Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ShadowK

    tag

    válasz szg88 #19000 üzenetére

    Be lehet, ja, ugyanaz a lista érvényes rá, ami az oldalsó gombokra is. Ha tudtok valami értelmes hasznát akkor mondjátok nekem is. Esetleg copy/paste játszat, másnak nem látom értelmét.
    1000dpi ember függő. Nekem épphogy elég windowsban, de nem windows default beállításon, hanem setpoint default beállításon, ami a érzékenységet nem visz fel, de ad egy low acceleration-t, ami még elég kicsi ahhoz, hogy gyakorlatilag ne vegyem észre, de nem lesz tőle darabos a léptetés.

    Játszani fél évente 1x ha játszom, ha épp rámjön, hogy nincs kedvem semmihez, olyankor persze leveszem az acceleration-t és CS-ben pl kb 2.0-ra állítom a sensitivity-t, szóval nekem inkább windowsban kellene nagyobb dpi fullhd felbontás miatt.

    Viszont másnak lehet pont elég, én az eddigi összes egeremet claw grippel fogtam, így megszoktam azt, hogy csak kicsit mozgatom az egeret az ujjaimmal és beéri az egész képernyőt anlékül, hogy a csuklómat is kéne arrébb vinni. Aki nem claw grippel szokta meg már legelőször, az biztos többet mozgatja eleve az egeret és nem idegesíti, ha az egész keze kell mozogjon. Nekem ezért kell a low acc windowsban.

    Egyik ismerősnek egy régebbi A4Tech X7-ese van, 600-800-1000 dpi állítható rajta és windowsban 800-at használ acc nélkül.

Új hozzászólás Aktív témák