Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gave

    addikt

    válasz Datrus #37020 üzenetére

    Igen, az MMO műfajban nincs ennyire egyenletes sebesség mint a solo vagy kiscsopis multikban. Főként amit említettél is, hogy beszalad 40 játékos akit 80 monszta kerget aztán nézheted a sokezres gépedet is, mert szobadíszt olcsóbban is kaptál volna :D.

    Többnyire ezért is inkább CPU intenzívek az MMOk. Ahol sok a játékos, ott nagyon sok "eseményt" kell lekövetnie a gépnek. Collision/Monster AI/Regiszterek stb...

    A mostani konfigodhoz képest amit ajánlottam az jelentős előrelépés lenne. Persze még így sincs kizárva, hogy a népesebb területeken belaggolsz egy minimálisat.

    Ehhez jön még, hogy alacsonyabb felbontáson szintén CPU intenzívebb a játék, tehát a 660GTX szerintem felejtős, pénzkidobás lenne. Ha 6-8 hónap után cserélsz monitort akkor sem éri meg, mert addigra kihasználatlanság mellett is veszíti az értékét. Szerintem a HD7770 vagy legfeljebb egy olcsósított GTX650Ti a nyerő és lehetőleg egy erős processzor. Az ajánlott i5 elég jó, mert AMD vonalon a hűtőre és alaplapra költenél kb annyit, hogy egy szinten legyél vele.

    A gépösszerakó nem minden weblapon használható, szerintem érdemesebb egy emailt küldeni a kívánt konfiggal, hogy be tudják e szerválni és mennyiért. Tapasztalatom szerint értelmesebb boltok a mailre is gyorsan válaszolnak.

Új hozzászólás Aktív témák