- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Najz
tag
-
Najz
tag
Sziasztok!
Fényképező gép vásárlás előtt állok. Sokat nézegetem az itteni topikot és egyéb fórumokat.
Amit elég jónak találtam és itt is többen ajánlják az Olympus E-PL5 Kit most 90ezer az oly mintaboltba 3 év garival!
A kérdés az lenne 90+/- pár ezer körül tudtok-e jobb gépet ajánlani vagy érdemes lenne egy ilyenre beruházni?
illetve itt találtam aprón egy ilyen gépet + még 1 obival majdnem ilyen árban (esetleg ő)? -
Najz
tag
válasz
jjeahh #28092 üzenetére
Igaz durván fogalmaztam !
jobb gép gondolom a samsung. inkább úgy kérdezem a méretbeli különbség és társai miatt érdemes lenne cserélni? ha csak ritkán fotózok vele !Colonel993 : nem nektek kell kitalálni kb úgy értettem hogy tud-e annyival többet ez a samu mint amennyivel többért el tudnám adni a canonhoz képest
-
Najz
tag
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy érdemes-e cserélnem.(úgy értem hogy akkor a jobbikat megtartanám a másik eladnám!) A jelenlegi gépem : Canon PowerShot SX230 HS és kaptam ajándékba egy Samsung NX1000-es gépet !
A jelenlegi gépem minőségével is meg vagyok elégedve. nem látok egetverő képkülönbséget a két gép között.
(bár lehet érdemes lenne állítani rajta pár dolgot)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mit válthat ki az alváshiány?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- Gmail
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Moza Aircross gimbal stabilizátor párszor használt
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Canon EF 100-400 f4.5-5.6 L IS USM II objektív eladó
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák -Új-
- Nikon Z50 II kit DX 16-50 f/3.5-6.3 VR, & (DX 50-250 f/4.5-6.3 VR)
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest