- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chappy
tag
Köszi mindkettőtöknek a választ!
Az objektívcserét szerintem ki fogom bírni. Viszont konkrét tippeket esetleg tudnátok adni? Tudom, archívum, de az oly pen lp-5-ön kívül msát nem találtam, ezt meg minden teszt rosszabnakk hozza ki. A vakura közben rájöttem, egyáltalán nem fontos, legfeljebb ha kell veszek egy felcsatolhatót, arra a néhány fotóra meg felrakom. Viszont a szükséges kategória akkor tovább is a milc. Egyébként a tesztekben azt nem értem, hogy valahol az oly képét 40%-kal jobbra ítélik, valahol meg ugyanolyanra. Tudom ez szubjektív, de néztem sötét képeket mindkét gépről, szépek, viszont félhomályos egyéb helyről nem nagoyn találtam. Objektívből kezdetnek egy oly-hoz milyet érdemes venni? -
Studi
veterán
Szolgáltatásaiban nagyon fullos, jó fogású gép. A hozzá adott kitobi is jó minőségű, kitobihoz képest szép a képe. Minden úri huncutságot tud, kényelmes, könnyen kezelhető, nagyszerű menürendszerrel. A készített képei igencsak eyecandy hatásúak, de ha a részletekbe menően jó képeket szeretnél belőle előcsalogatni, akkor számíts rá, hogy a RAW állományokat kell hosszabban gyúrnod.
Rendszerként egyelőre még nem túl stabil viszont a rendszer. Ha szeretnéd rövid időn belül bővíteni a rendszert majd, akkor nézz utána, hogy milyen objektíveket milyen áron lehet kapni hozzá, és azok megfelelnek-e az igényeidnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Horgász topik
- Fujifilm X
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Elektromos cigaretta 🔞
- Witcher topik
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- iKing.Hu - Samsung Z Fold 6 - Navy - Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest