Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vitee

    aktív tag

    Sziasztok!

    Szép estét Mindenkinek :)
    Úgy 8 év asztali gép mellőzés után megint elkapott a gépszíj, és szeretnék egy asztali gépet játékokhoz.
    Ha nem gond akkor az összefoglalóval kezdeném:

    1. Mire fogod használni a gépet? Ha játékra, akkor multiplayer, vagy inkább singleplayer játékok?
    Mind a kettőre szeretném, nagyon hiányoznak a Single és Multi FPS-ek, konzolon ezt nem erőltettem, természetesen mással is játszanék.
    2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?
    Semmim nincs, komplett gépet szeretnék.
    3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
    A gépre magára. A perifériák egy másik kör lesz.
    4. Mennyi a kereted rá?
    Úgy 350.000 ft
    5. Mekkora a monitorod natív felbontása, képfrissítési frekvenciája, milyen csatlakozók vannak rajta? G-sync-et vagy Freesync-et támogat? (ez videókártya választásnál lényeges szempont)
    Ez jó kérdés, a monitorom otthon van vidéken, de egy 24"-es FHD és 60hz-es monitor lehet, így a fent említetteket kizárt, hogy támogassa, pontos típusát most sajnos nem tudom.
    Később lehet veszek majd egy jobb monitort, sőt, magamat ismerve...
    +1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél?
    Nem vagyok márka fan, megbízható legyen. Amit én látok, hogy most jobban dicsérnek az az AMD konfig játékra, Ryzen procikkal. Először GTX1660TI-t és RTX2060-at néztem, de a fenti kártya erősebbnek bizonyult.

    A gépet olyan helyen szeretném megvásárolni, ahol össze is szerelik nekem, így ezzel a részével nem kell foglalkoznom. Erre a PCX-et néztem ki.
    Itt néztem ilyen árban a komplett gépeket is. Egyet ki is néztem, az itteni elmúlt napok böngészése után, és ha az árukereső legolcsóbb helyeiről összeszedtem az alkatrészeket olyan 15 ezer körül volt olcsóbb, de nekem ennyit nem ér, főleg ha baja lesz valamelyik alkatrésznek macerásabb lenne számomra a garancia érvényesítése.
    A kinézett gép a következő lenne: [link]
    Mit gondoltok róla? Lenne ezen mit módosítani? Ennyi pénzből jobb gépet lehetne összerakni? A házat lehet cserélném valami másra. Használt darabokat nem szeretnék venni. Az itteni hasonló árkerettel megadott igényre is jöttek ajánlások amik ugyan ezt a gépet tartalmazták, csak sokkal több alternatíva volt pluszba mellette az alkatrészekre.
    Teszteket nézve 1080-ba nem lesz gondja a játékokkal de még 1440-be se.

    Segítségeteket előre is Köszönöm!
    Üdv.

    [ Szerkesztve ]

    "Life before death, strength before weakness, journey before destination."

Új hozzászólás Aktív témák