Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mekelek

    csendes tag

    Sziasztok! Szeretnék összerakni egy komplett gépet(pc+monitor+egér+bill.), de már jó pár éve lemaradtam a technikával. Megpróbálom leírni mit gondoltam:

    140 k lenne a keret, de ha lehet először egy 100k körül oldanám meg, használt cuccoktól sem riadok vissza, bár használtat, ha jól tudom egyedül a proci, amit érdemes venni. Fokozatosan szeretném majd fejleszteni, most elősorban egy minőségi vázat szeretnék az egésznek, majd később prociban és vga-ban fejleszteni.

    Elsősorban olvasásra, böngészésre minden mennyiségben, tanulásra, doksik szerkesztésére használnám először majd hobbi szinten zeneszerkesztésre és néha napján játékra használnám.

    -Monitor: Én egy LG 23EA63V-P-t néztem, a keret kb 50k. Lehetőleg minnél nagyobb, fhd és IPS a cél ebből, a válaszidővel kapcsolatban semmi tapasztalatom nincs, de fps multipartykat vérremenően biztos hogy nem fogok csinálni. Mivel sokat fogok előtte ülni, ezen nem akarok nagyon spórolni, ez az elsődleges.

    -SSD-t szeretnék bele, az alaplapnál ez nem tudom mennyire befolyásoló tényező.

    -HÁZ: nem kell csili-vili gamer ház, a célnak feleljen meg, jól szellőzzön, és por ellen, ha lehet, legyen valami védelme, a nyújtózkodást én max 15k-ig gondoltam.

    -Alaplap CPU APU VGA RAM Hűtők Táp: nem vagyok sem Intel, sem Amd párti, most egy kissebb CPU-val szeretnék elindulni, később ezt szeretném fejleszteni, és ezen a téren vagyok elvérezve leginkább, egy hete próbálom böngészni, hogy mostanság milyen hardverek vannak, de tengernyi a választék és kombinációk száma. Tudnátok segíteni, hogy merre induljak el?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák