Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ng0ofy

    KORREKTOR

    válasz szg88 #19007 üzenetére

    A görgőre gondol. Windowsban az alap (default) beállítás 3 sor, a setpoint szoftverben annyi amennyi és neki a windowsban más van (tudni kellene, hogy mennyi, mert így nincs értelme az info-nak :) ) de a setpointban alap állapotban, ami szabadonfutó esetén (?) egy kis gyorsítást ad kerék mozgásához, amitől a mozgás nem lesz darabos. Én így értelmezem. :D

    Shadowk: játékosok fogási szokása: Ez eltérő játékosonként és az, hogy hogyan fogod az egeret nem jelent semmit, ugyanis tehetség, kézügyesség kérdése a dolog.
    Ha azonos játékórát és kb. ugyanolyan kézügyességű játékosokat nézek, akkor persze aki kisebb érzékenységen játszik, annak több lehetősége van korrigálni, finomítani a mozdulatokon, viszont megfordulni már nehéz neki, tehát távolról pontosabb tud lenni, de ha elfut mellette az ellenfél, akkor 50%, hogy le tudja-e lőni: igen vagy nem :)) Míg aki megfordul kétszer maga körül 3 centiméteren esélytelen, hogy akár középtávon lelőjön direkt pontosan valakit (kell a szerencsefaktor :P ) viszont közelről halálos. Más kérdés, hogy mindez nincs összefüggésben azzal, hogyan fogja az egeret. Ugyanis foghatja az illető clawgrippel az egeret és lehetnek 30 centis mozdulatai, csak hamar elfárad. Viszont ha sokat gyakorol, nem fog elfáradni, mert hozzászokik. Viszont ha csak így tud pontos lenni, inkább gyakoroljon. Tehát több a tényező, mint a fogás-CPI.

    Azért szoktuk a kezdőknek az alacsony felbontástjavasolni, mert különösebb (éveken át tartó) élmény nélküli vagy negatívumokkal teli gyakorlás nélkül tudsz pontosan célozni. Rajzolni. Szerkeszteni. Jó helyre kattintani munka közben. Kijelölni azt a 3 cellát excelben amit kell és még sorolhatnám. Magyarul sok kihullott hajszálat spórol meg magának aki normális egérrel és nem vadászpilóták relfexeihez és festőművészek kézügyességéhez kitalált beállításokkal operál.

Új hozzászólás Aktív témák