Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz Veron #198122 üzenetére

    1, Nem kapkodtál amúgy sem, ez benne volt.
    2, Nem tudom ki örül a kp-nak, de jellemzően kevesen. Persze, bármibe jó, de otthon nem tudom bevizsgálni, munkaidőben ezért nem akarok bankba várni veled egy órát, és ha megkaptam a kesst, akkor is mehetek berakni, mert 99,9%ban kártyázok.

    Ellenben a kereskedők egy része szereti a kp-t...

    Proceed nem játszik?
    1.8 TSI? Ezt jól meggondoltad? (Nem, nyilván, de azért megkérdem.) A többi dsg-s... Meg csúnyák az osztott lámpával, de az más kérdés. De másik topikban is amiket olvasok, meg amennyit haverom idén az Amarokra költött, még mindig úgy érzem hogy a vag nem nagyon akar megbízható autókat gyártani... Ha már élhető is az O3/G7/L3. A M4 is, de legalább jó vezetni és kinéz valahogy, plusz praktikumban is jobb.
    De mióta megvan a mostani kisautónk, sajna erősen hajlok hogy következőleg csak icockpites autót veszünk (nyilván a motor, futómű, zajszigetelés, praktikumban is tök korrekt; de így unblock a vezethetőség a kormánnyal, üléssel, vezetési pozícióval nagyon rendben van, ehhez képest az O3 egy tompa, zsibbadt, faék egyszerű valami. Nyilván neked nem játszik a 308, de olyan kurva drágák a normális Picassok, hogy úgy tűnik megint nem lesz pénzünk egy fasza Citroenre - 208 is azért lett, mert a korabeli C3-ak fél-1 millával drágábbak. Jobb ugyan pár dologban, de nem mindegy hogy 3,3 vagy 4,2 milla.

    Amúgy 7.3ért használt oktávot? [link] Plusz 308, CX30, stb is akad ennyiért ami már korrekt.

    [ Szerkesztve ]

    Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725

Új hozzászólás Aktív témák