Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RedClown

    csendes tag

    válasz ryger #46046 üzenetére

    Szia!

    Köszönöm a válaszod!

    Próbáltam én is az olcsóbb SSD-k felé orientálódni, ezt a 840 EVO-t 25 ezer forintért vesztegetik, egy ezressel drágábban, mint a 840 Basic-et és a Kingston SSDNow V300-at. Gondoltam, ennyit rászánok pluszban. Tetszik a színe is. :B

    A tápon én is merengtem, de oda jutottam, hogy ha valamit cserélnék a gépben a közeljövőben, az a processzor lenne, és ez is legfeljebb 30W többletfogyasztást idézhetne elő, így körülbelül 150W-ot igényelhet a táptól a konfiguráció szintetikus terhelések alatt. Ez ~50%-os terhelés, itt már kijön a Gold hatásfok is.
    Néztem a Raidert is, de az Aurumban lévő Protechnic ventilátor elvileg ajánlottabb, mint a Raider Yate Loon siklócsapágyasa.

    A Core 1000 tetszetős ház, de pici, nem férne bele a lap.
    A Z5 Plust viszont megfogadom.

    membrandj: Köszi, hogy Te is összeállítottál nekem egyet!

    A jelenlegi gépem rendkívül hangos, ezért néztem a gyári helyett egy csendesebb és halkabbat. Sokat megy este is a gép, letöltés (külső HDD-m van), ilyenkor jól jön, ha tudok mellette pihenni is.

    Csábító az i5, de szerintem az majd a következő lépcsőfok lesz - egy szálat használó gammákhoz a szakik szerint nem lehet olyan rossz a Pentium sem, majd elválik!
    A VGA-t megnéztem, valóban egy árban vannak, ki is cserélem. Köszönet érte, hogy szóltál!

    Üdv!
    RedClown

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák