500 még optikai. Vagyis a Logitech a G5ben még az első generációs lézeres optikáját használta ami:
    2. bizonyos felületeket nem bír. Lehet pont ilyen az ET.
    3. Low sensis játékra nem kell high DPIs egér. High DPI arra kell hogy high sensivel is akkora legyen az egér pontossága mintha low sensivel játszanál.
    (Gyengébbek kedvéért: vagyis hogy ha 1 centit mozdítasz az egéren és azzal a kurzor egy egész képernyőnyit mozdul, akkor is olyan pontossággal tudd megtenni mintha 10 centit mozdítottál volna az egéren)
    Sokan a low sensit ugy veszik mintha vmi vallás lenne. Hogy a high skillesek mind low sensivel nyomják.
    Pedig 10 centi utat megtenni 10x annyi időbe kerül mint 1 centit. Persze ha szar az egér, low DPIs akkor az 1 centit hiába teszi meg gyorsan, mert vagy túlszalad a kurzor (célkereszt) vagy előtte marad a célnak. Újabb mozdítással kell pontosítani, úgy meg már lassabb lesz.
    De ha van egy 2-3 ezer DPIs egered akkor 1 centis mozdításokkal is képes leszel akkora pontosságra mint egy 400 DPIssel 10 centis mozdítással.

    Amúgy meg minden relatív.
    DAval (1800DPI), windows control panelben középre állított egér sensitivityvel, CSS-t 2.8-3.0-as sensitivityvel (a játékban állítva) én nem tartottam magam low sensis játékosnak.
    Egészen addig míg vmi fórumon nem olvastam hogy COD4et pl. egyesek 10es sensivel tolják :U Én aimbot nélkül tutira nem bírnék úgy játszani vele ... de hát én csak 15 éve tolom FPSekkel, online meg még csak 9 :D

    Szal: lehet hogy bizonyos felületeken szar a G5. De az BIZTOS, hogy amelyiken nem, ott bármelyik MS egeret megeszi reggelire (talán a Habu kivétel, de hát az egy álcázott DA ;] )

    Aki jót akar G9et vesz ... én azért próbáltam ki a haverét mert úgy gondoltam a sok nagyarcú high skilles aki a G9et hozta ki győztesnek csak tévedett / hazudott. De nem. :R Tévedni emberi dolog :P Így hát vettem is 1et. Mer fontos hogy belássuk a tévedésünk. Ez olyan jellemfejlesztés dolog (amit ha beraknak egy filmbe rögtön Oscarra jelölik ;] )
    De a DA is teljesen jó. Csak a G9 jobb. ;]

    Amúgy meg a Q3 nálam addig volt a csúcs amíg ki nem próbáltam a CS-t. Ez úgy 2000ben lehetett (pontosan már nem emléxem, de akkor volt mikor a matáv bevezette az ADSL-t) szal elég rég volt már. UT3 is mennyivel jobb már mint a Quake Live, ha már a stíluson belül kell maradni.
    Q3A játékmenet = ismerd a pályát mint a tenyered, folyamatosan pont abban a másodpercben érj oda a cuccokhoz mikor respawnolnak, így szedd fel az ellenfeled orra elől. Ha az ellenfeled meglátod lődd ezerrel, de ne azzal a céllal hogy megöld (pl. üldözni szigorúan tilos ha nyerni akarsz) hanem csak hogy megakadályozd hogy felvegye előled a power upokat. Két skilles fegyver van benne összesen, rocket launcher meg railgun.
    Az előbbivel mindig az nyer aki hamarabb látta meg a másikat, vagy sokkal gyorsabb az egere (fordulás). Az utóbbival mozgás közben mozgó célpontot eltalálni max aimmal lehet (kivéve ha az a célpont egyenes vonalban közelít hozzánk / távolodik tőlünk.)

    [ Szerkesztve ]

    Nekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.

Új hozzászólás Aktív témák